Nejvíce štěstí v březnu mohou očekávat tato tři znamení zvěrokruhu! Dařit se vám bude v lásce i v kariéře!

Nejvíce štěstí v březnu mohou očekávat tato tři znamení zvěrokruhu! Dařit se vám bude v lásce i v kariéře!
První jarní dny už klepou na dveře a s nimi i nové pozitivní změny! I vy se už můžete začít těšit z přívalu nové energie. Přečtěte si horoskop na březen a třeba vy budete mít tento měsíc nejvíc štěstí! 

Těšíte se, co pro vás hvězdy připravily v novém měsíci? Některým z vás nadělily samé pozitivní okolnosti a můžete si naplno užívat každého dne. Zvláště Blíženci, Kozorozi a Vodnáři zažijí velmi radostné chvíle a mohou se těšit na plno příjemných změn. Přečtěte si i vy, co si pro vás hvězdy připravily a na co se můžete těšit!

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Velmi šťastné období nyní čeká rozhodně Blížence! V lásce jsou vám hvězdy nakloněny a vše klape jako hodinky. S partnerem zažijete velmi příjemné chvíle i vzájemné okouzlení. I ti nezadaní jedinci se mohou těšit hned na několik zajímavých protějšků. Očekávat můžete komplimenty a plno romantických gest. Tento měsíc máte rozhodně štěstí, ať už chcete okouzlit jakýkoli protějšek. Po celý měsíc se budete i aktivně bavit a zažívat mnohá milostná dobrodružství a různé zajímavé schůzky. Ke konci měsíce byste měli zvolnit a uvědomit si, co vlastně hledáte a co od života chcete.

V pracovní sféře už delší dobu pociťujete nespokojenost a uvažujete nad změnou. Nyní však pro radikální ukončení není ten nejlepší čas a rozhodně byste měli ještě vyčkat. Brzy se může dostavit zlepšení a uvidíte svou práci v novém světle. Vaše výkony budou velmi dobré, a to vám vydrží po celý měsíc. Navíc si můžete přijít k pěknému obnosu peněz. Buď přijdou nečekané prémie nebo nějaké peníze vyhrajete či obdržíte. 

Romantické gesto - zamilovaný muž hrající na kytaru
Romantické gesto - zamilovaný muž hrající na kytaru | Zdroj: Cristina Conti/ Shutterstock

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozorozi v březnu zažijí přízeň osudu a bude se jim velmi dařit. V pracovní oblasti sklidíte mnoho úspěchů a budete se svou prací spokojeni. I v tomto měsíci vám nebude chybět píle a cílevědomost a vám se podaří vše dotáhnout do zdárného konce. Ačkoli se vám poslední dobu mnoho nedařilo v lásce, v druhé polovině března může přijít velké zlepšení. Se svou polovičkou najdete opět vzájemné porozumění a přitažlivost a vás znovu zaplaví pocit lásky.

Celý měsíc bude hlavně o seberozvoji a budete mít potřebu se učit novým věcem. Více se uzavřete do sebe a budete se věnovat svým zálibám, což není vůbec na škodu. Ještě více než jindy budete mít sklony k utrácení a budete si hodně dopřávat. Měli byste znovu stát nohama pevně na zemi a myslet na to, že se vám uspořené peníze budou hodit na později. Je ideální čas na plánování letní dovolené a zaplacení všech záloh. 

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáři se mohou těšit na velmi plodný měsíc a příval štěstí! Budete se hodně setkávat s lidmi a společné schůzky vás budou velmi obohacovat. Můžete potkat velmi zajímavou osobu, s níž vám bude dobře a prožijete s ní nějaké dobrodružství. Hvězdy jsou vám ale více nakloněny v přátelství, a proto si nezadaní na svou spřízněnou duši musí ještě chvíli počkat. Zato ale se svými nejbližšími zažijete opravdu hezké chvíle a nic vám nebude chybět.

Práce vás bude tento měsíc bavit a vše vám půjde od ruky. Dočkáte se i pochvaly od nadřízeného a možná nějakého finančního přilepšení. Budete se radovat z většího přísunu peněz a z toho důvodu si jich budete víc užívat. Měli byste však peníze lépe investovat, protože právě teď je pro vás ten nejlepší čas vaše našetřené peníze správně uložit.

Zdroje článku: