Na která znamení čekají v roce 2023 těžké životní zkoušky

Na která znamení čekají v roce 2023 těžké životní zkoušky
V životě každého z nás se občas najdou chvíle, které jsou pro nás náročné a jsou pro nás těžkou životní zkouškou. Na která znamení čekají tyto zkoušky v roce 2023? 

Potíže a těžké životní zkoušky zajisté nechce prožívat nikdo z nás. Přece jen ale mají jednu výhodu. Díky překonaným problémům a zkouškám rosteme, učíme se a posouváme se v životě dál. Která znamení se mají v nadcházejícím roce 2023 připravit na potíže a jakým způsobem jim mohou efektivně čelit? Pokud se totiž na tyto trable připravíte a nezaleknete se, můžete celou situaci zvládnout s grácií a dokonce z ní vytěžit co nejvíce. Pokud se tedy mezi zmíněnými znameními najdete, nemusíte smutnit. Ne vždy se jedná o vážné situace a navíc máte ještě čas se na tyto záležitosti připravit. 

Beran (21.3. - 20.4.) 

 Rok 2023 pro Vás bude náročný především co se týče mezilidských vztahů a komunikace. Narušeny mohou být vztahy partnerské, rodinné a také přátelské. Během roku zjistíte, že máte ve své životě lidi, kteří Vám více berou, než dávají a Vás to psychicky ničí. Budete se snažit sice bojovat a za každou cenu tyto lidi ve svém životě udržet, ale zároveň se kvůli vyčerpání z tohoto boje a pocitům nepochopení budete uzavírat do sebe. Vyhýbaní se lidem a zábavě ale může tyto depresivní pocity ještě více prohloubit. 

Tento postup ale rozhodně k ničemu dobrému nepovedu. Postavte se k této situaci čelem a popřemýšlejte o tom, jestli by Vám bez některých lidí nebylo lépe. Nesnažte se tyto lidi držet u sebe, když víte, že Vás to ničí. Aby mohlo něco krásného začít, musíte uvolnit místo ve svém životě a opustit lidi, situace a věci, které Vám již neslouží. Raději si užívejte život a snažte se trávit čas s těmi lidmi, kteří Vás naplňují a posouvají dál. Ukončit vztah s lidmi, kteří kdysi byli Vašimi přáteli sice nemusí být jednoduché a už vůbec ne příjemné, ale může Vám to opravdu velmi pomoci. Je samozřejmě vhodné vyhnout se dramatickým řešením situace a raději zvolit diplomacii a mírnou komunikaci. 

Berani budou muset ukončit přátelství, nebude to pro ně jednoduché ale prospěch to mit bude, Zdroj: Antonio Guillem/ Shutterstock

Rak (22.6. - 22.7.) 

 Dejte si velký pozor, abyste v tomto roce neublížili lidem, kterým na Vás záleží. Mohlo by se totiž snadno stát, že o ně přijdete. V roce 2023 budete plní energie a budete se do věcí bláznivě vrhat po hlavě. Budete si připadat silní, sebejistí a budete mít pocit, že si můžete dovolit vše. Vaše zájmy pro Vás budou na prvním místě. To je samozřejmě v pořádku, pokud ale nejdete takzvaně přes mrtvoly. A právě k tomu budete mít sklony. Budete zapomínat na ostatní a Vaše chování bude poněkud sobecké. To povede k hádkám. Můžete mít také sklony k nekalému chování, pomluvám a intrikám. Dejte si na toto chování pozor a snažte se řešit problémy v klidu a čestně. Nevyhýbejte se ani kompromisům. 

Pokud si nedáte pozor a budete na sebe myslet až příliš, může se stát, že přijdete nenávratně o lidi, na kterých Vám doopravdy záleží a Vy nakonec zůstanete sami a opuštění. 

Lev (23.7. - 22.8.) 

 V roce 2023 si dejte velký pozor na rozhodnutí, která ve svém životě uděláte. Začátek roku pro Vás bude velmi optimistický. Budete zářit, cítit se naprosto skvěle. Budete si připadat silní a sebevědomí. Díky tomu ale můžete sklouznout k pocitům, že je pro Vás naprosto vše hračka. To by ale mohlo být velkým problémem ve chvíli, kdy se budete muset rozhodnout ve velmi důležitých otázkách. Až přijdete do situace, kdy se budete muset rozhodnout, dopřejte si čas. Vyhněte se unáhleným optimistickým rozhodnutím a vše si pořádně promyslete. 

Lva čekají těžká rozhodnutí, kterou cestou se vydá?, Zdroj: Nomad_Soul/ Shutterstock

Pokud tak neučiníte, můžete se dostat do velmi nepříjemných problémů. Všechny nabídky, které dostanete, totiž nemusí být zdaleka tak výhodné, jak se Vám mohou na první pohled zdát. Kvůli zbrklosti se tak můžete rozhodnout pro variantu, která pro Vás může být nejen nevýhodná, ale mohla by také změnit Váš život od základů, a to ne zrovna příjemným způsobem. 

Zdroj článku:
  • Autorský text