Ravenův horoskop na únor: Vodnářům prorokuje více lásky, Váhám přibydou pracovní povinnosti

Ravenův horoskop na únor: Vodnářům prorokuje více lásky, Váhám přibydou pracovní povinnosti
Únorem nás opět provede astrolog a mág Raven Argoni. Vodnářům prorokuje více lásky, Váhám přibydou pracovní povinnosti a většina z nás by si měla trochu odpočinout.

Beran

Únor probouzí v Beranech schopnost vcítit se do ostatních, což vám pomůže vytvořit nová přátelství s velmi zajímavými lidmi a posunout se v životě zase o něco dál. Ale pozor, v tomto období budete náchylnější ke zdravotním problémům, proto byste to neměli s nadšením pro nové věci přehánět. Nevyčerpávejte své tělo a už vůbec ne trávení. Trochu zpomalte, alespoň budete mít čas si vše promyslet a nebudete jednat impulzivně.

Býk

V únoru bude mít Mars velmi pozitivní vliv na vaši práci. Budete přicházet s novými nápady, do práce budete chodit rádi. Tato iniciativa může zlepšit vaše vztahy s nadřízenými. Dávejte si však pozor, abyste se nepřetěžovali, mohlo by se vám to vymstít v podobě zdravotních problémů. Zdravě se stravujte a nezapomínejte na odpočinek. Přátelé s vámi budou chtít tento měsíc trávit čas, tak je neodmítejte. Na konci měsíce počítejte s tím, že vás Venuše spojí s inspirativním životním projektem.

Blíženci 

Blíženci budou v únoru náchylní k depresím. Jupiter přeje vaší fantazii a Mars vám dodá energii a touhu po rozvoji. Proto budete tvrdě pracovat a pak vám nezbude čas na vaše koníčky a přátele. To může mít vliv na vaše duševní zdraví a budete se chtít uzavřít před ostatními lidmi. Vaše tělo bude také potřebovat strávit nějaký čas v přírodě, tak mu ho dopřejte.

Rak 

Únor bude pro Raky znamenat úspěch, a to především díky silnému vlivu Jupitera. Vyniknete na pracovišti a zapůsobíte na nadřízené. Váš kariérní úspěch se odrazí i ve vašem soukromém životě a vše půjde hladce. Využijte tohoto prosperujícího období a vezměte svého partnera někam na výlet. Oba si to zasloužíte.

Lev

V únoru bude Lev velmi kreativní. V hlavě se vám bude rodit mnoho skvělých nápadů, které budete chtít realizovat. Počítejte však s tím, že budete muset něco obětovat. Proto tento měsíc raději uvažujte racionálně a řádně zvažte všechna pro a proti, než se do něčeho pustíte. V tomto období se budete soustředit hlavně sami na sebe a bude pro vás obtížné se stýkat s lidmi. Netlačte na pilu a dejte si od společenských akcí pauzu.

Panna 

Únor probudí v Pannách potřebu mít ve všem pravdu. Pokud se vám v tomto období někdo postaví do opozice, můžete se dostat do nesmyslných konfliktů. Těmto konfliktům, zejména v práci, se však snažte vyhýbat, mohlo by to mít negativní dopad na vaše pracovní vztahy. Vaše potřeba cítit se svobodně bude silnější, proto si dejte prostor a využijte ho k sebevzdělávání a relaxaci.

Váhy 

V únoru budou Váhy zahlceny pracovními povinnostmi. Od svého nadřízeného dostanete spoustu úkolů, které pro vás bude obtížné splnit, což pro vás bude značně stresující. Může se také objevit nespavost a bolesti hlavy, které byste rozhodně neměli podceňovat. Je to znamení, že musíte zpomalit a kompenzovat práci nějakou relaxační činností. V tomto období vám bude chybět empatie, proto se raději vyhněte přímým konfrontacím, mohlo by se vám to vymstít v práci i v osobních vztazích.

Štír 

V únoru bude silnou stránkou všech Štírů komunikace a vyjednávání. Tu využijete hlavně v práci, kde dosáhnete významných úspěchů. Ten s sebou přinese dobrou finanční situací a možná i povýšení. Tento měsíc je také ideální dobou pro prohloubení vašeho vztahu s partnerem. Možná je čas začít uvažovat o společném bydlení nebo založení rodiny, hvězdy budou v tomto ohledu na vaší straně. 

Střelec 

Únor přinese Střelcům hodně vnitřní síly a rovnováhy, kterou budou tento měsíc potřebovat. Dostanete se totiž do situace, kdy vás zklame blízká osoba, a vy se s tím budete muset vyrovnat. Na druhou stranu získáte větší důvěru v sebe sama. V této době vám budou velmi blízká zvířata a příroda, proto se snažte na chvíli opustit městský shon a naplánujte si výlet do přírody, abyste načerpali trochu energie.

Kozoroh 

Kozorozi v únoru prokážou úžasné komunikační schopnosti a empatii. V tomto období k vám bude mít spousta vašich přátel blízko a budou mít tendenci vás žádat o radu. Nenechte se však unavit stížnostmi a problémy druhých, pomáhejte jim, ale myslete i na sebe a dopřejte si odpočinek. Co se zdraví týče, v první polovině měsíce budete velmi náchylní na bolesti zad a kloubů, proto byste neměli plánovat žádné náročné aktivity. Pokud trpíte kožním onemocněním, může být po určitou dobu horší než obvykle.

Vodnář

Únor bude pro Vodnáře měsícem lásky. V některých situacích by to však mohl být problém. Místo flirtování s ostatními se více věnujte svému partnerovi. V opačném případě byste totiž mohli kvůli svému chování riskovat jeho ztrátu.

V tomto měsíci také nebudete příliš šetrní a budete mít tendenci hodně nakupovat. Snažte se najít trochu sebekontroly, protože přílišné utrácení by vás mohlo dostat do vážných finančních problémů.

Ryby

Únor bude pro Ryby spíše klidným měsícem. Dbejte na své zdraví, protože budete náchylní k problémům s dýchacími cestami. Toto období byste také měli využít k tomu, abyste si srovnali své priority a trochu si odpočinuli. Sociální dovednosti nebudou tento měsíc vaší silnou stránkou, a tak byste měli raději strávit nějaký čas o samotě a zaměřit se na osobní rozvoj a relaxaci. 

 

Zdroje: