Andělská poselství na čtvrtek: Vodnáři, vaše píle bude odměněna, Býci, najděte lidi, kteří vám opravdu pomohou

Andělská poselství na čtvrtek: Vodnáři, vaše píle bude odměněna, Býci, najděte lidi, kteří vám opravdu pomohou
Můžeme si představit sami sebe jako vězně, kterého můžeme osvobodit, ale nevyvíjíme dostatek úsilí, abychom to skutečně udělali. Andělé nám již dávno dali klíč k cele, ale my nevíme, co je za ní, takže dobrovolně zůstáváme tam, kde jsme nešťastní. Můžeme to ale změnit.

Andělé nám neustále ukazují, že změna posune náš život vpřed. Problémy pramení z naší neschopnosti zlepšit svůj život. Pokud nám problém sešlou sami andělé, tak chtějí, abychom otevřeli oči a něco změnili. Tyto problémy nejsou nijak závažné, pokud se dokážeme poučit z toho, co nám život nachystal. Andělé nám však nesesílají pouze problémy, ale převážně poselství. Přečtěte si to své na dnešní den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vymezte si jeden svůj zlozvyk, kterého se chcete zbavit nejvíce, a proměňte ho v dobrý návyk. Určitě je něco, co se chcete naučit či co chcete dělat pravidelně, a prospěje to vám i ostatním. Nyní je čas přestat si slibovat, že něco změníte, a konečně to udělat.

Andělská rada: Držte se v optimistické náladě. Ne všechno se vám zadaří na první pokus. Vytrvejte a brzy budete sklízet bohatou úrodu, kterou dnes zasadíte.

Býk (20. dubna – 20. května)

Diskutujte své problémy i nápady s lidmi, kteří vám mohou vhodně poradit. Není nutné se vším jít za svými přáteli, kteří dané problematice nerozumějí o nic více než vy. Proč neustále předpokládáte, že jsou kompetentní vám radit? Zajděte za těmi přáteli, kteří jsou odborníky v daném oboru.

Andělská rada: Neignorujte své rodinné problémy ani rodinné příslušníky. Udržujte zdravé vztahy. Také v rodinném kruhu je spousta lidí, kteří vám dokážou pomoci za pomoci svých zkušeností.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jeden dobrý skutek, který dnes uděláte, vám může změnit život nadobro, pochopitelně k lepšímu. Nikdy nemůžete vědět, s kým máte co do činění. Pomůžete vlivné osobě, kterou vy osobně neznáte, a máte dobré základy pro lepší život, pokud tato osoba projeví svou vděčnost.

Andělská rada: Kdykoli nebudete vědět, jaký dobrý skutek byste měli vykonat, vždy se můžete projít po okolí a všímat si různých nespravedlivostí.

Rak (22. června – 22. července)

Ve společnosti lidí, které dobře znáte a můžete se na ně spolehnout, vám bude dnes nejlépe. Rozhodněte se, co s nimi chcete dělat, a navrhněte jim společně strávený čas v zábavném duchu. Spousta přikývne na vaši nabídku a jejich nálada se značně zlepší, což rozveselí i vás.

Andělská rada: Vzpomínky jsou dobrým způsobem, jak započít zábavu. Každý rád vzpomíná na to dobré, co s vámi prožil. Než se setkáte s přáteli, napište si seznam svým nejlepších vzpomínek.

Dobrou náladu sdílejte s lidmi, které máte nejraději
Dobrou náladu sdílejte s lidmi, které máte nejraději | Zdroj: ArturVerkhovetskiy / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Jednejte v zájmu jiných lidí více než ve svém vlastním zájmu. Postupně zjistíte, že i pro vás je to mnohem výhodnější. Vidět úsměvy na tvářích ostatních vám dodá motivaci, kdežto jste-li spokojení pouze vy, po chvíli vás to rozesmutní.

Andělská rada: Jste plně podporováni ostatními lidmi, přestože nyní to tak nevypadá. Máte-li pochybnosti o tom, co děláte, svěřte se někomu, o kom si myslíte, že vám dokáže pomoci.

Panna (23. srpna – 22. září)

Všechny problémy mohou zmizet, pokud jim to nařídíte. Chce to dobrý plán, jak rychle a efektivně být opět šťastní. Možná vám chybí finance, možnost socializovat se či podpora rodiny. Pro každého je problém něco jiného. Zaměřte se proto na oblast, v níž jste nespokojeni nejvíce.

Andělská rada: Soustřeďte se na mladší členy své rodiny. Těm máte co nabídnout. Pomozte jim a budete překvapeni, jak vám jejich názory na váš nynější život pomohou ke spokojenosti.

Váhy (23. září – 23. října)

Vytrvalost vám pomůže ukončit všechny neshody, které máte s někým, na kom vám hodně záleží. Běžte této osobě říci, že jste přímo šťastní, že jste měli tu možnost ji poznat, a že i přes menší hádky ji vždy rádi vidíte. Projev sympatie uklidní situaci a přiměje druhou osobu se nad sebou zamyslet.

Andělská rada: Nechtějte za každou cenu pozitivně zapůsobit na lidi, kteří se vám zdají mocní. Lidé, kteří nejsou vůdčí typ, spíše ocení vaši péči o ně.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Je-li to zapotřebí, změňte svůj životní styl, aby lépe vyhovoval vašim potřebám. Potřebujete-li se více spojit se svou rodinou, uspořádejte originální oslavu, na kterou se nezapomíná. Pozvěte všechny. Pozvánka by měla dorazit i lidem, s nimiž již nejste v kontaktu, ale kteří vám chybějí.

Andělská rada: Dnešek by se měl nést v duchu pozitivním, v duchu odpuštění a dobrých vztahů. Nenechte své ego, aby vás rozdělovalo s kýmkoli, hlavně s vaší rodinou.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Možná se nyní váš život značně zlepšil, ale raději zůstávejte opatrní i nadále. Jednejte s ostatními tak, jak byste se zachovali sami k sobě, neboť všichni jste spojení, ale také buďte prozíraví, abyste odhalili všechny lidi, kteří nemají čisté úmysly.

Andělská rada: Můžete změnit k lepšímu sami sebe a tím zlepšit životy ostatních, ale dokud ostatní lidé nebudou připraveni, nemůžete změnit jejich chování. Být trpěliví je vše, co pro tyto lidi můžete udělat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Dnes znovu získáte ztracenou energii. Nemáte-li smysl života, nyní ho odhalíte. Zjistíte, že život se dá žít, nejen přežívat. Buďte připraveni setkat se s někým, kdo vám vysvětlí, jak můžete opustit zajeté koleje a znovu si naplno užívat všeho, co vám život dává, ale vy jste to dosud odháněli od sebe.

Andělská rada: Podívejte se na své problémy z jiné perspektivy. To nedokážete sami, proto pozorně poslouchejte, co vám ostatní lidé říkají, a vezměte si z toho poučení.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Do čeho jste v poslední době investovali? Je to váš nápad, přátelství či rodina? Ať už jste své peníze utratili jakýmkoli způsobem, budete za to bohatě odměněni, vaše investice se vám několikanásobně vrátí. Také vaše nápady mohou být výnosné, pokud s nimi budete pracovat.

Andělská rada: Objeví-li se dnes nějaké problémy, řešte je taktně, nenechte se nikým vyprovokovat k agresi. Budete-li na ostatní mluvit klidným hlasem, také oni se brzy uklidní.

Ryby (19. února – 20. března)

Sdílejte své nápady s lidmi, kteří pro vás znamenají mnoho. Máte-li na jazyku rady, které by ostatním mohly pomoci, není důvod si je nechávat pro sebe. Stanete se miláčkem všech svých známých, protože vaše nápady opravdu stojí za to a mají schopnost pomoci jiným lidem.

Andělská rada: Každý den zkuste navštívit neznámé místo. Dnes, zítra i pozítří. Získáte nové zkušenosti, pokud se budete socializovat a budete mluvit s lidmi, které neznáte, ale kteří na vás působí pozitivním dojmem.

Zdroj článku:
  • Autorský text