Velký horoskop lásky na září: Berani vezmou vše do vlastních rukou, Váhy by měly zapracovat především na upřímnosti

Velký horoskop lásky na září: Berani vezmou vše do vlastních rukou, Váhy by měly zapracovat především na upřímnosti
Září bude v milostných vztazích o vyjasňování si priorit. Ať už se jedná o dlouhodobé vztahy nebo letní románky, dojde na lámání chleba. Je třeba si vyříkat co kdo od vztahu očekává, kam směřujete a jaká bude Vaše budoucnost. Zkrátka nepřijdou ani singles, protože člověk si musí čas od času i sám v sobě udělat pořádek. Na Raky čekají silné pocity souznění, Panny by se měly učit shovívavosti

Beran (21.3. - 20.4.)

Berani vezmou vše do vlastních rukou. Již delší dobu na vás čekají větší rozhodnutí co se milostného života týče a právě teď je ideální doba je dotáhnout do konce. 

Býk (21.4.-21.5.)

Možná máte pocit, že trochu stagnujete a je čas posunout se dál. Není to ale tak lehké. Pokud chcete Vaší neideální situaci na poli lásky popostrčit k lepším zítřkům, je třeba odhodit veškeré obavy a vrhnout se do toho po hlavě. 

Blíženci (22.5.-21.6.)

Pro Vás bude tento měsíc plný vyjasňování si priorit těžký. Projeví se Vaše pravá podstata Blíženců, budete roztěkaní a pro Vás i partnera bude těžké si vzájemně porozumět. Budete potřebovat, aby s Vámi měl velkou trpělivost, ale nemůžete jí vyžadovat jen proto, že “takoví vy prostě jste”. Je pouze na něm, zda Vám ji bude ochoten poskytnout. 

Rak (22.6.-22.7)

Září bude pro Raky měsícem lásky. Všechno půjde jako po másle a ucítíte silné pocity lásky a napojení se na partnera. Je vhodná doba na vážné rozhovory, dojdete při nich shody a porozumění. 

Lev (23.7.-22.8.)

Nebojte se opustit vše nefunkční a udělat tak velký krok ke své zářivé budoucnosti. Ať už to pro Vás znamená najití nové cesty ve stávajícím vztahu či to že uděláte tlustou čáru za něčím v čem jste neviděli východisko a zůstanete chvíli sami. Nebojte, tato velká rozhodnutí Vám ve finále přinesou jen to dobré. 

Panna (23.8.-22.9.)

Panny by v září měly dbát na to, aby byly ke svým blízkým shovívavější. To se týká jak milostných vztahů, tak ve vztahů rodinných i přátelských. Jste někdy příliš tvrdí a tím od sebe lidi odhaníte, i když si to třeba neuvědomujete a nemáte to v úmyslu. 

Váhy (23.9.-23.10.)

Váhy by měly zapracovat především na upřímnosti. V září Vám bude dělat problém svým partnerům říkat vše popravdě a na rovinu, ale je potřeba se s tím vypořádat. Stejný problém budete mít i ve vztahu sami k sobě. Pokud tomuto nutkání podlehnete, nepřinese Vám nic dobrého. 

Štír (24.10.-22.11.)

Vaše vztahy se teď pravděpodobně hodně posouvají kupředu. V září tomu nebude jinak. Možná na Vás až příliš rychle a může to být i trochu děsivé, ale nemějte strach a na této cestě setrvejte. Míří přesně tam, kam se chcete dostat.

Střelec (23.11.-21.12.)

Září Vám bude v lásce hrát do karet. Díky své přímočaré povaze necháváte jen málokdy věci nedořešené, takže Vás se měsíc ujasňování si priorit ve vztazích bude týkat jen minimálně. Dojasníte si poslední drobnosti a budete si moct pouze užívat opojné pocity lásky a vnitřního porozumění. 

Kozoroh (22.12.-20.1.)

Kozorohy aktuálně drží zpátky jejich vlastní strachy a nejistoty. Měli byste se s nimi vypořádat, protože Vás brzdí i v milostných vztazích. Je čas posunout se na novou úroveň. Pokud to neuděláte, můžou Vaše vztahy taky pěkně rychle skončit. 

Vodnář (21.1.-20.2.)

Jste na dobré cestě. Možná se Vám právě zdá, že nemáte sílu na projevy bouřlivé vášně, ale to vůbec nevadí. Vaše vztahy teď zrají na mnohem hlubších úrovních než je povrchní slast. Nechte se vést a uvidíte, že se dostanete k partnerovi mnohem blíž a na vášeň zase přijde správný čas později. 

Ryby (21.2.-20.3.)

Znamení Ryb má možnost zažívat krásné láskyplnné chvíle plnné něžné vášně. Musí ale opustit své zajeté stereotypy a přestat pochybovat. Nechte se unášet partnerovou energíí a nebojte se trochu odvázat.

Zdroj článku:
  • Autorský text