Novoroční horoskop pro vzdušná znamení. Patříte mezi Blížence, Váhy nebo Vodnáře?

Novoroční horoskop pro vzdušná znamení. Patříte mezi Blížence, Váhy nebo Vodnáře?
Patříte mezi Blížence, Váhy nebo Vodnáře? Pak je tento horoskop právě pro vás. Čím budete moci v novém roce zabodovat v práci? Jak na tom budete s financemi? A jak se vypořádat s blížícími se mráčky ve vztahu?

Vzduch, který nadnáší i ostatní

Vzdušná znamení se obecně zaměřují na mezilidské a intelektuální zájmy. Jsou proměnlivá, jako vzduch se pohybují do všech stran. Jejich sociální sítě bývají rozsáhlé a jsou předurčeni ke shromažďování a sdílení informací.

Jsou důvtipná a dosahují úspěchu díky tomu, že formulují a sdílejí své nápady, které jsou často futuristické, humanitární a progresivní, poutavým a mentálně nabitým způsobem.

Ale protože veškerá jejich mozková aktivita a vzdušnost mohou mít dopad na uzemnění, obvykle dosáhnou nejlepších výsledků, pokud mají konkrétní cíl, do kterého mohou nalít svou mentální energii.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Jako Blíženci milujete interakce s ostatními a jste velmi společenští lidé. Vzhledem k tomu, že jste intelektuálové, rádi shromažďujete co nejvíce informací a bez váhání se o ně podělíte se svými blízkými.

Jste všestranní, temperamentní, pohotoví a nadšení lidé, jejichž společnost je jen zřídka nudná. Jsou pro vás vhodná zaměstnání, které vyžadují nové nápady, dostatek komunikace a neotřelý, nový přístup.

V nejbližších vztazích jste považováni za loajální a věrné. Dobře se staráte o potřeby své rodiny. Máte také mnoho přátel a jste ostražití a pozorní k jejich potřebám.

Jste-li ve stabilním vztahu, můžete bohužel zažít občasné problémy. Budete se hádat s milovanou osobou, což může vést k dočasnému odloučení a dokonce i k úvahám o rozvodu. Pak byste si měli dát pozor na to, abyste sami sebe nestavěli na první místo. Je lepší se naučit dělat kompromisy a nebojovat o dokonalý vztah. Může být mnohem prospěšnější, když přiznáte, že nejste tím nejdůležitějším člověkem na světě.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Ceníte si spravedlnosti a stavíte ji nad většinu ostatních hodnot. Vyhýbáte se konfliktům a nejraději žádné nevytváříte. Díky této vlastnosti jste dobrými týmovými hráči. Přátelští, přívětiví, atraktivní a také oblíbení mezi svými přáteli.

Můžete být kritičtí ke způsobům ostatních, zafixovaní ve svých vlastních nebo můžete tíhnout k manipulacím. Ale spíše využíváte dar taktu a diplomacie k dosažení svých cílů. Ve vztazích jste velmi milující a opatrní.

Patříte mezi Blížence, Váhy nebo Vodnáře?, Zdroj: Vlada Young / Shutterstock

Vaše hlavní zásady jsou vnitřní mír, bezpečí a klid. Zjistíte, že vynakládáte velké úsilí, abyste skutečně poznali lidi, ale dřina se vyplatí. Jste-li ve svazku, bude vztah harmonický.

Pokud partnera hledáte, potkáte spolehlivého a laskavého nápadníka. Začátek roku bude, co se vaší kariéry týče, úspěšný, tak z toho vytěžte maximum. Nebojte se vyjádřit svůj názor či se dokonce postavit do opozice. Nadřízený bude nucen uznat, že máte pravdu.

Díky efektivnímu kariérnímu rozvoji můžete také počítat s velkým úspěchem ve financích. Máte-li nějaké dluhy nebo nezaplacené závazky, je nyní nejlepší čas je splatit. Ať vložíte své peníze do čehokoli, zisk je zdvojnásobí. Samozřejmě byste neměli investovat své úspory do lehkomyslných nebo riskantních projektů, ale toto varování s vaší inteligencí ani nepotřebujete.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Stojíte nohama pevně na zemi, jste humanisté a snažíte se udělat svět lepším místem. Vždy přemýšlíte o tom, jak dosáhnout rozvoje a pokroku, aby se životy lidí mohly pozvednout.  Nemáte rádi nudu, ale změny. Proto neváháte využít každé příležitosti.

V lásce a vztazích jste oddaní a věrní svým partnerům. Dopřáváte jim nezávislost a považujete je za sobě rovné. Jste skvělí rodiče, je pro vás zcela přirozené povzbuzovat své děti a podporovat je ve všem, co dělají.

Musíte být silní, odvážní a vyjádřit to, co vás ve vztazích trápí. Jen tak můžete vyřešit partnerské problémy a navrátit romantiku a harmonii. Ovšem nastavte si ve vztahu určité hranice, které každému dají prostor být sám. Jediní lidé, kteří odvádějí skvělou práci, jsou ti, kteří milují to, co dělají. Proto neváhejte následovat své sny, nikdy není pozdě.

Ve finančních záležitostech se vám bude dařit, proto se nebojte dát nějaký obnos na dobročinné účely. Bude důležité, abyste se zaměřili na své psychické zdraví, protože stres bude všude kolem vás.

 

Zdroje: