Partnerský horoskop na 3. červencový týden: Kozorozi budou romantičtí, Lvi odhalí problém

Partnerský horoskop na 3. červencový týden: Kozorozi budou romantičtí, Lvi odhalí problém
Chcete si s partnerem užít celý týden, možná se ale vyskytnou drobné překážky. Podívejte se, zda se to netýká i vás, a jak se jich případně můžete vyvarovat. Komunikace bude klíčem ke smíření, pokud se pohádáte, a neexistuje nic, co by se nedalo vyřešit.

Začněme lunou. V pondělí totiž nastává nov v Raku. Můžeme být náladoví a partnera nařknout z něčeho, co neudělal. Již v úterý v 6:40 Měsíc vstupuje do vlivu Lva a vydrží tam do čtvrtka do 19:12, než vstoupí do vlivu Panny. Mnohé z nás potkají drobná nedorozumění, která musíme vyřešit, abychom s partnerem strávili pěkný zbytek týdne. Merkur se navíc bude také nacházet pod vlivem Lva, můžeme upřednostnit své vlastní ego před naším partnerem. Jak se to dotkne vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud ještě nemáte děti, nyní po nich zatoužíte. Bude se zdát, že jste se ze dne na den změnili na rodinný typ, a to hned v pondělí. Pokud váš partner není na stejné notě, příliš se nedohodnete. Přibližně ve středu si dejte pozor na svou náladu, abyste svůj vztek z práce nepřenesli na svého miláčka.

Býk (20. dubna – 20. května)

Budete cítit potřebu plně vyjádřit svůj názor. Budete na partnera nepříjemní, pokud ho nebude s vámi sdílet. Uprostřed týdne se se svým partnerem nepěkně pohádáte, nebudete spolu mluvit pěkně dlouho. Zkuste odšoupnout své ego stranou a omluvit se, partnera tím překvapíte.

Blíženci (21. května – 21. června)

Na partnera příliš mnoho času mít nebudete. Budete mít co dělat se svým zaměstnáním. Váš partner vám to může v průběhu týdne vyčíst, na což vy budete mít tendenci zareagovat příliš přehnaně. Pokud se nebudete ovládat, hrozí tichá domácnost.

Rak (22. června – 22. července)

Rozhodnete se být šťastný. Připravte partnera na velké, více romantické změny ve vztahu začátkem týdne. Naneštěstí budete velmi negativní kolem středy, pokud váš partner nevyvine dostatečné úsilí, aby vám ve všem vyhověl. Pamatujte na to, že máte každý jiný názor na harmonické partnerství.

Lev (23. července – 22. srpna)

Není vhodný čas přemýšlet, že opustíte svého partnera, pokud k vám nyní nebude milý. Spíše se snažte zjistit, co mu ve vztahu vadí. Usilujete-li o zlepšení vztahu dlouhodobě, v pondělí budete mít největší moc něco změnit. Navíc zjistíte, co ve vztahu vadí vám, tudíž to můžete začít řešit.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše situace ve vztahu se rapidně zlepší již začátkem tohoto týdne. Zjistíte, že mimo partnera potřebujete i dobré přátele, a svého miláčka vyzvete, abyste si nějaké společné našli na veřejnosti. Uprostřed týdne ale budete mít na sebe vztek, tudíž můžete být na partnera nepříjemní a hrubí.

Váhy (23. září – 23. října)

Pořádně se rozmyslete, co vlastně ve vztahu chcete a co od něj očekáváte. Sdělte to partnerovi, jakkoli divné se vám to bude zdát. Váš miláček možná touží po tomtéž, ale stydí se vám to říci. Udělejte to na začátku týdne, nejlépe v pondělí. Ve středu můžete mít pocit, že vás partner omezuje. Popřemýšlejte, zda to není pouze váš pocit.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Začátek týdne bude probíhat v pořádku, s partnerem si budete hodně rozumět. Za pár dní ale vše bude jinak. Máte svůj zájem, který s partnerem nesdílíte, a partner se bude cítit odstrčený. To vás naštve natolik, že se primárně zaměříte na svůj koníček a partnera odstrčíte na většinu dne.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Dobře si uvědomujete, že vaše vlastní starosti přenášíte do partnerského života. Již v pondělí s tím budete chtít něco udělat a začnete na sobě pracovat. To vyústí ve spokojenější vztah. Budete-li mít ve středu s partnerem problém, nechte jeho řešení na jindy a snažte se dosáhnout harmonického vztahu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Svého partnera si budete hýčkat, uvědomíte si, jak moc ho milujete a jak málo času mu mnohdy věnujete. Budete se snažit vztah posunout na další úroveň bez ohledu na to, jak dlouho s partnerem jste. V průběhu týdne buďte připraveni na překážky, které vám mohou zmařit vaši snahu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vymyslíte plán, jak zlepšit vztah s partnerem. Budete si s ním chtít užívat, ne dělat to, co každý jiný den. Pokud váš partner nebude toužit po změně, uprostřed týdne vám dojde energie. Abyste dosáhli svého cíle, budete muset psychické vyčerpání vydržet.

Ryby (19. února – 20. března)

Jako by ve vás vznikla nová jiskra, která může na poslední chvíli zachránit již dávno nefunkční vztah. V pondělí se probudíte s pocitem, že jste svého partnera nebrali vážně, a začnete se zajímat o jeho pocity. Uprostřed týdne si ale vaši přátelé začnou stěžovat, že trávíte celé dny pouze s partnerem.

Zdroj článku: