Čínský horoskop na měsíc říjen: Drakům se bude dařit jak v práci, tak i v osobním životě, Tygři, pozor na ukvapenost

Čínský horoskop na měsíc říjen: Drakům se bude dařit jak v práci, tak i v osobním životě, Tygři, pozor na ukvapenost
Čeká vás v říjnu důležité životní rozhodnutí? Nebo jste prostě jen zvědaví, co si pro vás říjen roku 2022 přichystal? Ať už jste si odpověděli kladně na kteroukoliv z otázek, u nás svoji odpověď najdete.

Tygr

Tygři by si měli dát pozor na ukvapenost. Často totiž jednají bezhlavě a neuvědomují si následky svých činů. Pokud vás tedy čeká nějaké důležité rozhodnutí, nejlepší by bylo ho odložit na příští měsíc. Pokud to ale nepůjde, určitě si své rozhodnutí více promyslete.

Pokud se jedná o vztahy, máme pro vás dobrou zprávu. Říjen vztahům přeje, a především těm, kteří svoji lásku teprve hledají. S vášní to ale nepřehánějte, jak je vaším zvykem. Zisk nové lásky bude vyžadovat spoustu trpělivosti, proto nepřepalte start a dopřejte svému protějšku dostatek času.

Zajíc

Dejte si pozor na konflikty. V říjnu vás jich pravděpodobně pár čeká. Jak asi víte, konflikty nesnášíte zrovna dobře, proto se snažte udržet chladnou hlavu a vše řešte v klidu. V lásce se vám bude dařit. Pokud jste ale zrovna ve vztahu, dejte si pozor na zneužívání vaší hodné povahy. Vždy si dobře rozmyslete, zda je jejich prosba ještě v pořádku, nebo už po vás chtějí příliš. Myslete tak také více na sebe, ne pouze na ostatní.

Drak

Říjen bude váš měsíc. Bude se vám dařit jak v práci, tak i v osobním životě. Vše vám půjde, jak se říká, od ruky. V práci budete mít kreativní nápady, budete přeborník v plánování a pro své okolí budete inspirací. Na co byste si ale měli dávat pozor, je vaše pravdomluvnost. Ta vás může zrovna v měsíci říjnu vcelku potrápit. Dávejte si tak na svoji upřímnost velký pozor zvláště doma, ale také v práci.

Had

V říjnu si dávejte pozor na přílišný perfekcionismus. Skrze vnímání detailů vám může totiž uniknout to nejdůležitější. Dávat pozor byste si na tuto vlastnost měli i v oblasti vztahů. Ať už máte stálého partnera, nebo partnera teprve hledáte, nedávejte detailům větší důležitost než zásadním věcem. Svého partnera nebo budoucího partnera byste tak mohli odradit nebo přinejmenším naštvat.

Hadi jsou perfekcionisté, Zdroj: Andrey_Popov/ Shutterstock

Kůň

Kůň jako takový je velice energický a zvládá více věcí najednou. V říjnu si tak dávejte pozor na přepracování a nezapomeňte odpočívat. Vaše zdraví je totiž to nejcennější, co máte. V měsíci říjnu se vám ale budou jednoduše navazovat vztahy a vy získáte spoustu nových přátel.

Koza

V měsíci říjnu budete mít zvláště hodně empatie. Budete mít pochopení pro ostatní, a tak budete předcházet všem konfliktům nebo je budete alespoň řešit klidnou formou. Ač budete mít možná nápady investovat nějaké ty peníze do nějaké skvělé investiční nabídky, asi to nebude úplně to nejrozumnější řešení. Kozy nejsou od přírody příliš průbojné, proto investování o měsíc odložte nebo si nechte poradit od odborníků. 

Opice

Pokud vás čeká nějaký velký úkol, rozhodně ho již dále neodkládejte. Odkládáním nikdy ničeho nedosáhnete a jen se vám úkoly hromadí a vám se do práce bude chtít ještě méně. V měsíci říjnu budete trpět nedostatkem ocenění a lásky od ostatních. Nenechte se tím však zaskočit a místo toho si dávejte lásku sami. Pochvalte se, pozvěte se na večeři nebo pro sebe udělejte něco krásného. Vaše hodnota totiž nestojí na tom, co si o vás myslí ostatní.

Kohout

V měsíci říjnu si dávejte velký pozor na komunikaci s lidmi. Budete totiž mít nutkání všem rozkazovat a všechny kritizovat, což se ostatním líbit příliš nebude.

Pes

Stejně jako lidé ve znamení kohouta, dejte si pozor na komunikaci s lidmi. Některým lidem by nemusely sednout vaše trpké a často negativní poznámky, a tak byste se mohli dostávat do zbytečných konfliktů.

Vepř

Vepři by se neměli nechávat od ostatních zneužívat a měli by se naučit odmítat a říkat ne. Nemusíte se bát, je to normální lidská vlastnost a nikdo vám za odmítnutí nemůže nadávat. V měsíci říjnu však budete psychicky velmi odolní, a tak by vám ani případné konflikty spojené s odmítnutím nemusely vadit.

Krysa

V měsíci říjnu budete oplývat smyslem pro komunikaci a řešení úkolů a problémů s lidmi vám půjde rychle od ruky. U komunikace si však dejte pozor na rozšiřování drbů. Ač se tento měsíc dozvíte spoustu informací, snažte si je nechat pro sebe. Nemuselo by se vám to vyplatit.

Buvol

Díky své vytrvalosti se vám tento měsíc bude dařit v lásce. Partner, který vás už delší dobu odmítal, bude konečně souhlasit a vyjde si s vámi na schůzku. Dejte si však pozor na aroganci, která by vám mohla všechny šance na úspěch u tohoto partnera zhatit.

Zdroj článku: