Výklad tarotových karet na první květnový týden pro jednotlivá znamení

Výklad tarotových karet na první květnový týden pro jednotlivá znamení
Zajímá vás, co o vás tento týden říkají tarotové karty? Skvělé, protože právě podle nich jsme pro vás připravili horoskopy. Udělejte si představu o tom, co vás čeká.

Beran

Je pravděpodobné, že budete chtít uniknout z reality. Netoužíte čelit situaci, která vyžaduje, abyste se angažovali. Je to proto, že se obáváte, že nemáte dostatečnou schopnost převzít tuto novou odpovědnost? Je to poctivá šance, jak si splnit své sny o úspěchu.

Býk

Čeká vás týden plný konfliktů. Nicméně, tento nesoulad se ukáže jako docela užitečný. Je to pravděpodobně jedna z nejlepších příležitostí v posledních týdnech, jak si uvědomit některé rodinné záležitosti. Tyto záležitosti se možná již nějakou dobu odehrávají za vašimi zády. Novinky by vás mohly překvapit a možná i na krátkou dobu rozrušit.

Blíženci

Pokud přiznáte, že jste udělali chybu, lidé vám s větší pravděpodobností odpustí. Máte před sebou konfrontační týden. Není pochyb o tom, že jste ve stacionární pozici, pokud jde o vaši kariéru. Nebuďte však k sobě příliš kritičtí! To vše je součástí procesu učení.

Rak

Možná jste si v poslední době přáli nějaké uznání a ocenění. Možná jste v práci toužili po povýšení. Nadcházející týden vám ukáže, která cesta bude nejproduktivnější. Abyste uspěli, musíte si vše pečlivě naplánovat a zaměřit se na jeden cíl. Měli byste si být jisti, že pro tento cíl máte podporu. Čeká vás dlouhý a náročný výstup, ale určitě ho zvládnete!

Lev

Pokud se náhodou připravujete na nové řemeslo, učíte se novou techniku nebo jste snad hodnoceni po období praxe, můžete očekávat, že tyto snahy skončí na vysoké úrovni. Možná jste se poněkud obávali, že by se lidé na vedoucích místech mohli mračit na vaši originalitu. Naopak se zdá, že ji odpovědní lidé oceňují více, než si myslíte.

Panna

Přestože se vám může zdát, že nadcházející týden je poněkud stresující, jedná se o klíčový den ve vašem profesním vývoji. Jelikož vám v poslední době chyběla inspirace, nesmíte propásnout příležitost, která se vám dnes naskytne. Očekávejte, že se ve vás zformuje nové přání do budoucna.

Váhy

Nebeská energie se vás bude snažit něco naučit, konkrétně jak se dělit s ostatními. Nejprve se však musíte dostat na místo, kde se skutečně chcete podělit o něco ze sebe. Prozkoumali jste svou tendenci utíkat? Zdá se, že se bojíte, že vás zahltí nebo že jim něco dlužíte. Proč nedat druhým lidem šanci, aby vás poznali?

Štír

Dnešní energie vás bude nutit myslet jen na vaše vztahy. Jak jste si možná všimli, není snadné navazovat vztahy s druhými lidmi. Příslušné požadavky každého z nich ve vztahu mohou být obtížně pochopitelné. Požadavky druhých vám navíc mohou zastínit cestu nebo způsobit, že z ní sejdete. Uvažte, že čím méně toho ve vztahu požadujeme, tím je pružnější a hlubší!

Střelec

Někteří vaši démoni se mohou vrátit, aby vás pronásledovali. Mohli byste zjistit, že bojujete s některými starými pochybnostmi a nejistotami, o kterých jste si mysleli, že jste je nechali za sebou. Vaše touha po vyšší životní úrovni vás uprostřed dne zaměstná starostmi o peníze. Tyto obavy pominou, a tak se zhluboka nadechněte a snažte se příliš netrápit.

Kozoroh

Může se zdát, že už úplně nevěříte tomu, co děláte, možná proto, že jste ve své snaze získat to, co potřebujete, postupovali příliš rychle. Je dost možné, že váš společenský život se nyní hodně zpomalil. Právě když jste se rozhodli jet v této oblasti na plný plyn. Je překvapivé, co dokáže astrální energie, že? Nerozčilujte se. Nemůžete s tím nic dělat.

Vodnář

Planetární energie budou velmi náročné. Zatímco se budete trápit nad tím, zda splňujete "standard", planety vám velmi drzým způsobem odpoví, že ne! To proto, že se pohybujete příliš rychle. Změna směru, kterou v tuto chvíli provádíte, je hluboká, a přesto se ji snažíte brát na lehkou váhu. Odvažte se zpomalit a jít hlouběji.

Ryby

Zdá se, že chcete zestárnout a zmoudřet dřív, než přijde váš čas. Dnešní aspekty vás vezmou za ruku a zavedou vás zpět do žáru dění, abyste prožili život v celé jeho intenzitě. Ano, víme, že se toho všeho opravdu bojíte. Ale pokud se nevrátíte do akce, zůstanete sami ve svém malém koutku. Svět vás potřebuje. Nezůstávejte doma!

Zdroje článku: