Komu přijde mazlení na veřejnosti odporné a komu sladké? Zjistěte to podle astrologie

Komu přijde mazlení na veřejnosti odporné a komu sladké? Zjistěte to podle astrologie
Lidé, kteří vidí ostatní lidi se společně mazlit na veřejnosti, se buď mohou zasnít a vybavit si vzpomínku na ně a jejich partnera, nebo to může mít opačný účinek a dotyčným jedincům se div nezvedne žaludek, kdykoliv uvidí někoho se líbat a hladit na veřejnosti. Jaký typ člověka jste podle astrologie vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Neradi se mazlíte na veřejnosti, ale co se týče ostatních lidí, vůbec vám to nevadí. Někdy se dokonce i rádi podíváte, pokud se pár nedívá.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jelikož žijete podle starých zásad, mazlení na veřejnosti vám nevadí, dokud to není příliš nápadné a příliš blízko vám. Nenávidíte mazlení v obchodech.

Blíženci (21. května – 21. června)

Přijde vám sladké, když vidíte dva lidi se mazlit na veřejnosti. Vůbec vám to nevadí, alespoň ve většině případů. Častokrát těmto lidem říkáte, jak jim to spolu sluší.

Rak (22. června – 22. července)

Mazlení se na veřejnosti vám nevadí, ale nejraději byste byli, kdyby se to nedělo před vašima očima, když jste smutní a s partnerem prožíváte velkou krizi.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vůbec vás nezajímá, jak se ostatní lidé k sobě na veřejnosti chovají, pokud jste vy ta zářící hvězda v širém okolí. Pokud se zraky ostatní upírají na mazlící se pár, začne vám to vadit.

Panna (23. srpna – 22. září)

Absolutně nechcete vidět, jak se intimní záležitosti objevují na veřejnosti. Nespadá to do vaší představy dokonalého světa.

Váhy (23. září – 23. října)

Naprosto milujete mazlení na veřejnosti a myslíte si, že lidé by si měli projevovat lásku mnohem častěji. Fandíte lidem, kteří se v této společnosti mazlí na veřejnosti.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jakožto Štír chápete, jak jsou vzájemné dotyky důležité. Vidět na veřejnosti dva lidi vám absolutně nevadí, dokonce je občas i podpoříte a budete je bránit, když se setkáte s odporem k jejich projevům lásky na veřejnosti.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nevadí vám, když se někdo mazlí na veřejnosti. Dokonce jste se vždy přistihli, jak se mazlíte na veřejnosti i vy. Jste naprosto šťastní za tyto zamilované lidi.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Natolik se ovládáte, že se na veřejnosti nemazlíte, a nevidíte důvod, proč by nemohli jít do soukromí ostatní lidé. Myslíte si, že políbit se na veřejnosti by se mělo pouze za výjimečných podmínek.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nepřemýšlíte o mazlení na veřejnosti, nemáte rádi projevy přílišné lásky na pro vás nevhodných místech. Nechcete proto, abyste viděli projevy lásky na veřejnosti.

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud uvidíte pár, který je k sobě přilepený, nevadí vám to. Nemáte na celou věc žádný názor, důležité pro vás je, že se lidé milují a jsou spolu šťastní.

Zdroj článku: