Jakým způsobem jste podle astrologie zábavní?

Jakým způsobem jste podle astrologie zábavní?
Zábava má mnoho podob, poněvadž každému se líbí jiný styl humoru. Někteří z nás vytvářejí zábavu tím, že vtipkují o své vlastní osobě, některým je jedno, co se stane terčem Vašich vtipů, ale někteří jsou zábavní jen sami pro sebe, ostatní spíše urážejí. Jaký typ jste právě Vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Občas jsou Vaše vtipy tak osobní, že je ostatní nechápou. Nicméně většinou se Vašim vtipným poznámkám lidé smějí, protože bývají tak za hranou, že je to až vtipné.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše poznámky jsou většinou hodně nechutné, ale to je to, co Vás baví, a proto se se svými nevážně řečenými poznatky svěřujete i druhým lidem. Své fanoušky jste si již ve svých přátelích našli.

Blíženci (21. května – 21. června)

Parodujete svůj vlastní život, převážně Vaše vlastní neúspěchy, a to je způsob, jakým rozesmáváte ostatní lidi. Daří se Vám to, poněvadž je to přímo o Vás.

Rak (22. června – 22. července)

Snažíte se lidi kolem sebe rozesmát a být zábavní, ale problém je, že většina lidí nechápe Váš ironický humor, kterým většinou parodujete svůj život.

Lev (23. července – 22. srpna)

Uděláte cokoliv, abyste byli ten nejzábavnější člověk v okolí. Něco zkusíte, a když to nefunguje a většina lidí se nesměje, zkusíte něco jiného. Baví Vás vyprávět vtipné historky ze života.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nejste ten typ, který by rozesmával ostatní lidi. Potřebujete uspět a rozesmávání ostatních lidí Vám v tom nepomůže. Pokud se chcete smát, uděláte to sami a krutě se vysmíváte ostatním jedincům.

Váhy (23. září – 23. října)

Máte skvělý smysl pro humor, ale využíváte ho pouze tehdy, když jste s lidmi, s nimiž je Vám dobře, ale pouze v omezeném množství, protože se bojíte, že Váš humor někoho urazí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

To, jestli se někdo bude smát nebo ne, záleží pouze na Vás. Pokud se smějete ostatní lidé vědí, že je lepší se smát také, pokud nechtějí mít zkažený den Vašimi hádkami. Většinou zábavní nejste.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Patříte mezi nejzábavnější lidi celého zvěrokruhu. Vždy, když někdo něco řekne, vážného či z legrace, Vy jeho proslov kreativně doplníte vtipem, čímž zlepšujete náladu všem lidem.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Váš humor spočívá v urážení ostatních lidí. Spoustě lidem nepřijdete zábavní vůbec, ale pokud najdete dav lidí, kteří se baví podobně jako Vy, smějí se Vašemu humoru.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Smějete se neštěstí druhých lidí. Pokud si můžete najít oběť, která neměla jednoduchý život, naprosto ho zničíte jen proto, abyste rozesmáli Vaše přátele.

Ryby (19. února – 20. března)

Vtipy ani vtipné připomínky neděláte, a to z toho důvodu, že se téměř neustále utápíte v sebelítosti, kterou považujete za důležitější než být zábavní. Pokud vtipkujete tak sami o sobě.

Zdroj článku: