Nejšťastnější týden v březnu pro jednotlivá znamení: Na Lvy čeká uznání, na Panny seznámení a Štíři se dočkají pozitivních změn

Nejšťastnější týden v březnu pro jednotlivá znamení: Na Lvy čeká uznání, na Panny seznámení a Štíři se dočkají pozitivních změn
Mít štěstí je nádhera. A co teprve prožít šťastně rovnou celý týden. Který březnový týden se můžete těšit na štěstí Vy? Napovíme Vám, co si pro Vás osud připravil. 

Někdy se začátek týdne může zdát jako učiněný horor. Jak se ale říká, všechno zlé je pro něco dobré a cesta ke štěstí může být trnitá. Při drobném neúspěchu proto neházejte flintu do žita. S trochou trpělivosti nakonec zjistíte, že vše se dělo ve Váš prospěch. I týden, který na začátku vypadal bledě, může bát zakončen bujarými oslavami. 

Beran (21.3. - 20.4.) - Věž

Šťastné dny: 20. března - 26. března

Tento týden pro Vás bude plný změn. A velmi pozitivních. Přijdou nečekaně, ale o to větší radost Vám udělají. Těšit se můžete především na nové nabídky. Seznámit se také můžete s člověkem, který pro Vás bude mít velký význam do budoucna. 

Býk (21.4. - 21.5.) - Pětka pentaklů

Šťastné dny: 1. března - 5. března 

Otázka peněz a práce Vás delší dobu trápila. Připadali jste si vyhořelí a jen těžko hledali smysl života. To se ale změní hned první týden v březnu. Vrátí se Vám vaše energie a chuť do práce a do života. Opět si budete jistí sami sebou.

Blíženec (22.5. - 21.6.) - Vůz 

Šťastné dny: 6. března - 12. března 

V tomto týdnu pro Vás bude hrát velkou roli cesta. Nemusí se nutně jednat o doslovné cestování, ale také o dovršení nějakého Vašeho plánu, nebo úsilí. Mnozí z Vás ale opravdu mohou potkat štěstí také na cestě, dovolené nebo i krátkém výletu. 

Rak (22.6. - 22.7.) - Devítka holí 

Šťastné dny: 13. března - 19. března

Na začátku tohoto týdne se sice nebudete cítit příliš příjemně, ale rychle se to změní. Dokážete z nepříjemné situace vybruslit s grácií a ještě z toho vytěžit něco pro sebe. Získá sebedůvěru, sebevědomí a obrovskou vnitřní sílu. 

dokážete z nepříjemných situací vybruslit s grácií sobě vlastní
Raci dokážete z nepříjemných situací vybruslit s grácií sobě vlastní | Zdroj: Coolakov_com / Shutterstock

Lev (23.7. - 22.8.) - Osmička pentaklů

Šťastné dny: 1. března - 5. března 

Máte obrovské znalosti, zkušenosti a schopnosti. A hned první týden v březnu se Vám je podaří skvěle zužitkovat. Získáte tím úctu svých nadřízených a také Vy se díky tomu budete cítit skvěle. Neusínejte na vavřínech a dále se vzdělávejte.

Panna (23.8. - 22.9.) - Čtverka holí 

Šťastné dny: 6. března - 12. března

Tento týden se dočkáte nádherných oslav a setkání. Hlavní hvězdou budete Vy. Nejen, že Vás budou všichni obdivovat, ale můžete se také seznámit s novým člověkem, který rozehřeje Vaše srdce. Konečně se zase budete a někoho těšit bez obav.

Váha (23.9. -23.10.) - Spravedlnost

Šťastné dny: 6. března - 12. března

Tento týden sklidíte sladké ovoce svých předchozích snah. Ať už jste se v minulosti snažili o krásný vztah, nebo pracovní uznání, již brzo se dočkáte úspěchu a náležitých oslav. Konečně se budete cítit docenění a šťastní.  

Štír (24.10. - 22.11.)  - Mírnost 

Šťastné dny: 27. března - 31. března 

Na konci března budete mít pocit, že máte život zase pevně ve svých rukou. A bude tomu tak. Krok za krokem se Vám podaří uskutečnit změny, o kterých jste již dlouhou dobu snili, a které Vás udělají opravdu šťastnými. Vaše snaha a pilná práce se Vám vyplatí. 

Střelec (23.11.- 21.12.)  - Páže mečů 

Šťastné dny: 13. března - 19. března

Budete ohroženi konfliktem s lidmi, kteří nejsou zrovna upřímní. Tento spor se Vám ale podaří uklidit a obrátit ve svůj prospěch. Od nekalých intrik si budete držet odstup a podaří se Vám bojovat čestně a ze situace odejít jako vítěz.

Kozoroh (22.12. - 20.1.) - Velekněžka 

Šťastné dny: 20. března - 26. března

Intuice vnímavost a otevřené srdce Vám tento týden otevřou cestu ke skvělým možnostem a nabídkám. Budete velmi citliví a empatičtí a díky tomu se Vám podaří získat na svou stranu vlivné lidi, kteří si k srdci jen tak někoho nepustí. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) - Devítka pentaklů

Šťastné dny: 6. března - 12. března

Tento týden se Vám podaří dotáhnout do konce nelehké pracovní úkoly, které Vám byly svěřeny. Zvládnete je skvěle a vysloužíte si tím uznání a obdiv. Náležitě hrdí na sebe budete i Vy sami. Hned budete mít důvod k oslavám.

Ryby (21.2. - 20.3.) - Trojka pohárů 

Šťastné dny: 13. března - 19. března

Konečně se Vám podaří vyřešit problémy, které Vás dlouhou dobu trápily. Oslavovat budete ve společnosti kamarádů a rodiny a budete se cítit opravdu velmi šťastnými a bohatými.

Zdroj článku:
  • Autorský text