Vánoční horoskop: Pojďme se podívat, co čeká vzdušná znamení Vodnáře, Blížence a Váhy

Vánoční horoskop: Pojďme se podívat, co čeká vzdušná znamení Vodnáře, Blížence a Váhy
O Vánocích nás čeká přátelská atmosféra, klid a pohoda. Ačkoli nastanou krátké chvíle stresu, budou odplaveny a přetaveny do pozitivní roviny. Naplňte své Vánoce aktivitami a setkáními s přáteli, ale věnujte čas i sami sobě. Vánoce jsou obdobím, kdy můžete bilancovat uplynulý rok, tak si to nezapomeňte popřát.

Vodnář

Typická slova, která nám otevřou tento horoskop, by mohla znít: Netlač řeku, teče sama. Nesnažte se všechno vyřešit. Přichází nová fáze, kdy musíte nechat propustit bolest, která se vám nastřádala. Nedržte ji v sobě. Nechte to všechno odplynout a nezasahujte. Voda vše nepotřebné odnese. Klidně si napište, co vás trápí, nebo napište dopis, který roztrháte a pošlete po vodě. 

Uvědomte si, že některé věci nejde ovlivnit. Možná něco nechcete vidět, ale nějaká záležitost neměla šanci a nejde s tím nic dělat. Už delší dobu se z této záležitosti dostáváte a možná to stále ještě trochu bolí, ale nemohla jste s tím nic dělat. Vy už nebojujete, ale ještě vás to trochu trápí. Byl potřeba určitý čas, aby se váš život vyrovnal. Asi vás to hodně zasáhlo a ještě to trochu dobíhá. Vše, co bolelo, velmi pomalu odchází. 

V práci se vám bude dařit, finance jsou na docela dobré úrovni, protože se na sobě snažíte hodně pracovat, pokračujte v tom vytrvale dál.

Pokud jste sami, máte šanci najít lásku. A máte dost síly zbavit se okovů a navázat vztah, který by měl perspektivu. Pokud se vám povede opustit to staré, máte velkou šanci na nový začátek.

Pokud jste ve vztahu, máte příležitost k jeho zlepšení.

Krátký vzkaz: Zanechte posuzování sebe i druhých a zaměřte se na lásku a světlo uvnitř každé bytosti.

Blíženci

Horoskop pro Blížence otevíráme slovy: Nikdy není pozdě začít znovu. Vy máte rádi výzvy, jste aktivní a stále v pohybu. Pokud teď byla nějakou dobu nuda, tak toto období právě teď končí. Pokud je něco, co jste dělali dřív rádi, ale museli jste s tím přestat, tak je ideální čas začít znovu. Mnozí máte obdivuhodnou životní sílu, tu nyní využijete naplno.

Ve vašem životě je někdo, na koho se můžete spolehnout a kdo vás má rád. Ať je to láska nebo kamarád. Vánoce budou časem setkávání s rodinou, přáteli, budete si užívat uvolněnou energii, tanec. Je tu rodina, péče a starost o rodinu.

Pro druhé budete opora a bude vám to dělat radost. Nezapomeňte si ale také odpočinout a užít si čas jen sami pro sebe. Bude vás totiž čekat trochu chaos, ale vy to zvládnete, máte na to dost síly.

Pokud stojíte před rozhodnutím, tak pravděpodobně do rizika půjdete. Zdá se, že je vše v rovnováze –⁠ práce, odpočinek i zábava. Nezapomeňte chodit do přírody a být sami se sebou. Společenský život je důležitý, ale rozjímání také.

Budete se cítit dobře v rodinném kruhu a s přáteli. Pokud jste sami, máte šanci se s někým propojit, možná toho člověka poblíž už máte, jen jste si to ještě neuvědomili.

Krátký vzkaz: Je vám dopřáno mít dostatek všeho jak dnes, tak po všechny zítřky.

Zdroj: Ilona Kozhevnikova/ Shutterstock ,Vánoce

Váhy

Jakými slovy začneme tento horoskop? Jaká cesta se před vámi otevírá? Projděte branou nových začátků. Možná vás čeká něco, na co jste vždycky čekali či pomýšleli. Vyjděte s tím na veřejnost a nebojte se. Je k tomu ten správný čas. Je zde správné načasování a osudová příležitost ukázat, co je vám vlastní. Na všechno budete mít dost síly.

Někdo vás možná hodně potrápil v lásce, ale to končí. Vypadá to na lásku novou. Pokud toho člověka v životě ještě nemáte, tak se možná bude chtít setkat, komunikovat, možná vám napíše. Je tady aktivita na jeho straně.

Je tu ale ještě jedna osoba, a to může být váš partner. Je tu emocionální chlad a každý jdete svým směrem. Jsou tu nějaké nevyřešené energie, ztráta lásky. Možná se k této energii budete ještě vracet a nebojte se, vše je správně načasované.

Ale máte projít tou otevřenou branou ke štěstí. Je tu nová osoba a její aktivita směrem k vám.

Mimo vztahovou oblast se otevírají nové plány, které byste měli začít uspokojovat, je to něco hodně důležitého. 

Krátký vzkaz: Buďte sami k sobě upřímní, po čem vaše srdce opravdu touží?

Zdroje článku: