Andělský týdenní horoskop: Kozorozi prozradí, co si myslí o ostatních, Panny se snadno naštvou

Andělský týdenní horoskop: Kozorozi prozradí, co si myslí o ostatních, Panny se snadno naštvou
Každý týden se nám stane něco dobrého i něco trochu nezáviděníhodného. Troše toho zklamání se vyhnout nedá, ale naštěstí si náladu můžeme zlepšit ještě ten den tím, že pomůžeme někomu jinému a za to nás andělé odmění. Co podle nich čeká vás?

Dobrá nálada, ale také náhlé zlepšení situace. To mohou být některé z odměn, které nám andělé nabízejí za to, jak jim pomáháme. Ačkoli někdy se nám nechce ani do vlastních povinností, natož abychom ještě konali dobré skutky, každý den bychom měli udělat něco malého. Budete mít na to vůbec pomyšlení? Přečtěte si andělský týdenní horoskop a odhalte, co dobrého se vám stane a na co si naopak dát pozor.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nadměrné přemýšlení o všem možném vám může pomoci zjistit, co je pro vás nejlepší, ale také vám uškodit myšlenkami o vaší nedokonalosti. Můžete přehodnotit svůj dosavadní život, nicméně takovýmto myšlenkám byste pro své vlastní dobro neměli věnovat tolik pozornosti.

Dobré zprávy: Témata, která pro vás byla doteď tabu hlavně v přítomnosti rodiny, vám nyní nebudou dělat problémy. Dozvíte se důležité informace, tudíž se nebojte se zeptat.

Na co si dát pozor: Můžete začít pochybovat o tom, v co jste doposud věřili. Měli byste se zamyslet nad tím, co všechno jste dokázali a čeho chcete dosáhnout v budoucnu, abyste tyto myšlenky zapudili.

Andělská rada: Kdykoli si budete myslet, že nejste hodni žít dobrý život, zeptejte se svého vnitřního já a nechte ho vám říci, co si myslí. Jednejte podle instinktu, nikoli podle negativních myšlenek.

Býk (20. dubna – 20. května)

Můžete mít problém zůstat v reálném světě, co se týče vašich požadavků na ostatní lidi, zejména na vaše nejbližší. Budete chtít po svých vztazích, aby fungovaly bez sebemenších problémů. Můžete pocítit příval smutku, když si uvědomíte, že lidé pro vás ne vždy udělají, co vám na očích vidí.

Dobré zprávy: Začnete se k ostatním lidem chovat s větším respektem, čímž se pro spoustu lidí stanete velkým vzorem. Někteří vaši přátelé si uvědomí, jak hodně vám na nich záleží.

Na co si dát pozor: Ne všechno bude tak přímočaré, jak se vám bude jevit. Lidé mohou být naštvaní na něco jiného a odseknout vám, pokud se jich na něco zeptáte. To neznamená, že jsou naštvaní na vás.

Andělská rada: Najděte rovnováhu mezi vaším srdcem a myslí. Zkoumejte své myšlenky do hloubky, ne vždy totiž uvidíte celou pravdu napoprvé.

Blíženci (21. května – 21. června)

Hrozí vám nedorozumění, pokud dostatečně nevysvětlíte svůj skutečný záměr. Lidé nabydou pocitu, že jim chcete ublížit a nejste k nim dostatečně upřímní. Také se zaměříte na peníze, je jen na vás, zda budete mít radost nebo vámi zalomcuje vztek.

Dobré zprávy: Při určité pozitivitě vás nic nezaskočí. Také pomůžete někomu, kdo si pomoc zaslouží, a budete mile překvapeni, jakým způsobem se vám dotyčná osoba odvděčí.

Na co si dát pozor: Hněv vás může provázet po celý týden. Na své emoce byste si rozhodně měli dát pozor, jinak hrozí hádka s někým, komu jste nikdy nepřáli nic špatného.

Andělská rada: Při komunikaci s jinými lidmi si hlídejte svá slova. Mohou vyznít špatně, přestože váš postoj k danému člověku může být neutrální nebo pozitivní.

Rak (22. června – 22. července)

Budete značně náladoví, což vaši nejbližší neocení. Jednou se budete smát a záhy vás naštve jednání někoho jiného, či jeho netečnosti k situaci, kterou budete prožívat. Mnohokrát se zasmějete a mnohokrát se naštvete, aniž by někdo z vašeho okolí věděl proč.

Dobré zprávy: Obklopíte se pozitivními lidmi, kteří vám dokážou zvednout náladu. Budete mít energii na společné aktivity a na konci týdne si řeknete, že tento týden nebyl vůbec špatný.

Na co si dát pozor: Úplně zbytečně se pustíte do hádky se svou rodinou. Také síla vaší vůle bude oslabená, proto si dejte pozor na lidi, kteří ve vás vidí příležitost, jak se obohatit.

Andělská rada: Veškerá nálada, dobrá i špatná, vzniká ve vaší mysli. Pokuste se mít své vlastní myšlenky pod kontrolou. Nenechte ty, které se nemusejí zakládat na pravdě, aby ovládly vaše chování.

Dávejte si pozor na hádky v rodině, do kterých se pouštíte úplně zbytečně.
Dávejte si pozor na hádky v rodině, do kterých se pouštíte úplně zbytečně. | Zdroj: andriano_cz / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše touha projevit lásku bude tak silná, že vám může způsobit nějaké potíže, či dokonce zastrašit partnera, ať už stálého či chvilkového. Bude pro vás těžké udržet své touhy a emoce na uzdě a spoustu věcí si domyslíte, což bohužel může vyústit v přehnanou žárlivost.

Dobré zprávy: Vaše intuice bude fungovat bezvadně, co se týče vašich vzpomínek na minulost. Vyřešíte dlouho přetrvávající problém, zejména co se týče zaměstnání a bývalého kolegy, který vám dělal zle.

Na co si dát pozor: Ne vše, co vidíte v televizi, funguje i v reálném životě, zejména v oblasti romantiky. Nečekejte to, co nejde splnit, jinak budete zklamaní až frustrovaní.

Andělská rada: Zaměřte se na to, co vám přijde špatné, v oblasti vašeho vlastního rozhodování. Říká-li vám něco, že je lepší něco nedělat, poslechněte svůj vnitřní hlas.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše dobrá nálada může být ohrožena lidmi, které trápí negativní myšlenky. Někdo řekne něco nevhodného a už se naštvete. Budete snadno zmanipulovatelní, proto svá důležitá rozhodnutí nechte na jindy. Dobrá zpráva je, že přátelé vás vyslechnou a podrží, budete-li potřebovat.

Dobré zprávy: Před svými přáteli nebudete mít žádné tajemství. To je dobře, mohou vám vhodně poradit. Jakkoli špatně na tom budete, nijak je neurazíte, což velmi ocení.

Na co si dát pozor: Rozhovory o vaší rodině či majetku vám mohou hodně hnout žlučí. Jakmile začnete mluvit o těchto tématech, zbystřete, abyste neřekli něco nevhodného.

Andělská rada: Snažte se co nejlépe pochopit záměry ostatních lidí, abyste nevyzněli, že ničemu nerozumíte. Lidé totiž budou mít tendenci dělat ze sebe chytráky.

Váhy (23. září – 23. října)

Máte dobrý základ pro splnění si svého snu. Využijete-li veškerý potenciál, který máte, stanete se nezastavitelnými. Horší zpráva je, že můžete mít velmi mylné představy o tom, jak by vaše cesta měla pokračovat. Je lepší přemýšlet vícekrát než být následně zklamaní.

Dobré zprávy: Vaše chuť do práce bude obrovská. Lenost ve vašem životě nebude mít místo. Tvrdou pílí si zajistíte lepší plat či alespoň dočasný příplatek za dobře odvedenou práci.

Na co si dát pozor: Vaše touha být skvělí ve všem, co děláte, vám může zatemnit mysl. Zejména ve vztazích to nefunguje tak, že zavelíte, jak se kdo bude chovat. Buďte k ostatním milejší.

Andělská rada: Dostanete-li se do afektu, vaše představy o životě budou nereálné. Zkuste si zachovat chladnou mysl nehledě na to, jak těžké to bude.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Své peníze neuhlídáte navždy, zejména sami před sebou. Tento týden si navíc dejte pozor na zcela nepotřebný výdaj za někoho jiného, či vám peníze mohou být odcizeny. V oblasti lásky to bude mnohem lepší, bude z vás vyzařovat šarm a budete vědět, co kdy říci, abyste zazářili.

Dobré zprávy: Vaši přátelé se za vámi přijdou podívat a pobavit se. Můžete uspořádat večírek, abyste jich kolem sebe měli co nejvíce. Pozor ale na zmíněné zvýšené výdaje. Uvědomte, kdy jste utratili dost.

Na co si dát pozor: Smysl pro humor by neměl být součástí zábavy. Váš smysl bude až příliš černý a některé lidi byste svými vtipy mohli rozplakat či naštvat.

Andělská rada: Budete mít energie nadbytek, proto popřemýšlejte, do čeho by bylo nejlepší ji investovat. Je to práce či raději zábava? Volte s rozvahou.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Ne všichni lidé, se kterými se budete chtít sejít, jsou pro tento týden vhodní. Někteří z nich vám mohou říci něco nevlídného, poněvadž by raději trávili čas s někým jiným. Mají na to plné právo, nemějte jim to za zlé. Pokud vidíte, že přátelé se s vámi nudí, rozlučte se s nimi a běžte za těmi, pro které bude požehnání s vámi nyní trávit čas.

Dobré zprávy: Zjistíte, proč některé negativní emoce se hlásí o slovo, a vyženete je ze své mysli. Výsledkem bude vyrovnanost, díky které k sobě budete přitahovat pozitivně naladěné lidi.

Na co si dát pozor: V práci mohou vyvstat různé problémy, s některým kolegou si totiž nesednete v názorech. Lepší je to překousnout a počkat, až se situace zklidní.

Andělská rada: S některými lidmi si budete muset vyjasnit, že nežijete pouze pro ně. Napřímo všem sdělte, jak chcete žít svůj život, a nenechte nikoho, aby vám ho dirigoval. Nebuďte však hrubí.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Všem lidem řeknete, co k nim opravdu cítíte. Ať už to bude láska či vyčtení jejich nemoudrých rozhodnutí, budete se cítit dobře, že jste konečně promluvili o tom, co si myslíte. Někteří lidé odejdou, protože nedokážou čelit pravdě, jiní si vaše slova vezmou jako ponaučení.

Dobré zprávy: Chcete-li posouvat vztahy na novou úroveň, tento týden k tomu dostanete mnoho příležitostí. Pokud se ostatní lidé do ničeho nemají, navrhnete to vy.

Na co si dát pozor: Negativita ve vás může růst, pokud lidé budou mít převážně nesouhlasné reakce. Je to jen jejich problém, ne váš. Nenechte je, aby vám zkazili dobrou náladu.

Andělská rada: Hrubá výměna názorů není zapotřebí. Jednejte klidně, nenechte se vyprovokovat k přehnané reakci.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nelpěte na svých plánech, kdykoli se mohou změnit. Nebudete z toho mít velkou radost, ale není třeba se rozčilovat. V průběhu týdne se vaše pozornost přesune na to, jakým způsobem reagujete na okolní změny, a vynasnažíte se, abyste své reakce mírnili, abyste neubližovali jiným lidem.

Dobré zprávy: Změníte několik svých špatných návyků, transformujete je na dobré. Také potkáte člověka, který potřebuje vaši pomoc, a pomůžete mu. To vám vykouzlí úsměv na tváři.

Na co si dát pozor: Také k vám může zavítat člověk se špatnými úmysly. Pokud vás někdo bude do něčeho tlačit, aniž by vám dal čas na rozmyšlenou nebo možnost couvnout, dejte si na něj pozor.

Andělská rada: Více o sebe pečujte, zejména o mentální pohodu. Jakmile to uděláte, otevře se vám spousta nových možností, jak dosáhnout vlastní spokojenosti.

Ryby (19. února – 20. března)

Budete zapomínat, že lidé jsou různí a ne všichni za vámi přicházejí s čistými úmysly. Můžete se stát obětí urážek či pomluv, ale také trestného činu. Doporučujeme proto být velmi opatrní a nenechat se přesvědčit líbeznými slovy. Právě ty lidé s nekalými úmysly používají nejvíce.

Dobré zprávy: Romantika pro vás bude velmi důležitá, se svým partnerem či objevem budete chtít strávit hodně času. Zůstaňte ale raději doma, kde se cítíte sví a v bezpečí.

Na co si dát pozor: Rozlišujte skutečnost od fikce. Lidé, kteří vás mají rádi, k vám nejsou milí po celou dobu, mají výkyvy nálad. To z nich dělá přátele, kteří vám ve skutečnosti nepřejí nic zlého.

Andělská rada: Ať už budete trávit čas s kýmkoli, ujistěte se, že dotyčného člověka znáte velmi dobře. Nyní se s neznámými lidmi příliš nevybavujte, mohli byste skončit špatně.

Zdroj článku:
  • Autorský text