Andělská poselství na čtvrtek: Berani, buďte více empatičtí k ostatním, Vodnáři, využijte své charisma k šíření dobra

Andělská poselství na čtvrtek: Berani, buďte více empatičtí k ostatním, Vodnáři, využijte své charisma k šíření dobra
Je tak jednoduché začít nenávidět, a přitom nám to vůbec neprospívá. My lidé přímo vynikáme v tom, že si vědomě ubližujeme, a přitom odstrkujeme štěstí, které k nám andělé posílají. Je lehčí udělat něco, co nám nepřinese štěstí, protože nám to vyhovuje, přestože tvrdíme opak.

Kolikrát se musíme nutit, abychom udělali něco správného, něco, na co bychom mohli být hrdí. Nesejde na tom, zda je to pomoc druhým či zvýšená pracovní morálka. Z objektivního hlediska jsou to činy, které v nás vyvolají radost. Čeho se tedy bojíme? Je to rýpání příbuzných, že na ně nemáme čas, či se bojíme výsměchu jiných lidí? Pravdou však je, že nemáme co ztratit. Andělé věří, že se jednou odhodláme změnit svůj život k lepšímu. Přečtěte si jejich čtvrteční poselství a zjistěte, jakým směrem se můžete vydat dnes.

Beran (21. března – 19. dubna)

Ne všichni lidé s vámi souhlasí a drobné hádky dnes mohou číhat na každém kroku. Zkuste být trochu více empatičtí, ale také zdravě upřímní. Přemýšlejte, zda je v závislosti na dané situaci vhodné říci to, co máte na srdci. Setkávejte se spíše s pozitivními lidmi, kteří vás mohou naučit, jak se v určitých situacích zachovat.

Andělská rada: Ačkoli vy sami brzy zapomínáte na veškeré neshody, někteří lidé mohou zůstat naštvaní až do konce týdne či ještě déle. Neposkytujte jim příležitost tvrdit o vás, že jste špatný člověk.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nebuďte tak tvrdí, pokud vás někdo zklame. Ten nejhorší trest je samotný fakt, že jste na někoho naštvaní. Nemusíte mu to opakovat donekonečna a vyhýbat se mu. Dejte této osobě šanci omluvit se vám a zvažte, zda opravdu plně chápe své dřívější počínání a lituje ho.

Andělská rada: Snažte se pochopit, proč jiní lidé reagují úplně jinak než jak si představujete vy. Na svůj názor máte právo, ovšem něco vám vždy může uniknout, nebudete-li se pídit po úplné pravdě.

Blíženci (21. května – 21. června)

Za každou úspěšnou osobou stojí nejen roky tvrdé práce, ale také obsáhlý tým lidí, bez nichž by úspěchu nikdy nedosáhla. Jen velmi málo lidí může říci, že se stali úspěšnými bez podpory ostatních. Zkuste více důvěřovat svým přátelům a požádat je o podporu, kdykoli ji budete potřebovat.

Andělská rada: Naslouchejte jejich doporučením. Zřejmě mají pravdu, když říkají, že váš pohled na věc je špatný, když se váš nápad už v minulosti několikrát setkal s neúspěchem.

Rak (22. června – 22. července)

Pozorujete-li již delší dobu, že vaše plány se neustále setkávají s neúspěchem, zbystřete a všímejte si detailů. Nemusí být pravda, že jste neúspěšní. Pouze je třeba se poučit. Také se můžete zeptat lidí kolem vás, jak to vnímají oni. Nevzdávejte se velkého snu jen proto, že nyní se vám zdá, že na něj nemáte.

Andělská rada: Sami k sobě jste velmi neupřímní. Často se podceňujete, přestože k tomu nemáte důvod. Zkuste zvýšit sebedůvěru, ať už koupí něčeho, co se vám líbí, či trávením času s lidmi, kteří na vás vidí jen to nejlepší.

Možná se vám zdá, že se v poslední době setkává s neúspěchem. Nevzdávejte se
Možná se vám zdá, že se v poslední době setkává s neúspěchem. Nevzdávejte se | Zdroj: .shock / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Neplňte více povinností, než můžete. Nemusíte každý den zářit v práci, v rodinném kruhu a ani vaše ego si nemusí nutně dokazovat, že jste schopni pracovat do úmoru, abyste něčeho dosáhli. Jste smrtelník, nikoli stroj. Přestože dnes je pracovní den, věnujte se více odpočinkovým činnostem.

Andělská rada: Každý má svou zodpovědnost, nejste zodpovědní za všechnu práci ani za činy druhých. Neproklínejte se, pokud vaši přátelé udělají něco, co jim způsobilo problémy.

Panna (23. srpna – 22. září)

Složité plánování po celý den pouze zatěžuje váš mozek. Cítíte-li se již od rána unavení a večer nemůžete usnout, důvodem může být přemýšlení nad rámec vašich možností. Jednodušší myšlenky vám mohou pomoci vrátit spánkový režim do normálu. Když se dobře vyspíte, vrátí se vám radost.

Andělská rada: Nezapomeňte na aktivity, které vás baví. Pokud se vám do něčeho nechce, překonejte se a běžte se projít ven do přírody, či si udělejte malý okruh kolem svého bydliště.

Váhy (23. září – 23. října)

Sladká slova mohou být důkazem něčí náklonnosti k vám, stejně tak ale mohou být použita, abyste odkývli krátkodobý románek, který skončí následující den ráno. Měli byste si dopřát čas, než se rozhodnete strávit svůj drahocenný čas s někým, kdo za to nestojí a o němž již nikdy neuslyšíte.

Andělská rada: To samé platí i o jakékoli příležitosti, například o projektu, který se vám zdá úžasný. Zejména jste-li lákáni na velký finanční zisk za několik dní, zbystřete.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Dříve, než se vydáte nějakou životní cestou, ujistěte se, že víte, co všechno obnáší. Na nepříjemná překvapení jste zvyklí, ovšem pokud se pro něco nadchnete, přicházíte o obezřetnost. Popřemýšlejte o všech možných důsledcích svých činů a jaký negativní dopad mohou mít na vás samotné, než podniknete jakýkoli krok.

Andělská rada: Žádejte o podporu jiné lidi, ne vždy se vám vyplatí být tolik tvrdohlaví. Vyslechněte si názory jiných lidí, některé jsou hodnotnější, než si dokážete připustit.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste zvyklí napřed dělat ty nejdůležitější povinnosti a ty ostatní nechat na později. Přehodnoťte svůj postoj ohledně toho, co je skutečně důležité, v závislosti na momentální situaci. Vyhnete se nepříjemné situaci, kdy jste něco měli udělat jako první, ale vám to v tu chvíli důležité nepřišlo.

Andělská rada: Nikdy se nevzdávejte, přehodnoťte svůj další krok. Přizpůsobte se nově vzniklé situaci místo toho, abyste zůstali šokováni a neudělali vůbec nic.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jste-li v přítomnosti jiných lidí, vždy jim věnujte svou plnou pozornost. Chovat se nezaujatě, když za vámi někdo s něčím přijde, rozhodně nic nevyřeší, zato vás ostatní budou považovat za opravdu chladného člověka, kterého nic nezajímá. Týká-li se to vašeho zájmu, mluvte trochu záživněji.

Andělská rada: Jistě, máte své vlastní hodnoty a priority, nemusíte být ovce, která slepě následuje dav. Uvědomte si však, že kvůli vašemu chování jste přišli o nejednu příležitost, která se naskytne jednou za život.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Využijte své charisma, abyste si splnili svůj dávný sen. Je však důležité, abyste svými skutky neohrozili ničí dobrou náladu. Hlavně si dejte pozor na přílišné slibování nesplnitelného. Zachovejte zdravý úsudek, když komunikujete s dalšími lidmi.

Andělská rada: Nenechte se opít láskou, když to není zapotřebí. Určití jedinci na vás působí jen tím nejlepším dojmem, ale jen proto, že vás něčím nadchli. Každý má své chyby a vaše opojení vám nevydrží věčně.

Ryby (19. února – 20. března)

Přílišný optimismus vám může sebrat schopnost správně rozpoznat, zda se jedná o realitu či o vaše představy. Na radosti ze života není nic špatného, dokud víte, jak máte správně reagovat. Jiní lidé nesdílejí váš pozitivní přístup a mohou se naštvat – a postupně váš optimismus proměnit v hořký pesimismus.

Andělská rada: Odhalte skutečnou motivaci každého člověka, s nímž se bavíte, abyste se správně naladili na jeho způsob uvažování a podle toho jste měli přiměřenou reakci.

Zdroj článku:
  • Autorský text