Andělská poselství na středu: Lvi, skutečné přátele nezajímají vaše peníze, Střelci, pokud soustavně přerovnáváte věci, jste ve stresu

Andělská poselství na středu: Lvi, skutečné přátele nezajímají vaše peníze, Střelci, pokud soustavně přerovnáváte věci, jste ve stresu
Lidé jsou různí, na jednom se ale shodneme. Nikdo si nepřeje být nešťastný, všichni toužíme najít své štěstí. Andělé nám k tomu dopomáhají, neboť smutek není příjemný pocit. Je důležité mít se z čeho radovat a být schopni i radost zažívat.

Pokud jsme pod velkým stresem, ani ty nejpozitivnější události nám neudělají radost. Andělé se snaží, aby se nás nespokojenost nedržela, a dělají pro nás malé skutky. Těmto skutkům říkáme štěstí nebo také šťastná náhoda. Ale je to náhoda, nebo sám osud, když nikdy nespadneme na úplné psychické dno? Přečtěte si své páteční andělské poselství a radu, která vám dnes pomůže.

Beran (21. března – 19. dubna)

Opouštět lidi, na kterých vám záleží, pouze na základě vaší domněnky, že jste je již omrzeli, není dobrý nápad. Nevzdávejte se bez boje! Napřed za těmito lidmi zajděte a zeptejte se, zda jste je v poslední době něčím nenaštvali, a vyříkejte si to s nimi.

Andělská rada: Ne všechno, co uslyšíte, se vám bude poslouchat dobře, ale to není důležité. Naslouchejte jim a zjistěte, co jste udělali a jim se to nelíbilo. Také jim na usmířenou můžete koupit malý dárek.

Býk (20. dubna – 20. května)

Využijte energii, kterou překypujete, ke zlepšení vašich vztahů. Ne všechno je dokonalé tak, jak si myslíte. A pokud ve vašich vztazích není žádný problém, vaši známí jistě ocení, že jste si udělali čas nejen na návštěvu, ale také na vymyšlení programu, který jste vytvořili na základě jejich zájmů.

Andělská rada: I přesto, že se lidé tváří šťastně, v jejich osobním životě tomu tak být nemusí. Rozveselte je, plně si to zaslouží. Když se trápíte vy, také tu pro vás jsou.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nechte své přátele, aby vám nabídli nezapomenutelný den. Už delší dobu si přejí s vámi něco podniknout, ale vy se neustále snažíte zdokonalovat svůj život, svou kariéru nebo své životní prostředí a na zábavu vám čas nezbývá. Není proto divu, že již nejste tak kreativní jako kdysi.

Andělská rada: Je vám nabízena pomoc, kterou byste měli přijmout, abyste se připravili na další pracovní týden a své úkoly zvládali bez problémů a stresu. Nechte své přátele, aby vám trochu pomohli.

Rak (22. června – 22. července)

Hledáte lásku a pochopení, ale nedostává se vám jich? V životě platí, že pokud něco nemůžete najít, hledáte na nesprávných místech. Teprve až po letech můžete zjistit, že lidé, kteří se k vám chovali mile, vás celou dobu využívali, a nebo že lidé, kterým jste nikdy nedali šanci, to s vámi celou dobu mysleli dobře.

Andělská rada: Nesuďte lidi podle vzhledu či původu. Ke každému člověku přistupujte jednotlivě, ve všech skupinách lidí jsou dobří i špatní lidé. Projevte lásku a počkejte, jak daný člověk zareaguje.

Nesuďte lidi podle vzhledu či původu
Nesuďte lidi podle vzhledu či původu | Zdroj: Prazisss / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Cítíte se tak dobře, jak dobře podle sebe vypadáte. Není však nutné každý týden utrácet za nové oblečení. Postačí vám to, co již máte ve svém šatníku. Nasaďte krásný úsměv a lidé vás budou mít rádi, přestože podle oblečení nebudíte dojem člověka, který má na kontě miliony korun.

Andělská rada: Jste báječní svým charakterem, nikoli vzhledem. Pravé přátele, kteří vás vždy podrží, když to budete potřebovat, získáte jen tehdy, když si nebudete hrát na důležitého jedince.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jeden neúspěch by vás neměl ohrozit na cestě za vaším snem. I přesto, že obvykle truchlíte jen několik hodin, ztrácíte dost času, během kterého byste mohli vymyslet plán náhradní. Chyby dělá každý, proto na sebe nenadávejte a poučte se co nejdříve. Poté se vydejte jinou cestou, která nepovede ke zklamání.

Andělská rada: Cesty vedoucí k úspěchu nemají žádné hranice. Když neuspějete, můžete se buď vrátit zpátky na rozcestí nebo si cestu dál vytvořit. Volba je čistě vaše, obě možnosti vedou k úspěchu.

Váhy (23. září – 23. října)

Odstraňte touhu hrát si s city jiných lidí, kdykoli se objeví. Jen malé množství lidí takto dosáhlo skutečného a dlouhotrvajícího úspěchu. Buďte trochu upřímnější a nehrajte si na nedobytné, když se s vámi někdo snaží spřátelit. Pouze si tím necháte příležitost k úspěchu proklouznout mezi prsty.

Andělská rada: Mluvte s lidmi napřímo, nechte je, aby poznali, co od vás mohou očekávat. Rozhovory, které se drží jednoho tématu, vám mohou ukázat, jakým směrem se nyní vydat.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Dělat všechno sami nebo se spolehnout na někoho, kdo může, ale také nemusí dodržet své slovo? Tato otázka vám dnes vyvstane na mysli hned několikrát. Rozhodněte se, jak tento den chcete strávit, a upřímně sdělte ostatním, zda opravdu stojíte o jejich přítomnost.

Andělská rada: Pokud na nikoho nemáte náladu, pouze byste se dříve nebo později rozčílili a zkazili den všem zúčastněným. Jestli nechcete s nikým mluvit, je dobré vypnout si vyzvánění, aby vás nikdo nerušil.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Ne vždy udržujete dokonalý pořádek, protože na to nemáte čas. Když se ale přistihnete, jak soustavně něco přerovnáváte, může za to stres, kterého je třeba se zbavit. Možná pouze nemůžete najít důležitou účtenku, ale možná vás štve, že s někým z vašich přátel je nakládáno špatně.

Andělská rada: Nervozita a již zmíněné přerovnávání pouze zakrývá fakt, že vás něco trápí. A proto se snažte skrytý problém odhalit a vyřešit, abyste si opět mohli užívat života naplno.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nebuďte tak skromní, co se týče odhalování vašeho talentu. Jste jeden z nejzábavnějších lidí v širém okolí, jen je škoda, že se tak podceňujete. Disciplína ani schopnost plánovat vám nechybí, a v kombinaci s vaším humorem, skloubíte-li všechno dohromady, jste hodně silný článek řetězu.

Andělská rada: Neprotestujte, kdykoli vám někdo sděluje kompliment. Usmějte se a poděkujte, můžete také říci svůj vlastní kompliment. Je však důležité myslet svá slova vážně.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Rodina na vás čeká, jak se vyjádříte k jejich otázce. Nevíte jaké? Není divu, ptali se vás již před dávnou dobou. Zajděte proto za nimi a stravte s nimi nějaký čas. Nemusíte vyzvídat, oni se vám v průběhu návštěvy sami zmíní o tom, co dodnes zůstává nedořešeno.

Andělská rada: Vedete aktivní způsob života, kdy odbíháte od jedné věci ke druhé podle vaší momentální nálady. Není ale na škodu čas od času zpomalit a více si všímat svého okolí.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše názory a nápady většinou zůstávají nevyužity. Sdělte je někomu, aby vás přestaly trápit myšlenky, jak by ostatní lidé reagovali, kdybyste se jim zmínili, nad čím skutečně přemýšlíte. Lidé si přejí vědět, co máte na mysli, ne proto, aby se naštvali, nýbrž proto, aby vás lépe poznali.

Andělská rada: Pokud nemyslíte na nic jiného než romantiku, přišel čas vyznat své city člověku, který se vám líbí, nebo si se současným partnerem promluvit o okořenění vztahu.

Zdroj článku:
  • Autorský text