Výklad tarotových karet na první srpnový týden

Výklad tarotových karet na první srpnový týden
Prázdniny jsou již ve své polovině a vy se začínáte ptát, co pro vás osud chystá na závěr léta? Přinese nám lásku, bohatství nebo nové přátelství? Pojďme si společně vyložit tarotové karty a podívat se na to, co nás čeká a nemine!

Beran

Karta Šestka mečů vám doporučuje otevřít se novým věcem a více mluvit se svým partnerem. Zkuste si společně říct, co byste chtěli změnit, vyměňujte si spolu nápady, diskutujte a společně i tvořte. Uvidíte, že to velmi osvěží a prohloubí váš vztah, lépe se tak také poznáte!

Býk

Začátek měsíce vám přinese lásku, a to zejména díky kartě Milenci. Otevřete své srdce lidem kolem sebe a radujte se ze života. Svěřte se lidem, které máte rádi, nic v sobě nezadržujte a projevujte své city naplno! Uvidíte, že vám to vaše okolí několikanásobně vrátí.

Blíženec

Tvořte a pracujte na sobě! Karta Trojka disků je vám příznivě nakloněna. Však vy nejlépe víte, jakým směrem se máte vydat, abyste dosáhli co největších úspěchů. Dařit se vám bude na poli osobním i pracovním, kde konečně vyřešíte problém, který vás již dlouhou dobu trápí.

Rak

V následující dny vám karty předpovídají nevrlost, rozmrzelost a pochybnosti. Karta Čtyřka pohárů vás nutí nad vším přemýšlet. Bude se vám zdát, že nic není tak, jak by mělo být, možná budete nespokojeni se svým stávajícím životem, ale nebojte se, je to jen přechodné období. Dejte si ale pozor, abyste neřekli něco, čeho byste později litovali.

Raci pocítí nespokojenost, Zdroj: Krakenimages.com/ Shutterstock

Lev

Nastala ta nejlepší chvíle na přemýšlení! V následující dny raději nezačínejte nic nového a v klidu si naplánujte své další kroky. Tarot Čtyřka mečů vám doporučuje, abyste si odpočinuli a dali si malou přestávku. V práci vás také nečeká nic zajímavého, co si tedy vzít na pár dní dovolenou?

Panna

Milé panny, vyšla vám karta smutku neboli Pětka pohárů. Oplačte to, o co jste přišli, a smiřte se s tím, jen tak budete moci jít v klidu dál. Berte dočasné trápení jako další životní zkušenost, protože konec něčeho je přece i začátek něčeho úplně nového. Nebojte se, vše se opět v dobré obrátí.

Váhy

Začátek měsíce se nese ve znamení karty Hvězda, která symbolizuje naději! Je to karta s velkou energií, zkuste ji využít naplno a dokončit tak všechny své projekty. Vaše cíle mohou být mnohem blíž k uskutečnění, než si myslíte. Pokud jste v něco doufali, následující dny vám to pomohou splnit. Jen si dejte pozor na to, že nic není úplně zadarmo.

Štír

Vzpomínky jsou nedílnou součástí našeho života a karta Šestka pohárů nám je v následující dny hojně přinese. Neubráníte se vzpomínkám na dětství a možná potkáte i osobu, se kterou už jste dávno ztratili kontakt. Využijte toho, možná tak oživíte i starou lásku…

Střelec

Neobracejte se zády k ostatním, mohlo by se vám to v budoucnu vymstít. Naopak buďte ke všem milí, otevření a projevujte radost z dobře vykonané práce. Odměňte se za ni, zasloužíte si to! Tarotová karta Devítka pohárů je pozitivní kartou, tak si tento týden zkuste užívat a radovat se i z maličkostí. Uvidíte, že se vám tím změní pohled na svět.

Kozoroh

Královna disků vám radí, abyste se konečně poučili ze svých vlastních chyb a vše řešili s chladnou hlavou, logikou a s rozumnými argumenty. Zapomeňte na chvíli na city a emoce, zklidněte se a uvidíte, že tak dosáhnete svých cílů. Královna je zároveň i kartou kreativní, využijte toho zejména v práci při nově zadaném úkolu.

Vodnář

Osud držíte pevně ve svých rukou. Díky kartě Dvojka holí získáte pevnou vůli k dokončení všeho, co jste si předsevzali. Nastal tedy ten nejlepší čas pro zlepšení vaší současné situace. Buďte otevření připomínkám ke své osobě a neberte si to moc osobně. Občas je dobré nastavit si zrcadlo a podívat se na sebe i jinýma očima.

Ryby

Naplňte se energií! Karta Slunce vám přináší úspěch, nové začátky a vyhlídky. Je to karta ukazující směr, kterým se budou vydávat naše kroky. Díky novým možnostem se budete cítit doslova jako znovuzrození! Nic však netrvá věčně, a proto ze sebe dostaňte tyto dny maximum.

Zdroj článku:
  • Autorský text