Sen o padání zubů

Sen o padání zubů
Snář říká, že sen o vypadávání zubů není dobrým znamením. Sen vám naznačuje, že jste ve svém životě ztratili něco velmi potřebného a důležitého. Pokud u ztráty zubů krvácíte, ztratili jste někoho blízkého.

Výkladem snu o ztrátě zubů je ztráta společenského postavení a jeho značné ponížení. Tento sen přichází většinou u lidí vyššího věku, kteří mají obavy ze ztráty síly.

Ve starých snářích se píše že sen o vypadávání zubů přináší smrt. Nemusíte ale žít ve strachu z toho nejhoršího. Nemusí to tak vždy být. Vypadávání zubů také symbolizuje běžné problémy, které zažíváte v každodenním životě.

Zuby ve snu nám ukazují stav naší vitality. Může se stát, že budete více unavení, nebo budete řešit nějaký zdravotní problém. Chtělo by to více odpočívat a relaxovat.

Pokud se vám zdálo o vypadávajících zubech, pravděpodobně řešíte složitý životní problém. Něco v životě se vám nemusí dařit tak, jak jste si představovali. Můžete se setkat s tím, že vás obelže člověk, kterému důvěřujete a přátelíte se s ním. Sen vám signalizuje, že byste měli více důvěřovat sami sobě a ne se tolik spoléhat na druhé lidi. To ovšem neznamená, že byste neměli důvěřovat nikomu. Jen si lépe vybírejte osoby, do kterých svou důvěru vložíte.

Problém, který v životě řešíme, když se nám zdá o padání zubů, se může týkat více oblastí. Může se jednat o city, vztahy, zaměstnání nebo zdraví.

Jestliže se vám zdá o vypadávání zubů, pravděpodobně jste prodělali osobní ztrátu nebo máte stresující životní období. Měli byste si také najít čas na péči o své zdraví, více relaxovat a nezapomínat na návštěvu preventivních prohlídek u lékaře. Důležité je také pečovat o své duševní zdraví, zabývat se koníčky, které vás těší a najít si čas na odpočinek. Není chyba, když začnete trošku více lenošit, nemusíte neustále vykonávat nějakou činnost.