Tarotová karta pro dnešní den: Karta Blázna vás donutí zkoušet nové věci

Tarotová karta pro dnešní den: Karta Blázna vás donutí zkoušet nové věci
Tarotové karty jsou dodnes opředeny rouškou tajemství a na tento týden vám padla karta Blázna. Nebojte, jedná se veskrze o velice pozitivní kartu, díky které se nebudete bát riskovat a chopit se nových příležitostí. Využijte sílu této karty na maximum ve svůj prospěch. A jak karta Blázna ovlivní jednotlivá znamení? Pojďme se na to společně podívat.

Beran (21.3. – 20.4.)

Milí Berani, pokud tento týden stojíte před nějakým důležitým rozhodnutím, neváhejte ani chvilku a jděte do toho, karta Blázna bude stát při vás. Uvidíte, že i když začátky nebudou úplně jednoduché, brzy se dostaví pocit, že to, co nyní děláte je správné a po zásluze za to budete odměněni.

Býk (21.4. – 20.5.)

Díky kartě Blázna při vás bude po celý týden stát štěstí a zažijete velký úspěch. Využijte tuto štěstěnu ve svůj prospěch a dělejte to, co vás baví. V pracovním prostředí se budete cítit „nad věcí“ a pomůžete několika svým kolegům, za což vám budou velmi vděční.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Zahoďte všechny své obavy a jděte si za tím, kam vás to táhne, a to platí, jak pro osobní, tak pracovní život. Pokud je ve vašem okolí někdo, na kom vám záleží, řekněte mu to, uvidíte, že to dobře dopadne. I změna práce, pokud nad tím delší dobu uvažujete, bude pro vás jasným pozitivem.

Rak (22.6. – 23.7.)

Raci, neotáčejte se zpět do své minulosti, tak vám radí karta Blázna. Co se stalo, stalo se. Nyní žijte přítomností na 100 % a začněte v pracovním i osobním životě od začátku. Pokud chcete, spalte za sebou mosty. Co myslíte?

Lev (24.7. – 23.8.)

Karta Blázna je kartou, která se nebojí riskovat. Tento týden je přímo stvořený k tomu, abyste ukončili jednu životní etapu a zkusili něco nového. I když to zpočátku nebude vůbec jednoduché, z dlouhodobějšího hlediska to velice pomůže vašemu psychickému i fyzickému zdraví.

Panna (24.8. – 23.9.)

Stres! Poslední dobou ho zažíváte opravdu hodně, že? Karta Blázna vás důrazně varuje, že pokud nezměníte své pracovní nasazení, jídelníček a nezačnete více odpočívat, velmi negativně se to projeví na vašem zdraví. Věnujte čas meditaci a kvalitnímu spánku.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Díky kartě Blázna budete žít alespoň chvilku bezstarostně a užívat si život. Zahoďte alespoň tyto dny všechny starosti za hlavu a relaxujte. Když to půjde, vezměte si v práci dovolenou. Buďte šťastní a radujte se i z maličkostí.

Štír (24.10. – 22.11.)

Začátek týdne můžete brát jako nový začátek a je jedno v jaké oblasti svého života začínat budete. Nový projekt, nová práce, nová zkušenost…? Je to sice krok do neznáma, ale karta Blázna vám k tomu dodá odvahu.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Milí střelci, pokud se před vámi objeví nějaká nová láska, poslechněte své srdce a jděte za ní. I když máte trochu obavy, zda to přeroste v nějaký vztah, risk je v tomto případě zisk. Pro zadané tu je jedna rada, okořeňte si svůj vztah a zkuste něco bláznivého.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Tento týden si dejte pozor na přílišnou zbrklost a uspěchanost zejména v práci. Pokud máte odevzdávat nějaký projekt a nemáte ho zcela hotový, raději si domluvte prodloužení termínu. Přeci jen vás bude ovlivňovat lehkovážná karta Blázna.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Rozhodněte se svým srdcem a neposlouchejte nevyžádané rady ostatních. Jen vy moc dobře víte, co je pro vás dobré. Chcete změnu? Jděte do ní. Karta Blázna totiž přeje odvážným, kteří vědí, po čem nejvíce touží.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Milé Ryby, začněte se učit něco nového. Určitě je něco, co již delší dobu chcete vyzkoušet, ale pořád na to nebyl čas, peníze, nálada… Tento týden je pro to ten pravý. Vezměte si den volna nebo zkoušejte nové věci třeba o víkendu. S chutí do toho!

Zdroj článku:
  • Autorský text