Co podle znamení vyžadujete ve vztahu?

Co podle znamení vyžadujete ve vztahu?
​​​​​​​Každý ve vztahu vyžaduje něco jiného. To je důvod, proč lidé postupem času zjišťují, že se k sobě příliš nehodí. Proto jsme pro vás sepsali tento článek, kde se můžete dočíst, co ve vztahu vyžadujete vy a co váš partner, abyste se nedočkali nepříjemného překvapení.

Beran (21. března – 19. dubna)

Chcete partnera, kterému nebudou vadit vaše názory a zůstane s vámi i za předpokladu, že budete brutálně upřímní. Potřebujete někoho, kdo by vás podržel i v těch nejtěžších časech.

Býk (20. dubna – 20. května)

Svým způsobem jste v partnerství výstřední, a to kvůli vaší touze věnovat svému partnerovi neobvyklé dárky. Toužíte po někom, kdo váš charakter ocení.

Býk rád překvapuje, Zdroj: Vik Y/ Shutterstock

Blíženci (21. května – 21. června)

Ideální partner pro vás je někdo, kdo je ochoten zůstat s vámi navzdory vaším chybám z minulosti. A váš nápadník si může být jistý, že těch chyb je opravdu hodně, neboť chybujete každou chvíli.

Rak (22. června – 22. července)

Máte dobré srdce, které dokáže milovat, a od partnera očekáváte to samé. Požadujete, aby byl něžný a milý. Abyste si ověřili, zda toto váš partner splňuje, požadujete, aby si vás hýčkal a ukázal vám svou lásku.

Lev (23. července – 22. srpna)

Hledáte do týmu svých kamarádů lidi, kteří si vždy najdou čas na trávení času s vámi a na četné pochvaly. Váš partner musí do hloučku těchto lidí zapadnout. Pokud vás chválí, vážíte si ho více.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste přísní na všechny kolem sebe a na svého partnera máte spoustu nároků. Hledáte někoho, kdo by pochopil, proč se k němu takto chováte.

Váhy (23. září – 23. října)

Toužíte po opravdovém poutu s partnerem. Přejete si partnera, který by nezneužíval vaši dobrou povahu. Též nemáte rádi, pokud s vámi partner manipuluje podle vlastního uvážení.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Přestože se lidem neotevíráte skoro nikdy, požadujete, aby vás váš partner poznal a věřil vám. Pokud se na partnera nemůžete spolehnout, jste ve vztahu nešťastní.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud váš partner bude s vámi ochoten cestovat a nesedět neustále u elektroniky, budete šťastný člověk. Nesmí se bát s vámi někam vycestovat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Máte zkušenosti a jste v určitém smyslu moudří. Požadujete, aby vám váš partner naslouchal a učil se od vás. Čím více je váš partner ochotný se od vás učit, tím atraktivnější ve vašich očích je.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Toužíte po intelektuální svobodě a nezávislosti. Po partnerovi požadujete, aby vám nechal svobodu a nechodil všude za vámi. To by znamenalo, že vaše svoboda bude narušena.

Ryby (19. února – 20. března)

Nejste si jisti svým novým vztahem, neboť všechny ostatní dopadly katastroficky. Toužíte po někom, kdo to s vámi bude myslet vážně a bude ochoten na vztahu soustavně pracovat.

Zdroj článku: