Zjistěte, proč se páry Lev a Blíženci spolu nejvíce baví

Zjistěte, proč se páry Lev a Blíženci spolu nejvíce baví
Od držení se za ruce až po vtipkování v průběhu celého dne, Lev a Blíženci budou žít jako dům v plamenech. Tato dvě znamení jsou známá tím, že se vzájemně doplňují tak, že se do sebe okamžitě zamilují.

Pokud vás zajímá důvod kompatibility tohoto ohnivého a vzdušného znamení, čtěte dále. Tento článek vám přesně řekne, jak dětské charisma Blíženců okouzluje veselou povahu Lva.

Jsou kompatibilní, protože vzduch krmí oheň

Když se podíváte na všechna znamení zvěrokruhu, ohnivá a vzdušná znamení mají dobrou kompatibilitu, protože vzduch živí oheň. Podobně spolu vychází i vodní a zemská znamení. Renomovaní astrologové věří, že energie Lva je překypující a často hledají potvrzení od svého okolí.

Blíženci jsou jako vzdušné znamení nadšeni z dobrodružství a dychtiví odhalit tajemství Lva. Proto spolu vycházejí a Blíženci se rádi posadí a sledují, jak jejich partner září.

Blíženci pomalu důvěřují, ale Lev je trpělivý

Mnoho znamení usiluje o rychlý závazek, ale Lev není jedním z nich. Blíženci se pomalu zavazují, protože chtějí prozkoumat vše ostatní, co je venku, a Lev na Blížence trpělivě čeká. Jakmile ti dva přiznají, že se milují, mohou začít vytvářet trvalé pouto. Blíženci se vzdají bezvýznamných flirtů a Lva zaplaví opravdová láska, kterou Blíženec nabízí.

Dobrodružná povaha Lva oslovuje Blížence

Blížence byste mohli nazvat přelétavými. Ale Lev by si nikdy nemohl stěžovat, protože jejich bezstarostný duch a dobrodružná povaha apelují na vzdušné znamení. Lev se snaží posunout hranice a vydat se vstříc novým zážitkům. To uspokojuje Blížencovu vůli žít zprostředkovaně prostřednictvím svého milého. Stručně řečeno, Lev je znamení, se kterým se Blíženci nikdy nenudí.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.hiindia.com