Na co se v roce 2023 můžete těšit podle horoskopu? Býky čekají velké změny, Rakům se otevře hned několik nových příležitostí

Na co se v roce 2023 můžete těšit podle horoskopu? Býky čekají velké změny, Rakům se otevře hned několik nových příležitostí
Co vás čeká v roce 2023? Napovědět vám může horoskop. Podívejte se, co si osud připravil na následující rok zrovna pro vaše znamení.

Beran (21. 3. –⁠ 20. 4.)

V tomto roce vás čekají určité kroky zpátky. Nejedná se však o nic špatného, protože půjde o navracení se k dobrým časům, ze kterých dokážete vytěžit nové příležitosti. Buďte tak otevření a naslouchejte, až budete hovořit se starými známými. Díky tomu a své systematické snaze o zlepšení se tak můžete přistihnout až v překvapení nad tím, co všechno jste za tento rok dokázali.

Býk (21. 4. –⁠ 20. 5.)

Připravte se na velké změny, které vás čekají zhruba v květnu tohoto roku. Najdete v sobě totiž pořádnou porci inspirace a motivace, takže dokážete naplno rozjet i déle odkládané projekty. Dařit se bude i v osobním životě, kde se budete potkávat s těmi správnými lidmi. Po výborném létě vás možná trochu překvapí zpomalení v podzimních měsících, ale nepůjde o nic hrozného.

Blíženci (21. 5. –⁠ 21. 6.)

Hlavně v první polovině roku budete mít tendence mít hlavu v oblacích, což vás může zbytečně rozptylovat od cílů, kterých chcete dosáhnout. Pokud se však zaměříte správným směrem, půjde vám to velmi snadno a čekat na vás bude zajímavý kariérní posun, tak si ho nenechte uniknout. Po počátečních nezdarech ve vztazích se vám bude dařit i v této oblasti.

Rak (22. 6. –⁠ 23. 7.)

V polovině roku se těšte na velmi produktivní měsíce, kdy vám půjde práce skvěle od ruky. Otevírá se vám hned několik nových příležitostí a čekat vás bude i velké rozhodnutí v podobě nové investice. Může se jednat o investici finanční, ale třeba i časovou, kdy se budete rozhodovat, jakým vztahům ve svém životě věnovat více prostoru.

Lev (23. 7. –⁠ 23. 8.)

Stejně jako kdykoliv jindy bude pro vás typická láska k práci a sklony k workoholismu. Letos se vám navíc bude dařit, což pro vás bude jako magnet. Čekají na vás i zajímavé nabídky, které si rozhodně nesmíte nechat ujít. Jen si dejte pozor, ať kvůli práci nezapomenete na trávení času s rodinou a s lidmi, které máte rádi.

Panna (24. 8. –⁠ 23. 9.)

Těšit se můžete na velkou lásku, která pro vás může být až osudová. Dokážete si poradit hned s několika různými překážkami. Když budete aktivní, podaří se vám vyhledat nové a zajímavé projekty, které mohou znamenat novou kariérní cestu, a především zvýšení financí, což rozhodně oceníte.

Většinou se to však neobejde bez poctivé práce, kdy se vám občas může zdát vynaložené úsilí až neúměrně velké. Ale nebojte se, protože ocenění dříve či později spolehlivě přijde.

Váhy (24. 9. –⁠ 23. 10.)

V tomto roce na vás čekají změny, kterým se budete muset přizpůsobit. A protože si na novinky neradi zvykáte, může to být trochu horší. Odměnou vám však může být zlepšení v pracovní i osobní oblasti. Vývoj dobrým směrem vás čeká také po zdravotní stránce.

Jediným úskalím pro vás mohou být unáhlená rozhodnutí. Tak si pečlivě ohlídejte, ať se u větších věcí nerozhodujete pod tlakem, ale naopak s chladnou hlavou pro co možná nejlepší porovnání jednotlivých variant.

Štír (24. 10. –⁠ 22. 11.)

Pro tento rok pro vás bude klíčové dát se na pomyslné první místo žebříčku vašich hodnot a priorit. Když na sebe budete hodní, čekají vás dobré časy a zlepšení i v takových oblastech, kde jste již příliš dlouho stagnovali. Pokud nejste ve stávajícím vztahu spokojení, je právě rok 2023 ideální příležitostí, jak to změnit. A s navazováním nových známostí se vám bude dařit.

Zdroj: upslim / Shutterstock, výhled do nových zítřků

Střelec (23. 11. –⁠ 21. 12.)

Zhruba první polovina roku bude ve znamení uzavírání minulosti. Dokážete vyřešit některé problémy i nejasnosti v pracovní i vztahové rovině. A jakmile se vám to povede, začnou se vám otevírat nové dveře. Paradoxně se však v druhé polovině roku budete potýkat s finančním nedostatkem či nečekanými problémy v této oblasti.

Kozoroh (22. 12. –⁠ 20. 1.)

Tento rok je pro vás prostě dobrý po všech stránkách. Podaří se vám dosáhnout vnitřního uvědomění a malé proměny, díky které začnete i na problémy nahlížet jinak. Všechno najednou bude jednodušší a začnete sklízet zaslouženou odměnu i za dříve rozdělané projekty. Dopřejte si také cestování a nebojte se užívat si volného času, protože si to rozhodně zasloužíte.

Vodnář (21. 1. –⁠ 20. 2.)

V tomto roce na vás nečekají žádné velké a dramatické změny. Spíše půjde o to, že se vám bude dařit přidávat do svého života jednotlivé zdravé a produktivní návyky. Vaše nová každodenní rutina tak přinese dostatek prostoru nejenom pro povinnosti, ale i pro nové činnosti, které se mohou později stát i zajímavým přivýdělkem.

Ryby (21. 2. –⁠ 20. 3.)

Změny vás trochu děsí, ale přesně v tomto roce se musíte překonat a pustit se do nových změn, díky kterým vás čeká pokrok. A to třeba natolik velký, že půjde o změnu zaměstnání klidně i v jiném oboru. S trochou sebedůvěry se však není čeho bát, protože se snadno poperete i s těmito novými výzvami. Stačí jenom objevit tu správnou příležitost.

Zdroje článku: