Důvody, proč jsou Blíženci a Váhy spolu šťastní, podle astrologie

Důvody, proč jsou Blíženci a Váhy spolu šťastní, podle astrologie
Blíženci a Váhy mají silnou šanci, že spolu vytvoří výjimečný a klidný pár. Jejich povahy jsou více než podobné – oba partneři jsou nerozhodní, mají rádi přítomnost přátel a vše se snaží vyřešit v klidu. Jaké jsou ty hlavní důvody toho, že Blíženci a Váhy spolu mohou mít harmonický vztah?

Věří, že jsou spřízněné duše

Jakmile se Blíženci a Váhy navzájem otevřou a začnou si povídat, postupně zjistí, že mají společného více, než si mysleli. Tento pár se skvěle doplňuje. Jelikož obě dvě znamení spadají do kategorie vzdušných znamení, jsou vysoce komunikativní a sdílí svou touhu určité svobody. Mít partnera, který toto pochopí, je pro ně jako najít poklad. Tito lidé jsou také nekonfliktní a raději se vyhýbají konfrontacím.

Pokud něco nemusí řešit, neřeší to. Vztah těchto dvou lidí je proto převážně klidný a plný pochopení. Partner Blíženec hledá někoho, kdo vždy zachovává zdravý rozum nehledě na to, jak nepříznivá situace nastane, a Partner narozený ve znamení Vah hledá optimistického a vždy vtipného partnera. Pokud se tito dva lidé dají dohromady, oba mají pocit, že našli lásku svého života.

Umí spolu skvěle komunikovat

Již bylo řečeno, že Blíženci i Váhy jsou vysoce komunikativní znamení zvěrokruhu. Ani jeden z partnerů nikdy neřekne nic, co by mohlo tomu druhému ublížit, naopak se doplňují a chrání se navzájem. Oběma se špatně mluví o svých emocích, pokud o tom nechtějí z nějakého důvodu mluvit, a ten druhý to bude respektovat a nebude se v celém problému šťourat.

Mnohem raději oba partneři povídají o něčem s nadsázkou, aby odehnali špatné myšlenky a nezatěžovali svého partnera. Právě proto jsou Blíženci a Váhy pár, který si má vždy o čem povídat a vždy je zastihnete veselé a užívající si života. Pokud již musí odpovědět na dotaz, který jim není příjemný, vždy použijí humor k tomu, aby se odpovědi vyhnuli.

Blíženci a Váhy jsou pár, který si má vždy o čem povídat, zdroj: Dmytro Zinkevych / Shutterstock

Intimitu si skvěle užívají

Vahám se líbí, když jejich partner převezme veškerou iniciativu a moc nad nimi, co se týče intimního zacházení. Na druhou stranu Blíženci vždy vymyslí něco nového a převratného, ale pro sebe si to nenechají a seznámí se svým nápadem partnera. Z tohoto všeho vyplývá, že Blíženci a Váhy si v posteli skvěle rozumí a navzájem se doplňují. Oba partneři jsou extrémně bezstarostní.

A pokud jste bezstarostní, dalšímu bezstarostnému člověku je s vámi dobře, poněvadž nemusí přemýšlet o vážných věcech. Přesně takto to funguje u těchto dvou lidí, které nečeká velký počet hádek, pokud se vůbec nějaké objeví. Oba mají silnou představivost, co se týče různých vylepšení, proto spolu zůstávají šťastní, a to nejen v oblasti intimity, ale ve vztahu celkově.

Zdroj článku: