Sen o potratu

Sen o potratu
Prožijete-li ve snu potrat, znamená to, že se trápíte zbytečnou bolestí a možná i žárlivostí. Pokud podstoupíte potrat dobrovolně, žijete ve vztahu, který vám způsobuje bolest.

Dobrovolný potrat

Výklad snu o dobrovolném potratu symbolizuje, že si ve vztahu s vaším partnerem špatně rozumíte. Přesto máte strach z vašeho vztahu odejít. Jestliže ve snu dobrovolně podstoupíte potrat, nedostatky ve vztahu s vaším partnerem ničí vaše snahy. Toužíte po změně a chcete s tím něco udělat. To, že dobrovolně potratíte znamená, že si od vašeho partnera necháte všechno líbit a nedokážete si prosadit svou pravdu. Problém tkví v tom, že si nedokážete určit hranice a to vás může ničit. Nebojte se ozvat a ukázat své požadavky, budete se cítit lépe.

Nedobrovolný potrat

Proděláte-li potrat nedobrovolně, je ve vašem vztahu vyvíjen psychický nátlak na vaši osobu a váš partner dokáže často ztropit žárlivou scénu. Nedobrovolný potrat vám naznačuje, že jste snadno ovlivnitelná osoba a všem důvěřujete. Ověřujte si získané informace a dávejte si odstup od unáhlených závěrů.

Snář říká, že sen o potratu je neurotického ražení. Máte strach ze života, protože vás pronásledují a ovládají nutkavé myšlenky. Vždy si najdete důvod, proč se bát a myslíte na to, že se může stát něco špatného. Tento sen vám naznačuje nejistotu ve vašich plánech a varuje vás před tím, abyste neučinili chybný životní krok.

Jestliže ve snu proděláte potrat, nedostaví se zklamání, které jste pravděpodobně při nějaké příležitosti očekávali.

Pokud ve snu potrat uvidíte, znamená to, že budete z nějaké situace zklamaní. Potrat dítěte vidět ve snu znamená, že se vám podaří učinit krok pro nové podnikání nebo nový skutek.

Jste těhotná nebo ne?

Pokud nejste těhotná a zdálo se vám o potratu, znamená to že své problémy vyřešíte v pohodě a s nadhledem. Jestli se o potratu zdá těhotné ženě, má o své dítě velký strach. Věnujte se svému zdraví a pravidelně navštěvujte svého lékaře.