Jak se jakožto Vodnář rychle vypořádáte s rozchodem

Jak se jakožto Vodnář rychle vypořádáte s rozchodem
Ačkoliv to nechcete přiznat, i Vy máte své vlastní emoce, které nemusíte vždy zvládat. Pokud se s Vámi znenadání rozejde partner a jeho krok se nedal čekat, je to pro Vás velká rána, obzvláště naplánovali-li jste si na tento den pro něj obrovské překvapení. Jak se s takto nešťastně skončeným vztahem vyrovnat? Zde je pár tipů.

Navštivte své nejlepší přátele

Přátelé vždy pomáhají. Nemusíte se jim svěřovat se svou složitou životní situací, oni Vás znají dobře a okamžitě to poznají. Jsou-li to dobří přátelé, nebudou se rýpat v podrobnostech, pokud si to nebudete sami přát. Vy však svým přátelům věříte natolik, že se stejně půjdete vyplakat na rameno několika z nich. Nevěříte širší veřejnosti ani kamarádům, abyste se dokázali někomu svěřit, musí se skutečně jednat jen o ty nejlepší přátele, jež znáte roky a ideálně jste spolu vyrůstali již od dětství.

Přátelé vždy pomůžou, pochopí. Zdroj: Dima Aslanian/ Shutterstock

Přihlaste se na více dobrovolnických činností

Jste rození pomocníci. Poměrně brzy jste začali pomáhat nezištně jiným lidem a později jste se hlásili do různých dobrovolnických činností. Po rozchodu se možná nebudete cítit na pomáhání druhým lidem, ale můžete věřit tomu, že tato činnost Vám pomůže cítit se opět dobře a najít svou vlastní hodnotu. Nyní byste měli pomáhat lidem více než obvykle. Donutí Vás to zjistit, že ať byl Váš rozchod ošklivý, jak chtěl, ve Vaší blízkosti existuje spousta lidí, jež potkal mnohem horší osud než Vás. Naučí Vás to opět si uvědomit, že máte obrovské štěstí, a děkovat za to, jak se máte dobře.

Dechové cvičení Vám jen prospěje

Jakmile se s Vámi Váš bývalý partner rozešel, zřejmě jste vůbec nevěděli, co byste měli dělat. Nejraději byste utekli z tohoto místa někam, kde by Vás nikdo nenašel. V menším měřítku se toto myšlení u Vás může objevit ještě několikrát. Vždy, když se tak stane, nezapomeňte, že je to pouze přechodná myšlenka, která zmizí. Zastavte se a pořádně se rozdýchejte. Také meditace Vám určitě prospěje, pomůže Vám najít vnitřní klid. Pokud budete zcela klidní, můžete svou situaci vidět jasněji a Vaše řešení problémů budou reálnější.

Staňte se členem knižního klubu

Rádi čtete knihy. Proč se tedy nespojit s lidmi, kteří mají stejný zájem jako Vy? Stát se členem knižního klubu je vynikající způsob, jak zapomenout na své každodenní starosti. Můžete si popovídat s lidmi, kteří rozumí knihám stejně jako Vy. Třeba si s těmito lidmi budete mít co říci nejen o knižním světě, ale také o tom skutečném. Navíc se dozvíte o titulech, které jste ještě neznali, a můžete se z nich přiučit něco nového. Znáte mnoho knih, tudíž můžete inspirovat ostatní čtenáře a informovat je o dobrých knihách, které nemusejí znát.

Zdroj článku: