Andělská poselství na úterý: Panny, nezlobte se tolik na ostatní, Štíři, opět se zaměřte na svá rozhodnutí

Andělská poselství na úterý: Panny, nezlobte se tolik na ostatní, Štíři, opět se zaměřte na svá rozhodnutí
Je důležité nemít předsudky vůči nikomu. Andělé říkají, že máme-li předsudky, obvykle se rozhodujeme nesprávně a svého rozhodnutí následně velmi litujeme. Abychom se takové možnosti vyvarovali, měli bychom popřemýšlet nad jinými možnostmi pravdy, nedržet se pouze té své.

Andělé nám neradí trávit velké množství času v minulosti. To znamená nežít minulostí, čili vzpomínkami na věci, které již nemůžeme změnit. Čas od času ale doporučují se do minulosti vrátit, abychom pochopili, jak vlastně fungujeme. Nedokážeme nic změnit, dokud nepochopíme, které události nám změnily způsob myšlení a tím pádem i celý život. Následně se od těchto vzpomínek můžeme oprostit a jít dál, aniž by nás ovládaly. Také si přečtěte andělské poselství na úterý, může vám poskytnout odrazový můstek.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vyhněte se zbytečnému rozptýlení, když mluvíte se zatím neznámou osobou. Vyhněte se technologiím, stejně jako vzpomínáním během rozhovoru. Lidé z vás budou mít lepší pocit, když jim věnujete svou plnou pozornost. Usmívejte se a buďte klidní, abyste je uchvátili.

Andělská rada: Představa o ideálním rozhovoru nejenže není rozhovor skutečný, ale tento cíl je nedosažitelný. Nemluvte o všem možném, věnujte se jednomu tématu a toho se držte.

Býk (20. dubna – 20. května)

Kdykoli vás někdo bude zastrašovat, narovnejte se a řekněte, že nevěříte jeho slovům. A skutečně nevěřte. Pokud k vám během hrození někdo vykročí jednou nohou, udělejte rázný pohyb vpřed místo toho, abyste couvli. Nejsou o nic více než vy – člověk, ale na rozdíl od vás se bojí vlastních nejistot.

Andělská rada: Když vám někdo vyhrožuje, zřejmě si pouze chce něco dokázat. Toto chování není správné, proto neexistuje jediný důvod, proč byste ho v této činnosti měli podporovat.

Blíženci (21. května – 21. června)

Některé vaše zlozvyky stále přetrvávají. Důvod? Vždy jste svou snahu s nimi skoncovat vzdali dříve, než vůbec začala. Nyní si řekněte dost. Je až příliš snadné podlehnout pokušení, ovšem to vás zlozvyků, které na sobě nemáte rádi ani vy, rozhodně nezbaví.

Andělská rada: Jakkoli vám to bude nepříjemné, vytrvejte ve své snaze. Jakmile se vám to povede, zjistíte, že se máte mnohem lépe – nekritizujete se, že jste opět neuspěli, a budete mít radost, že jste to opravdu dokázali.

Rak (22. června – 22. července)

Rozpoznejte těžká a lehká rozhodnutí. Občas si myslíte, že něco má větší váhu než jiná rozhodnutí, a vaše mysl se občas mýlí. Pořádně se na všechny své problémy podívejte, a zkuste to udělat bez ega. Jako by vaše problémy nebyly vašimi vlastními. Teprve poté se rozhodujte.

Andělská rada: Nejste-li si jisti, požádejte někoho, komu důvěřujete, aby vám sdělil svůj názor. Následně si jeho slova vezměte k srdci, popřemýšlejte, zda nemůže mít pravdu.

Pokud potřebujete poradit, požádejte někoho, komu důvěřujete, aby vám sdělil svůj názor
Pokud potřebujete poradit, požádejte někoho, komu důvěřujete, aby vám sdělil svůj názor | Zdroj: iakovenko123 / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Nic není tak záhadné, jak se vám na první pohled může jevit. Stačí si více všímat detailů a vše vám začne být jasnější. Více se řiďte instinktem, důvěřujte mu. Například máte-li podezření, že k vám někdo není zcela upřímný, vyzvěte ho, aby své tvrzení více rozvedl a odůvodnil fakty.

Andělská rada: Lidé začnou být sdílnější, když je k tomu dotlačíte. Není ale dobré tohoto faktu zneužívat. Vždy se nejdříve ujistěte, že vaše činy pomohou také jiným lidem, ne jen vám.

Panna (23. srpna – 22. září)

Je v pořádku, že lidé nechápou to, co jim říkáte. Nemusíte se hned zlobit. Místo toho je respektujte a ukažte jim, že je máte rádi, přestože váš a jejich způsob myšlení je naprosto odlišný. Chcete-li si s někým promluvit o svých koníčcích, běžte za lidmi, kteří s vámi sdílejí touhu se vzdělávat v uvedeném oboru.

Andělská rada: Máte velké množství zvídavých přátel, s nimiž si můžete kdykoli promluvit, proto nemrhejte svůj čas poučováním lidí, které nezajímá, co jim říkáte.

Váhy (23. září – 23. října)

Máte silné nutkání ukončit všechny spory světa. Jděte na to postupně. Jakmile rozhřešíte dvě hádající se osoby, poznejte, kdy je čas odejít. Další rady by mohly vtáhnout do konfliktu vás. Pomozte a odejděte, aniž byste si něco nárokovali jako odměnu.

Andělská rada: Zároveň se na sebe nezlobte, pokud ostatní lidé nejsou připraveni usmířit se. Je to jejich volba a vy za ni nemůžete. Poohlédněte se někde, kde budete více užiteční.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nejste-li si jisti, zda jste určitou situaci vyřešili správně, zpětně se na ni podívejte. Nikdy není pozdě napravit svou chybu, a čím dříve to uděláte, tím menší dopad vaše původní rozhodnutí bude mít. Každý dělá chyby, proto opravdu přemýšlejte místo toho, abyste řekli, že jste neudělali nic špatně.

Andělská rada: Je dobré se přesvědčit o své bezchybnosti, jinak můžete litovat, že jste to neudělali. Řešili-li jste něco s vám blízkou osobou, určitá fakta mohla být vaší myslí zkreslená.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše rodina nemusí sdílet všechny vaše názory. Mějte na paměti, že ačkoli můžete sdílet krev, všichni máte odlišné názory a je třeba navzájem se respektovat. Být k sobě hrubí je to nejhorší, co můžete udělat. Projevte jim trochu vděku, že i přes drobné neshody za vámi pevně stojí.

Andělská rada: Vybavte se pozitivní energií a začněte darovat sladká, avšak stále upřímná slova. Vaše rodina si je zaslouží. Jako protislužbu můžete očekávat, že vám také sdělí, jak vás mají rádi.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nenechávejte nic nedoděláno. Spíše než na práci se zaměřte na problém týkající se vás a vám blízkého člověka. Je-li něco uzavřené pro vás, nemusí to být uzavřeno doopravdy. Zejména pokud jste odešli naštvaní s nepěknými slovy ve vaší mysli, měli byste se vrátit a dořešit to.

Andělská rada: Stravte nějaký čas o samotě a uklidněte se. Problémy vyřešíte snáze, budete-li mít čistou mysl. Ne vždy byste měli věřit své intuici, obzvláště jste-li silně podráždění.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nechte se inspirovat slovy svých přátel či spolupracovníků. Můžete dosáhnout svého dávného snu, který se zdál nesplnitelný, pokud získáte motivaci a pochopíte, jak byste ho mohli docílit. Někdo něco řekne, co můžete skvěle využít, abyste se odrazili od úplného začátku.

Andělská rada: Nezapomeňte plánovat. Je to důležité, abyste věděli, co kdy udělat, a byli si vědomi všech důsledků, které vaše kroky mohou způsobit.

Ryby (19. února – 20. března)

Varování pocházející z vaší mysli nikdy není radno ignorovat. Jistě, někdy se vaše intuice mýlí, ale zrovna dnes nemusí. Chcete-li něco udělat a mozek vám řekne, že to není dobrý nápad, možná má pravdu. Dnes nedělejte nic riskantního a nenechte se dotlačit do něčeho, co dělat nechcete.

Andělská rada: Bez ohledu na to, jak silný tlak je na vás vyvíjen či kdo ho vyvíjí, vy máte svou vlastní hlavu a měli byste ji využívat. Budete-li podle toho jednat, váš život se zlepší.

Zdroj článku:
  • Autorský text