Jaká je vaše povaha podle šperků, které nosíte?

Jaká je vaše povaha podle šperků, které nosíte?
Prostřednictvím šperků, které nosíte, vyjadřujete sami sebe a svou osobnost. Opravdu o vás hodně vypoví, zda upřednostňujete výrazné, křiklavé šperky, nebo máte raději decentní elegantní řetízek. Co rádi nosíte?

Extravagantní šperky

Velké kruhové náušnice, extravagantní prsteny nebo silné náhrdelníky.  Takto se profilují lidí, kteří jsou rádi ve společnosti. Máte temperamentní a společenskou povahu, jste veselí a na večírku býváte v centru pozornosti.

Extravagance v každém věku, Zdroj: oneinchpunch/ Shutterstock

Dokonale sladěné šperky

Jste ve všem a za každých okolností perfektně organizovaní a profesionální? V tom případě většinou nosíte i sladěné šperky, které dokonale ladí s celkovým outfitem. Kompletní sada šperků stejné barvy a stylu vypovídá o tom, že vám velmi záleží na ostatních a na jejich názorech.

Mušle, kamínky, perly

Milujete šperky z přírodních materiálů? Říká to mnoho o vaší nezávislosti. Jste v souladu s přírodou, odkud také čerpáte velké množství energie. Pokud dáváte přednost přírodním materiálům, pravděpodobně vám na ekologii i přírodě hodně záleží.

Elegantní a jednoduché

Elegantní a jednoduché šperky nosí ženy, které jsou konzervativní a orientované na rodinu. Podobný styl máte, i co se týká nábytku a zařízení.

Šperky známých značek

Nespokojíte se s ničím menším než s kvalitními a drahými šperky známých značek, které jsou vymyšlené do posledního detailu? Než šperk koupíte, opakovaně se ujistíte, že je přesně podle vašich představ? Pak si i v životě stanovujete i konkrétní cíle, kterých pokaždé dosáhnete. Věnujete se detailům v každém aspektu svého života a nespokojíte se s ničím menším než s absolutní dokonalostí.

Bižuterie

Nedáte dopustit na bižuterii? Pak jste spíše skromná pohodářka, která toho k životu moc nepotřebuje. V upnutém kostýmku a lodičkách se pravděpodobně nebudete cítit komfortně. Jste svá a v životě se obklopujete podobně smýšlejícími lidmi, kteří mají smysl pro humor a kteří opravdu nepotřebují značkové hodinky, aby byli spokojení.

Léčivé minerály

Pokud nosíte rádi léčivé minerály, jako je ametyst, růženín, nebo měsíční kámen – jste hluboce v souladu s přírodou a věříte jí. Krystaly mají léčivou energii, a pokud je chcete a potřebujete nosit, většinou si vás samy přitáhnou. Cítíte jejich energii?

Starožitné šperky

Dáváte přednost starožitným šperkům, výjimečným kouskům, které jen tak na někom neuvidíte? Pak vás ani tolik nezajímají značky šperků, ale to, zda má šperk svůj osobní příběh. Šperky jsou pro vás více uměním než ozdobou.

Jednoduché šperky s přívěsky

Máte rádi šperky s přívěsky, s inspirativními výroky? Pak chcete vypadat dobře, ale zároveň se nechcete vzdát věcí, které vás baví a máte je rádi. Šperk musí zapadnout do vašeho osobního nastavení, jinak byste ho nenosili rádi. Někdo má na šperku vyrytá jména svých dětí a jiný zase motivační citát. Je ovšem zcela běžné ze svého nastavení vybočit, a to například ve chvíli, kdy jdete na pohovor nebo na ples.

Zdroje článku: