Věštba z magických zrcadel na únor: Raci řeší finance, Panny poznají nové lidi

Věštba z magických zrcadel na únor: Raci řeší finance, Panny poznají nové lidi
Z magických zrcadel se věští od pradávna, nalézá se v nich pravda, ale také odpovědi na různé otázky. Podívali jsme se, co předpovídají pro jednotlivá znamení na měsíc únor. Čtěte pozorně, určitě se máte na co těšit. 

Beran 21.3. - 20.4.

Začátek února bude celý o přátelství a ocenění vašich kamarádů za to, jací skutečně jsou. Pro některé to může vést k romantice… je nějaký přítel, do kterého jste se tajně zamilovali? Dávejte ale pozor, ať na Valentýna neděláte dramatické vyznání lásky, to není cesta vpřed ve vašem případě. 

Býk 21.4. - 21.5.

Nějaký blok vám brání v tom, abyste světu představili tu nejlepší verzi sebe sama. Možná chcete přijmout nové hodnoty nebo se v práci necítíte zcela autenticky. Co vás drží zpátky? Nyní je čas na to přijít a vytvořit plán, jak to vyřešit. Ke konci měsíce se můžete přistihnout, že jste zahlceni socializací a prací.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Tento měsíc buďte hadem. Ne v tom kluzkém smyslu, ale místo toho svlékněte starou kůži. Držíte se některých starých myšlenek a myšlenkových rámců, o kterých víte, že pokud k sobě budete opravdu upřímní, tak už vám neslouží. Možná k nim stále pociťujete určitou připoutanost, to vychází z magických zrcadel. 

Rak 22.6. - 22.7.

Připravte se na introspekci. Tento měsíc se dostáváte opravdu hluboko. Únor pro vás bude celý o propojení emocionálního a materiálního. Co to znamená, můžete se ptát? Je to všechno o tom, jak se váš emocionální stav promítá do vašeho přístupu k financím a naopak.

Lev 23.7. - 22.8.

Cítíte se trochu náladově? Můžete za to úplněk, který vaše znamení zasáhne 5. února. To vynese emoce na povrch. Pamatujte, že těžké věci nemusíte zpracovávat sami. Lidé ve vašem životě si všimli, že se necítíte skvěle, a chtějí, abyste se o to podělili. Věřte jim a sdílejte se.

Panna 23.8. - 22.9.

Cítíte se sebevědomě, ale zpochybňujete všechno. Dávejte si pozor na narcismus, který z vás může vyzařovat na druhé lidi. Udělejte něco mimo svou komfortní zónu, a tak se dozvíte nečekané zprávy a poznáte nové lidi.

Váhy 23.9. - 23.10.

Umíte ještě odpočívat? Vždyť jenom pracujete, zkuste si udělat alespoň jeden víkend v únoru úplný klid. Nejlépe, abyste zavřeli všechny ty technologie a vyrazili někam, kde jste ještě nikdy nebyli. Potřebujete dostat do hlavy nové myšlenky a získat novou inspiraci. 

Štír 24.10. - 22.11.

Přestaňte se pořád ohlížet na ostatní a v únoru začněte upřednostňovat sami sebe a svoje potřeby. Pokud se budete neustále rozdávat, tak vám žádná energie nezbyde. V únoru také potkáte člověka, který vás nasměruje na novou cestu ohledně zdraví

Střelec 23.11. - 21.12.

V únoru si uvědomíte, jak moc se za jeden rok váš život změnil. Přestanete se zbytečně zabývat věcmi, nad kterými nemáte kontrolu a víte, že je nedokážete změnit. V práci se zlepší vztahy mezi kolegy a dostanete pozvání na nějakou společenskou událost - může to být ples, svatba nebo narozeniny. Určitě využijte této šance, i když se vám zprvu nechce.

Kozoroh 22.12. - 20.1.

V partnerství se vám v únoru daří vyřešit staré křivdy, které jste neměli vyřešené. Krásně se tak mezi vámi uvolní negativní energie a budete se cítit jako na začátku vztahu. Využijete také nové pracovní příležitosti, nemusí to být nutně změna zaměstnání, ale připravte se na lepší finanční ohodnocení. Zrcadla také ukazují, že psychicky rostete a stáváte se silnější. 

Vodnář 21.1. - 20.2.

Někdy se ztrácíte v tom, čemu máte opravdu věřit, je to tak? Počkejte si vždy na klid a čas, kdy jste jenom sami se sebou. Tak totiž doopravdy víte, jakým směrem jít a komu důvěřovat. Nezapomeňte v únoru na dobré mravy a nenechte se zlákat na něco, čeho byste v budoucnosti mohli litovat. 

Ryby 21.2. - 20.3.

Neustále někdo ve vašem okolí mluví o válce a dalších negativních věcech z médií. Vy budete ten uklidňující článek, protože máte opravdu relevantní informace a víte, že strach ničemu nepomáhá. Stoupnete v očích mnoha lidí.

Zdroj článku:
  • Autorský text