Konec srpna bude nadále ve znamení lásky: Blíženci se mohou těšit na spřízněnou duši a Štíři na milostná vzplanutí

Konec srpna bude nadále ve znamení lásky: Blíženci se mohou těšit na spřízněnou duši a Štíři na milostná vzplanutí
Poslední srpnové dny přináší láskyplná setkání i romantická dobrodružství. Léto ještě není u konce a mnozí z nás si ještě užijí romantických chvil a milostných vzplanutí. A co čeká v oblasti lásky právě vás? 

 Teplé letní období je jako stvořené pro lásku a letní románky. Ať už jste zadaní či teprve čekáte na spřízněnou duši, máte se na co těšit! Ještě není létu konec, i poslední srpnové dny přináší zajímavá setkání a nové začátky pro lásku. Bude se dařit i vám v oblasti lásky?

 

Beran 21.3. - 20.4.

Už jste delší dobu sami nebo se nějaký čas s ideálním protějškem pouze vídáte. Toužíte už po stabilním partnerovi, s nímž můžete počítat i do budoucna. Ještě rozhodně není nic ztraceno, naopak štěstí v lásce vám bude již brzy nakloněno! Nemějte na svého partnera příliš velké požadavky, snadno se může stát, že svou spřízněnou duši minete. 

Býk 21.4. - 21.5. 

Možná u vás zavládl stereotyp či dokonce krize ve vztahu. Druhá polovina srpna však může znovu zažehnout jiskru, zvláště pokud se chystáte na společnou dovolenou. Pocítíte opět příval nové energie a zamilovanosti. Nezadaní Býci si užijí povětšinou krátkodobý románek. Pokud toužíte po zralém vztahu, ještě si budete muset chvíli počkat. 

Blíženci 22.5. - 21.6.  

Blíženci, za poslední dobu jste si prožili dost trápení a na nový vztah pohlížíte skepticky. Život vám právě zkřížilo několik zajímavých protějšků, ale s žádným necítíte to pravé souznění. Nebude to trvat věčně a tu správnou osobu už brzy potkáte. Již na konci měsíce vám do života vstoupí někdo důležitý. Možná to bude někdo z minulosti nebo se více sblížíte s někým z přátel. 

Očekávejte příchod někoho důležitého
Očekávejte příchod někoho důležitého | Zdroj: Alex Linch / Shutterstock

Rak 22.6. - 22.7. 

Připadá vám, že se vám teď nic nedaří a dlouho se potýkáte s nevydařenými vztahy. Uvědomujete si, že se točíte v bludném kruhu a opakujete stejné chyby. Je na čase odpoutat se od starých a nefungujících vazeb, které vám jenom ubližují. Jenom tak může přijít něco lepšího. Ani partnerské vztahy během srpna nepřinesou stabilitu. Zkuste začít nejdříve u sebe a udělejte si v hlavě i ve věcech pořádek. 

Lev 23.7. - 22.8. 

Konečně prožíváte šťastné období ve všech oblastech života! Ve vašem protějšku vidíte spřízněnou duši a uvažujete svůj vztah posunout na další úroveň. V poslední době se však potýkáte se zvýšenou žárlivostí, kterou je potřeba omezit. Nezadaní Lvi budou více tíhnout k volnosti a dobrodružství. Na konci léta zažijete ještě nečekaný románek, který vám pořádně zamotá hlavu. 

 

Panna 23.8. - 22.9.

Zažíváte poněkud náročnější období a během srpna bude vaše situace ještě stále stagnovat. Máte pocit, že si s vaším partnerem nerozumíte a každý chcete něco jiného. Konec srpna může být hodně o rozhodování.  Dlouho nefungující vztah je už na čase ukončit. Nezadaní jedinci mohou zažít více štěstí. Budete hodně obklopeni různými lidmi a zažijete krásný letní románek. 

Váhy 23. 9. - 23.10. 

Konečně i vy můžete zažít plodné a radostné období. Už jste rezignovali na tom, najít si svého životního partnera. Během srpna byste se neměli stranit lidem a ještě podniknout pár cest a výletů, kde můžete narazit na zajímavé protějšky. Pokud jste v dlouhodobém vztahu, i vás čeká pěkné romantické období se svou polovičkou. Užijte si ještě poslední letní dovolenou, kterou jste už nečekali.

Štír 24.10. - 22.11. 

Snažíte si užít léto naplno a během srpna to nebude jinak. Podniknete ještě pár hezkých výletů nebo cest a budete nadmíru spokojeni. Jestliže jste nezadaní, více pocítíte absenci druhého pohlaví. Je však důležité zaměřit se co nejvíce na sebe a pak vám velmi brzy cestu zkříží ta pravá osoba. Také zadaní Štíři mohou zažít milostná vzplanutí na srpnové dovolené.

Střelec 23.11. - 21.12.

Zažíváte krásné období svého života a pociťujete i neobyčejné štěstí v lásce. Co jste si kdy vysnili, to se vám právě plní. Pravděpodobně již delší dobu máte vyhlédnutého ideálního partnera nebo jste se jen párkrát setkali. Konec srpna je ideální doba pro navázání pevných dlouhodobých vztahů a sňatků. 

Zažíváte krásné období svého života
Zažíváte krásné období svého života | Zdroj: gpointstudio / Shutterstock

Kozoroh 22.12. - 20.1.

Máte pocit, že se svou polovičkou to poslední dobou trochu vázne. Připadáte si jak na houpačce, někdy je vše zalité sluncem ale pak rychle přijdou mračna. Na konci srpna a zvláště během září pocítíte velké zlepšení. Čeká vás ještě společná cesta, kde se opět sblížíte a vzplanete k sobě láskou. Čeká vás také dobrý sex a zvláště nezadaní Kozorozi prožijí divokou noc. 

Vodnář 21.1. - 20.2. 

Jste hodně obklopeni různými lidmi, ale po milostné stránce hodně strádáte. Už dlouho hledáte ideální protějšek, ale většinou vše skončí na kamarádské úrovni. Zaměřte se více na svůj rozvoj a užívejte si posledních letních dní. Potkáte ještě pár zajímavých protějšků a ke konci měsíce máte šanci začít novou etapu svého života. Také zadaní Vodnáři budou chtít začít nanovo. Buď se poohlédnete po někom ideálnějším nebo se vrátíte k něčemu z minulosti. 

Ryby 21. 2. - 20.3. 

Užíváte si zaslouženého volna a momentálně nechcete nic řešit. Mezi vámi a partnerem jsou však ještě nějaké nedořešené věci, které dělají ve vztahu dusno. Konec měsíce je ideálním časem pro vyčištění vzduchu a znovunalezení lásky. Také nezadaní jedinci propadnou nečekané zamilovanosti a užijí si poslední prázdninové dny po boku přitažlivé osoby. 

Zdroj článku:
  • Autorský text