Jak vysoká je pravděpodobnost, že se poučíte z vlastních chyb, podle astrologie

Jak vysoká je pravděpodobnost, že se poučíte z vlastních chyb, podle astrologie
Chyby tu jsou od toho, abychom se z nich poučili a příště se zachovali lépe. Nicméně někteří lidé se ze svých chyb nikdy nepoučí. Jak vysoká je pravděpodobnost, že své chyby shledáte poučnými, podle vašeho znamení zvěrokruhu?

Beran (21. března – 19. dubna)

U vás by se dalo říci, že je to padesát na padesát. Dokážete se poučit z vlastních chyb, bohužel si většinou myslíte, že jste jednali naprosto správně a na vině jsou ostatní lidé.

Býk (20. dubna – 20. května)

Bez cizí pomoci si nikdy neuvědomíte, že jste vůbec udělali chybu. Stojí to hodně námahy, abyste se nechali přesvědčit o svém omylu. Teprve poté se můžete poučit.

Blíženci (21. května – 21. června)

Ze svých chyb se zřejmě poučíte. Častokrát uděláte chybu, ale také často přemýšlíte sami nad sebou a nad svými činy. Popřemýšlíte, co jste udělali špatně a jak to příště udělat lépe.

Rak (22. června – 22. července)

Chcete, aby vás vaši blízcí měli rádi a snažíte se jim být příkladem, proto máte velkou šanci, že se poučíte ze svých chyb. Všemu pomáhá vaše noční přemítání.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste tvrdohlaví a nikdy neposloucháte lidi, kteří vás chtějí přesvědčit o tom, že jste udělali něco špatně. Neposloucháte rady ostatních a ani o ně nestojíte.

Panna (23. srpna – 22. září)

Poučujete se ze všech svých chyb. Neberete je jako něco, co by ve vašem životě nemělo co pohledávat, jste rádi za každou chybu, kterou uděláte a ze které si můžete odnést ponaučení.

Váhy (23. září – 23. října)

Je vysoká pravděpodobnost, že se ze svých chyb poučíte. Pokud uděláte chybu, cítíte se špatně hodně dlouho, což je pro vás motivace se z chyb poučit a neopakovat je.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Ovládají vás vaše emoce, nikdy nemáte příležitost jen na vteřinu pomyslet na to, že jste udělali něco špatně. Nikdy se nepoučíte z vlastních chyb, pokud nechcete.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Neposlouchá se vám dobře, pokud vám někdo oznámí, že něco neděláte dobře. Máte jen mizivou šanci si uvědomit chybu, a to tehdy, když ji mnohokrát zopakujete. Poučení je téměř nemožné.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Kladete na sebe vysoké nároky. To je jeden z důvodů, proč se chcete vždy poučit ze svých chyb. Druhý důvod je, že si plně uvědomujete, když uděláte chybu, a chcete ji napravit.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nemáte téměř žádnou vůli se poučit z toho, co jste udělali špatně. Potřebujete kolem sebe prostor a ceníte si své nezávislosti, proto je téměř nemožné vás přesvědčit o vaší chybě.

Ryby (19. února – 20. března)

Chcete ostatním dělat radost, a proto se poučíte obzvláště z těch chyb, které negativně ovlivnily ostatní lidi. Budete se všelijak snažit, aby se vaše chyba neopakovala.

Zdroj článku: