Proč vás chce po rozchodu zpátky podle vašeho znamení

Proč vás chce po rozchodu zpátky podle vašeho znamení
Někdy si všechny přednosti vztahu uvědomíme až tehdy, když je pozdě. Jakmile dojde k rozchodu, jsme smutní nebo naštvaní. Jakmile tyto emoce vychladnou, uvědomíme si, jak nám na tom druhém záleželo. Proč vás partner může chtít po rozchodu zpátky podle astrologie?

Beran (21. března – 19. dubna)

Je mu líto, že vás po rozchodu vidí, jak si užíváte života naplno a nepotřebujete, aby byl vaší součástí. V tu chvíli si uvědomí, že mu opravdu chybíte.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vždy zůstáváte klidná, a to i ve chvíli, kdy vám řekl, že vás opouští. Nekřičela jste na něj a netropila jste zbytečné scény. Dala jste mu najevo, že kdykoliv vás bude potřebovat, jste tu pro něj a on to nyní pochopil.

Blíženci (21. května – 21. června)

Teprve nyní si uvědomil, jak jste byla romantická a milující osoba. Vaše láska byla všehochuť pocitů dobrých i špatných, ale ty dobré převažovaly.

Rak (22. června – 22. července)

Vždy jste mu zůstala věrná a milovala ho. Jste rodinný typ. A on si vás nevážil, protože to neviděl, dokud si nenabalil jinou partnerku. Váš ex se chce s někým usadit, proto vás nyní žádá o odpuštění.

Lev (23. července – 22. srpna)

Běžně se vám stává, že vaši bývalí partneři jdou k vám domů žebrat o odpuštění a druhou šanci. Jste pro ně naprosto neodolatelná po všech stránkách – divoká, rozumná i milující.

Panna (23. srpna – 22. září)

Máte smysl i pro ty nejjemnější detaily a to je důvod, proč vás chce bývalý partner zpátky. Díky tomuto smyslu máte vyšší kvalitu života a donedávna ji měl i váš expřítel.

Váhy (23. září – 23. října)

Vidí, že je sám, zatímco o vás se stará bezpočet lidí. Jeho přátelé jsou falešní, zatímco u vás se drží samí milí lidé. Toto vaše kouzlo plně oceňuje, proto chce být opět součástí vašeho života.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud se s vámi partner rozejde nebo vy s ním, začnete ho vypouštět a předstíráte, že neexistuje, když se náhodou potkáte. Paradoxně toto je ten důvod, proč se k vám chce vrátit.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Rozchod vnímáte jako nový začátek. Váš partner vás však chce záhy zpátky, poněvadž vidí, že si dokážete užívat života více než s ním. Celkem ho to štve, ale chce se kvůli vám změnit.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

O svého partnera jste se opravdu starala. Cokoliv mu chybělo, to jste mu dala nebo zařídila. Nyní, když už nejste spolu, mu to chybí, proto se vás může pokusit získat zpět.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Expartner se bez vás vyloženě nudí. Vždy jste se postarala o jeho zábavu, když mu nebylo nejlépe. Zaměstnávala jste jeho mozek neustálými otázkami. Tento život chce zpátky.

Ryby (19. února – 20. března)

Všechno, co jste dělala, jste činila pro jeho dobro. Začne vás pohřešovat ve chvíli, kdy zjistí, že jste dosáhla nějakého úspěchu ve svém životě. Uvědomí si, jak jste citlivá.

Zdroj článku: