Pokud se rozhodnete slovně pošťuchovat tato znamení, jejich ego se Vám pomstí

Pokud se rozhodnete slovně pošťuchovat tato znamení, jejich ego se Vám pomstí
Existují lidé, jejichž ego je pro ně vším. Tito lidé proto mohou být nepříjemní ke všem ostatním, kteří se je snaží přesvědčit, že jejich názor či čin není ten nejlepší. Nejenže nikdy nemohou dosáhnout trvalého pocitu štěstí, ale krutě se Vám pomstí ze sobeckých pohnutek, jakmile jim z legrace něco vytknete.

Lev (23. července – 22. srpna)

Lev má tendenci pomáhat druhým a být mírumilovný, ale rozhodně ví, kdy se ozvat. Pokud ho dostatečně dlouho pošťuchujete, zjistíte, že to nebyl ten úplně nejlepší nápad. V tu chvíli totiž nastupuje jeho ego, které, pokud Lva ovládá, má devastující účinky.

Nejlépe se projeví, když začnete Lva urážet – tento člověk si totiž myslí, že je nejlepší na světě, a udělá všechno proto, aby obnovil svůj status krále či královny. Pokud mu dáte pocit, že je milován a podporován, bude v naprostém klidu, ale pokud má pocit, že ho přehlížíte či si ho dokonce nevážíte, brzy zjistíte, že daleko lépe byste udělali, pokud byste s ním jednali v pozitivním smyslu. Pokud se při svém projevu ztrapní, pouze Vám tím přihorší. On musí být číslo jedna a nikdo jiný.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Člověk narozený v tomto znamení zvěrokruhu je celkem v klidu a nevadí mu slovní pošťuchování. Vše se změní ve chvíli, kdy si ho začnete dobírat, že neuspěl ve své kariéře. Toto je pro Kozoroha velmi choulostivé téma, snaží se totiž u Vás vzbudit pocit, že nikdy ve svém pracovním životě neselže.

Pokud mu řeknete, že není tak úspěšný nebo že něco pokazil v oblasti kariéry, seznámíte se s jeho egem, které Vám vyjasní, kdo je úspěšný a kdo ne. To, že byste ho neměli urážet po pracovní stránce či si z něho pouze dělat legraci, poznáte již na jeho chování – pokud je klidný, nikdy si neodpustí poznámku, jak je úspěšný a že mu nesaháte ani po kotníky. Pokud si z něho budete dělat legraci, rozzlobí se, ale ve své mysli již bude stavět plán, jak se v pracovní oblasti opět zlepšit.

Kozoroh si úspěch nepřipustí, zkuste mu říci opak - tvrdě narazíte!
Kozoroh si úspěch nepřipustí, zkuste mu říci opak - tvrdě narazíte! | Zdroj: MF_Orleans/ Shutterstock

Vodnář (20. ledna – 18. února)

O tomto člověku si nikdy nebudete myslet, že by mohl být ovládán egem, dokud to nezažijete. Vodnář je přátelský a snaží se všem pomoci, ale neustále si myslí, že je mnohem lepší než všichni ostatní ve všem, co dělá.

Nejlépe ho naštvete, pokud mu řeknete, že není tak odlišný od ostatních lidí a stále zapadá do davu. Cílem Vodnáře je totiž být jedinečný a najít si způsob života, kterým ostatním ukáže, že je ten nejlepší člověk na širém světě. Urážet Vodnáře není ten nejlepší nápad, hlavně proto, že se Vám začne krutě vysmívat za to, co děláte společně s velkým množstvím ostatních lidí. On osobně nedělá nic, co dělají tisíce dalších.

Zdroj článku: