Horoskop na úterý 5.10.2021: Býci by si měli dát pozor na přílišnou žárlivost. Kozoroh musí opustit negativní myšlenky, aby se posunul vpřed

Horoskop na úterý 5.10.2021: Býci by si měli dát pozor na přílišnou žárlivost. Kozoroh musí opustit negativní myšlenky, aby se posunul vpřed
Koho dnes silně zasáhne moc Slunce a výrazně ovlivní životní rovnováhu a na koho má dopad Měsíc, který nejvíce ovlivňuje emoce? Přečtěte si dnešní horoskop a dozvíte se, co čeká vaše znamení a čemu je třeba se vyvarovat.

Beran

Pídíte se po důležitých životních otázkách, na které nemůžete nalézt odpovědi, a to vás vyvádí z míry. Nezapomínejte na to, že vše má svůj čas a trpělivost přináší růže! Vše půjde dnes hladce, pokud si zachováte vaši běžnou disciplínu.

Býk

Hvězdy vám dnes příliš nakloněny nejsou. Rapidně se může změnit vaše finanční situace a vy na změny nejste stavěni. Pozor si také dejte na výbušné žárlivé scény. Držte se dnes na uzdě, jinak rychle propadnete velkým změnám, které se mohou týkat i vašeho dosud stabilního vztahu.

Blíženci

Vaše znamení dnes silně ovlivňuje Měsíc. To znamená, že vás silně ovlivňují emoce, avšak v pozitivním hledisku. Málokdo umí natolik vyjádřit emoce jako vy, zároveň máte dar skvělé výřečnosti. Nebojte se dnes pustit do většího řečnictví, úspěch okolí máte téměř jistý.

Rak

Dělá vám problém otevřít se ostatním, a tak máte čím dál větší sklony se uzavírat do sebe. Střídají se u vás nálady, chvíli záříte štěstím a chvílemi jste zadumaní a sotva prohodíte slova. Zkuste dnes nalézt jakousi rovnováhu, jinak budete pro okolí působit až poněkud podivně.

Lev

Jste hrdí na vaši dosavadní práci a zároveň chcete, aby vás okolí více oceňovalo. Vsaďte dnes hlavně vlastní životní sílu a nesnažte se za každou cenu udělat dojem na okolí. Nechcete přece, abyste na ostatní působili pyšně či dokonce namyšleně.

Panna

Čekají vás úspěchy spojené se vzděláním. Ať se věnujete studiu či nějakému kurzu, dnes pro to máte ty nejlepší předpoklady. Jste pilní a vytrvalí, což vám dnes může přinést zasloužené výsledky. V kariérním růstu postupujte raději opatrně, ať rychle nepřestřelíte. 

Váhy

Slunce ve Váhách silně ovlivňuje vaši nerovnováhu. Jste však ochotni se svou nerozvážností začít něco dělat, k čemuž je dnešní den ideální. Zkuste se obklopovat stabilními lidmi a vyhledávejte příjemné prostředí. To vše má pozitivní vliv na vaše následné jednání.

Štír

Venuše ve Štíru vám přináší štěstí v lásce. Nezneužívejte náklonosti této planety, abyste se sami nechytli do pasti. Buďte obezřetní zvláště, pokud vás přepadne touha po lásce, která může spíše sklouzávat do touhy sexuální. Pokud chcete opravdovou lásku, nemějte i jiné úmysly!

Střelec

Nacházíte se v klidové životní etapě, kdy by vás nemělo nic velkého rozhodit. Stojíte pevně nohama na zemi a díky tomu se vám může dařit ve všech oblastech života. Nejste totiž žádní idealisti a nemalujete si růžové obláčky. Okolí si vás obzvláště cení.

Kozoroh

Aktuální postavení planet vám přináší čas na nové začátky. Dnešek je vhodným dnem pro zničení všeho negativního a posunutí se vpřed. Jste vytrvalí a jdete si tvrdě za svým, dnes se proto nebojte jít štěstí naproti. Stačí se pozorně dívat, váš cíl není daleko.

Vodnář

Věnujte se dnes především vlastní osobě. Jedině správné poznání sám sebe vás může spojit s ostatními. Začněte proto nejdříve u své osobnosti, která se potřebuje ještě více formovat. Dnes k tomu máte ty nejlepší dispozice.

Ryby

Nacházíte se v relativně stabilním období, kdy se všechny oblasti života zdají být ideální. Je pro vás důležitá víra, která vám přináší kýženou životní stabilitu. I partner ve vás vidí oporu a pevný bod. Pokračujte v tom, co děláte a v co věříte!

Zdroj:

  • autorský text