Která tři znamení budou mít v prosinci nejvíce štěstí?

Která tři znamení budou mít v prosinci nejvíce štěstí?
Mít štěstí je nádherná věc. Kdo má štěstí, daří se mu vše, na co sáhne. Která znamení zvěrokruhu budou v prosinci ta nejšťastnější a mají se opravdu na co těšit? 

Život občas připomíná jízdu na horské dráze. Jednou jsme dole a jednou zase nahoře. Stejně tak se točí naše kolo štěstí. Která znamení budou v prosinci na vrcholu tohoto kola štěstí a dočkají se nádherných dní? A jak můžete své štěstí ještě podpořit? 

Býk (21. 4. – 21. 5.) 

Prosinec pro vás bude sice svým způsobem náročný, ale zároveň vás dovede k obrovskému štěstí. Již nějakou dobu vás trápí minulost. Může se jednat o mezilidské vztahy a staré křivdy. Tato minulost vás velmi poznamenala a narušila nejen vaši důvěru, ale také psychiku. Srovnat se s ní byl pro vás téměř nadlidský výkon. V prosinci se vám to ale konečně podaří. 

Uzavřete se více do sebe a začnete poznávat a respektovat svoje pocity. Zjistíte, kde byl zakopaný pes, a začnete na sobě pracovat. Díky pochopení vlastních emocí se vám konečně podaří odpustit lidem, kteří vám dříve tolik ublížili. Podaří se vám nechat minulost odejít a začnete se více soustředit na přítomný okamžik. 

Vaše psychika se výrazně zlepší a vaše srdce bude připravené pro nová setkání a vztahy. A tak se s novou energií a elánem pustíte do společenského života. Poznáte hromadu nových lidí, kteří vás jen utvrdí v tom, že vaše rozhodnutí byla správná. Prosinec si tedy nakonec náramně užijete a budete připravení na nadcházející rok. 

Buďte trpěliví a dopřejte tomuto ozdravnému procesu dostatek času. 

Panna (23. 8. – 22. 9.) 

V poslední době jste se velmi trápili situací, ve které se ocitáte. S největší pravděpodobností se jedná o nedořešený konflikt a narušený vztah. Ať už se jednalo o kolegy v práci nebo bývalého partnera, stále dokola přemýšlíte, kde se stala chyba a co jste mohli udělat jinak. Tyto myšlenky ve vás ale probouzí depresivní pocity a ty zase další negativní myšlenky. Dostali jste se do začarovaného kruhu a nevěděli jste, jak se z něj dostat ven. 

V prosinci ale konečně tu správnou cestu najdete. Odpoutáte se od této osoby a začnete vidět život v mnohem veselejších barvách. Konflikt s danou osobou se vám podaří elegantně a mírumilovně vyřešit a uklidnit. Díky tomu se vám velmi uleví a začnete být zase šťastní. 

šťastný
Zdroj: Ground Picture / shutterstock | štěstí

Až se vám podaří očistit se od negativních emocí, otevře se také vaše srdce. Potkáte člověka, který bude naprosto splňovat vše, co od svého partnera/partnerky očekáváte. Bude to člověk velmi čestný a spravedlivý a vy budete mít konečně pocit, že nejste ten, kdo ve vztahu jen dává a nic se mu nenabízí. 

Zasadíte tak do úrodné půdy semínko jednoho moc krásného vztahu. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) 

 V prosinci budete mít chuť vykašlat se na lásku a věnovat se raději zábavě a práci. Budete mít totiž pocit, že právě práce a kamarádi vás naplňují nejvíce. A dokonce se vám podaří vydělat si krásné peníze, a užít si tak Vánoce ještě lépe, než jste čekali. Uvnitř ale budete cítit, že zase tak úplně šťastní nejste a v životě vám přece jen něco schází. 

A osud bude stejného názoru. I když jste museli čekat poměrně dlouho, chystá se pro vás něco mnohem lepšího, než jste kdy doufali. V životě se vám objeví člověk, který absolutně změní vaše dosavadní plány. Zamilujete se na první pohled a půjde o city velmi silné a oboustranné. S touto osobou zažijete velmi emotivní chvíle plné lásky a vášně. Práce tedy půjde nakonec mírně stranou a vy si budete vychutnávat začínající vztah. 

Přistupujte ale k celé situaci v klidu a s rozmyslem. Nesnažte se nic uspíšit a netlačte na pilu. Pokud si budete chtít tento krásný vztah udržet, musíte nechat věci plynout. Nepřemýšlejte nad tím, co bude, a užívejte si přítomný okamžik a společnost člověka, který pro vás může být opravdu ten pravý. 

Zdroj článku:
  • autorský text