Smůla na nadcházející dny podle horoskopu: Blížencům budou házeny klacky pod nohy, Lvy zažijí trable v lásce

Smůla na nadcházející dny podle horoskopu: Blížencům budou házeny klacky pod nohy, Lvy zažijí trable v lásce
Život je zkrátka jako na houpačce, některé dny jsou zalité sluncem, jiné nám dají pěkně zabrat. Právě takové dny čekají následující čtyři znamení, která nebudou mít zrovna na růžích ustláno.

Lidé, kteří se narodili ve znamení Býka, Blíženců, Lva nebo Vah čeká poměrně náročné období. Osud jim totiž nadělil do cesty nemilé překážky, se kterými nebude vždy jednoduché se vypořádat. I když to může být velmi náročné a skličující období věřte, že žádná bouře netrvá věčně. Navíc se může jednat o skvělý odrazový můstek pro další seberozvoj i světlejší zítřky. Pojďte se společně s námi podívat, co vám vesmír přinese v nadcházejících měsících?

Býk (21. dubna – 21. května)

Až doposud se zdálo, že tvrdá práce je po zásluze odměněna, ne vždy tomu tak musí být. Alespoň o tom vás přesvědčí následující měsíce, kdy bude zapotřebí některé své postoje přehodnotit. Okolnosti vás přinutí se nad věcmi více zamýšlet a své aktivní postoje přeměnit spíše na ty obranné. Dopřejte si klid na odpočinek, neukvapujte se a do ničeho se nevrhejte příliš ukvapeně. Zatímco v minulosti jste chtěli neustále víc, aktuálně budete muset bránit, co jste si tak těžko vydobyli. Zastavte se a snažte se zabránit velkým ztrátám v oblasti nejen finanční, ale také vztahové, a především v oblasti zdraví.

Blíženci (22. května - 21. června)

Ani Blíženci si v nadcházejících měsících neužijí příliš štěstí, ba naopak vesmír jim bude doslova házet klacky pod nohy snad ve všech aspektech jejich života. Především ale v oblasti vztahové. Neunáhlujte se, a především pozor na vztahové trojúhelníky či nevěru, která se může provalit mrknutím oka. Přitom to ale nutně neznamená, že podvedeným musíte být nutně vy. Ba naopak do života vám má vstoupit osoba, která vás nedokáže udržet chladnými. Bude vám připadat, že právě tato osoba může vyřešit všechny vaše dosavadní problémy a potřeby, které vám v aktuálním vztahu chybí. V takovém případě je ale zapotřebí vzít rozum do hrsti, s touto osobou vás vytoužené štěstí nečeká. Naopak se připravíte o fungující vztah, kde vám vadí zdánlivé maličkosti. Zvažte své kroky a uvědomte si, co je pro vás skutečně důležité. Chvilka vášně vám pevnost a pouto ve vztahu zkrátka nemůže nahradit.

Lev (23. července – 22. srpna)

V následujících týdnech vás skutečně potrápí pomluvy a nekalé plány od velmi blízkého člověka ve vašem okolí. Někdo se vás bude snažit poškodit a získat vaše štěstí pro sebe. Může se jednat o vašeho kolegu, který se sice tváří přátelsky, ale za vašimi zády donáší nadřízenému a snaží se o vaše propuštění. Nepříjemné komplikace na sebe nemusí příliš dlouho čekat. Podobně tomu může být ale v milostném životě, kdy vám do cesty může vstoupit sok v lásce. Vámi známí člověk se vám může pokusit odloudit partnera/partnerku a rozvrátit váš dlouholetý vztah, který jste tak dlouho společně budovali. Vše přitom bude dělat s takovou záludností, že si prvních náznaků nebudete muset ani všimnout. Předstírané přátelství se bude snažit pomalu převrátit v milenecký vztah.

Vaše tělo vám dá jasně najevo, že potřebujete odpočinek
Vaše tělo vám dá jasně najevo, že potřebujete odpočinek | Zdroj: ArturVerkhovetskiy / Depositphotos

Váhy (23. září – 23. října)

Poslední měsíce jste si toho na sebe nakládali až příliš mnoho a zároveň zavírali oči před problémy, které se na vás teď valí ze všech stran. Vaše tělo vám už několik měsíců dává najevo, že bojuje s posledních sil a potřebuje odpočinek. Vy ale jeho varování stále nerespektujete. V následujících týdnech vám vaše tělo dá jasně najevo, že tato situace je dlouhodobě neudržitelná a vypoví službu. Podobně to bude i s vašimi problémy, které jste se snažili tak dlouho vehementně přehlížet. Není však dobré hned propadat panice a beznaději, jinak se může stát, že vás krom toho dostihne i deprese. Pokud chcete následující období prožít co možná nejvíce v klidu, snažte se odpočívat a zbytečně se nestresovat něčím, co už stejně nejde příliš ovlivnit. Do budoucna se raději snažte vše lépe plánovat a poslouchat své tělo. Uvědomte si, co vás trápí a jestli není nějaká možnost, jak vzniklou situaci řešit. Rozhodně se nebojte požádat o pomoc lidi z vašeho okolí.