Patříte mezi 3 z 12 znamení, která půjdou po smrti do nebe?

Patříte mezi 3 z 12 znamení, která půjdou po smrti do nebe?
Přemýšlíte, jestli jste v životě konali správně, nebo ne? 3 znamení, která půjdou zaručeně do nebe, jsou berani, kozorozi a ryby.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Jestliže jste berani, jistě vždy víte, co je správné. Svou tvrdou hlavou si dokážete prosadit svoje a vždy vydobýt spravedlnost. Nemáte rádi příkoří a nebojíte se proti němu bojovat, i když vás to stojí příliš mnoho.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci, jste znamení odvážná a často se nacházíte na hraně mezi nebem a peklem. Nezanedbávejte svou loajalitu vůči svým blízkým a věnujte se těm, kteří vás opravdu mají rádi. Falešné osoby, které vás táhnou na temnou stranu, nechte jít a dostanete se do nebe. Važte si toho, co v životě máte a nezahazujte marně vše, co jste poctivě vybudovali po mnoho let.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Jakožto blíženci jste činorodí a aktivní. Rádi se pohybujete ve společnosti, avšak to může být ošemetné. Obzvláště jestliže se dostanete do společnosti, která pro vás není příliš vhodná a stahuje vás dolů. Čeká vás určitě peklo, jestliže nezanecháte zhýralého života.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci, jste spíše konzervativní znamení, které má rádo rodinnou pohodu a klid. Jste velmi citlivá a vnímavá osoba. Jestliže však budete potlačovat své pocity, budou se přeměňovat ve vztek, a tak byste mohli častěji ubližovat svým bližním, což vás pak bude také mrzet. Máte šanci dostat se do nebe, když ponecháte přirozený průchod svým emocím a nebudete potlačenými problémy zatěžovat své okolí.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi, půjdete určitě do pekla. Jste charismatičtí vůdci a osobnosti, které jsou vždy ve středu pozornosti. Pro to, abyste na sebe upoutali, neváháte být i dost sobečtí a klidně zastiňovat druhé. Empatie a soucit vám nejsou do vínku dány.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Pannyčeká vás nebe. Jste klidné, mírné a opatrné. Nerady jste středem pozornosti, a tak snadno nespadnete do různých problémů. Raději se všem klidíte z cesty. Máte rády kolem sebe čisto i ve vztazích. Může se stát, že občas někomu ublížíte, ale snažíte se to napravit. 

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy, jste znamení jako stvořené pro peklo. Vaše nerozhodnost, nejistota a faleš vaše okolí vytáčí. Vždy přemýšlíte, co je nejlepší pro vás a ostatní musí uhýbat z cesty.

Váhy jste znamení jako stvořené pro peklo, Zdroj: IgorZh / Shutterstock

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Jestliže jste štír, na peklo se dokonce těšíte. Budete tam jako doma. Jste podlí a zákeřní a nejradši bodáte kolem sebe jedovatými poznámkami. Zničit někomu blízkému život vám nepůsobí vůbec žádné výčitky.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelcipůjdete do nebe. Jste milí, upřímní a pravdomluvní. Nemáte rádi faleš a přetvářku a vždy vše řeknete na rovinu. Nesnášíte intriky. Pokud jste nějakým vystaveni, snažíte se je potírat.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi, vás čeká zaručeně nebe. Jste organizační a plánovací typy. Máte rádi, když je vše správně a v pořádku. Ničeho se nebojíte a jste poctiví. Zlo si na vás nepřijde, jste odolní proti negativitě a máte rádi jistotu. Nepodléháte snadno něčemu, co vám úplně nesedí, tak jste raději opatrnější.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři, jste snílci a idealisté. Snadno se vám může stát, že podlehnete špatným nápadům, které vás mohou nasměrovat do pekla. Raději se nenechávejte unést a držte se víc při zemi, abyste se neocitli na šikmé ploše.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby, jste stvořeny pro nebe. Vaše vnímavá a útlocitná povaha spolu s potřebou pomáhat slabším vás raketově vystřeluje rovnou do nebeských výšin. Nenechte se odradit od pomoci bližním a konejte dobro, budete za to odměněni.

 

Zdroje: