Výklad tarotových karet na tento týden: Berani se dozví smutnou zprávu, Vodnáře karta Královna holí dostane na výsluní

Výklad tarotových karet na tento týden: Berani se dozví smutnou zprávu, Vodnáře karta Královna holí dostane na výsluní
Milí Lvi, ničeho se nebojte a pusťte se do nových projektů. Štíři, pohněte konečně se svým osudem, nyní vám karty přejí, tak toho využijte! Ryby, vyčistěte si tento týden hlavu a dobře si promyslete, kam budete směřovat dál!

Beran (21.3. – 20.4.)

Pětka pohárů s sebou přináší smutek. Velmi pravděpodobně se tento týden dozvíte smutnou zprávu, která vás opravdu silně zasáhne. Dopřejte si čas k tomu, abyste se s danou situací vypořádali, uspořádali si své myšlenky a rozhodli se, jak jít dál. I smutné zprávy k životu patří.

Býk (21.4. – 20.5)

Dejte si pozor na to, aby vás lidé nevnímali jako sobecké a lakomé osoby, na některé tak můžete opravdu působit. Čtyřka disků vám následující dny přinese moc, kterou byste rozhodně neměli zneužít. Naopak se pořádně zamyslete, jak ji využít správným směrem. Uvědomte si své životní hodnoty.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Roztočte si své kolo štěstí a dejte věci do pohybu. Tento tarot je velice silný a dodá vám spoustu energie a síly. Chopte se toho a tento týden si zkuste užít naplno. Vyzkoušejte nové věci, pusťte se do nových projektů a vše se vám zadaří. Pokud vás čekají nějaké změny, přijmete je s pochopením.

Rak (22.6. – 23.7.)

Není zrovna ta nejlepší doba k tomu, abyste se pouštěli do nových projektů. Dopřejte si zasloužený odpočinek a trochu zkuste v práci polevit. Čtyřka mečů vás také nabádá k tomu, abyste si doma i v práci vyjasnili všechny neshody, udobřili se a odpustili si. Zkuste najít nějaký společný kompromis.

Dopřejte si odpočinek
Dopřejte si odpočinek | Zdroj: nicoletta zanella / Shutterstock

Lev (24.7. – 23.8.)

Nebojte se neznámého. Často se ani nechcete pouštět do nových projektů z toho důvodu, že se bojíte. Překonejte sami sebe a jděte do každé zajímavé nabídky, která se před vámi objeví. Karta Měsíce před vámi sice něco skrývá, ale nebojte se, vše dopadne dobře. Karty vám drží palce.

Panna (24.8. – 23.9.)

Zkuste si na začátku týdne odbít vše nepříjemné. Tu nejhorší práci, nejasnosti s partnerem a pak už si jen začněte užívat života. Vždyť vám život prosvětlí karta Slunce, která je velice silným a pozitivním tarotem. Dodá vám spoustu energie a síly na to zvládnout vše hravě a s přehledem.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Život nám bohužel do cesty přináší i nějaké to trápení. V zaměstnání pocítíte tento týden strach a obavy, i na domácím poli pocítíte sváry a neshody. Nic ale není tak "horké" jak se na první pohled může zdát. Najděte v sobě vnitřní energii a sílu k tomu, postavit se čelem ke svým problémům a s Devítkou mečů to zvládnete.

Štír (24.10. – 22.11.)

Díky Osmičce pohárů dokážete pohnout se svým osudem. Tento týden je nejlepší čas na to, změnit něco ve svém životě. Pozor si dejte na svůj vztah s partnerem, abyste nezačali pociťovat stereotyp. Zkuste vyrazit na večeři nebo do kina.

Právě teď je nejlepší čas na změnu
Nejlepší čas na změnu | Zdroj: Andrii Yalanskyi / Shutterstock

Střelec (23.11. – 21.12.)

Krásnou kartou je Láska, která vás doslova pohltí tento týden. Užívejte si ten pocit, kdy milujete a jste milováni. Nezapomínejte, že ve vztahu je nejdůležitější komunikace, a tak se svým partnerem otevřeně mluvte o všem, co vás trápí. Nezadní by tento týden mohli potkat tu pravou osobu!

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Devítka holí je sice kartou síly, ale zvažte svůj týdenní program a svou náladu, zda je teď opravdu dobrá chvíle na to začínat s něčím novým. Možná teď není ten nejlepší čas na vaše příliš ambiciózní projekty. Získaný čas využijte k tomu, že vše v klidu promyslíte a teprve poté jej budete realizovat.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Královna holí vás může dostat na výsluní, pokud si to však sami budete přát. Máte dost síly, odvahy a kuráže? V tom případě zkuste změnit svůj život a zauvažujte, co byste mohli dělat jinak. Následující dny jsou pro to přímo stvořené!

Ryby (21.2. – 20.3.)

Hned ráno si zkuste vyčistit hlavu a naplánovat si svůj den, případně týden. Rozdělte si jednotlivé činnosti, které tento týden musíte nebo chcete zvládnout, do jednotlivých dní. Organizujte a plánujte! Jedině tak všechno stihnete. Eso pohárů vám také radí, že máte důvěřovat svému zdravému rozumu.

Zdroj článku:
  • autorský text