Andělský horoskop na týden: Lvi mohou zažít nepříjemné finanční ztráty, Blíženci potkají pravou lásku

Andělský horoskop na týden: Lvi mohou zažít nepříjemné finanční ztráty, Blíženci potkají pravou lásku
Podle andělů nás čeká náročný týden, alespoň jeho první půlka. I zde se však najde několik výjimek a jistá znamení budou mít celý týden zalitý sluncem.

Začátek týdne bude pro mnoho znamení poměrně nepříjemný a frustrující. Mnoho z vás bude bohužel čelit většímu množství problémů, a to hned na několika frontách. Nejpozději od čtvrtka by se však měla situace uklidnit, a i ta znamení, pro které nezačal týden příliš šťastně, konečně pocítí úlevu.

Beran (21. března - 19. dubna)

Počáteční dny v týdnu pro vás nemusí být dobré, vaše planety jsou negativní, stanete se obětí nespavosti a můžete být naštvaní a frustrovaní. Při rozhovorech s ostatními lidmi se snažte vážit slova, protože vaše naštvanost by vám mohla do úst vložit něco, čeho byste mohli hořce litovat. Posledních pár dní v týdnu budete mít plné ruce práce s domácími záležitostmi a výchovou dětí.

Býk (20. dubna - 20. května)

Na začátku týdne postavení Měsíce a Jupitera způsobí, že se budete cítit velmi šťastní. Pracovně budete směřovat k naplnění svých cílů a překážky jako by vám samy ustupovaly z cesty. Od středy se vaše myšlenky posunou směrem k osobnímu životu. Pokud jde o rodinné vztahy, je pravděpodobné, že budete nuceni urovnat spory mezi příbuznými.

Blíženci (21. května - 21. června) 

Nezadaní Blíženci by měli mít začátkem týdne oči na stopkách. Je možné, že vám vesmír konečně pošle do cesty pravou lásku. Zadaní Blíženci mohou očekávat příjemný týden bez zbytečných neshod a svárů. Pracovně bude tento týden patřit k lepšímu průměru.

Mějte oči na stopkách
Mějte oči na stopkách | Zdroj: Dean Drobot / Shutterstock

Rak (22. června - 22. července) 

Neuspořádaný scénář z minulého týdne je u konce a nastává ten správný čas pro zahájení odložených projektů. Váš osud vám může přát, pokud jde o zisky v podnikání. Možná se vám dostane nějaké odměny za vaši tvrdou práci. Můžete také očekávat nějakou krátkou cestu spojenou s prací.

Lev (23. července - 22. srpna)

Začátek týdne nebude příznivý. Vaše pracovní i osobní projekty se mohou potýkat s množstvím zádrhelů a andělé důrazně nedoporučují investovat do nového podnikání. Vaše zisky se totiž nyní mohou proměnit ve ztráty. Přestane tedy spekulovat s rizikovými aktivy. Vyvarujte se zapojení do sporů, jinak vás to negativně stáhne dolů. Můžete mít také zdravotní problémy.

Panna (23. srpna - 22. září)

Milé Panny, vy budete celý týden spokojeni, a budete se věnovat rodinným a pracovním záležitostem. Můžete očekávat duševní klid a štěstí. Budete se cítit zdravější a díky vzájemnému porozumění s partnerem i silnější. Očekávejte též nové partnerství v oblasti podnikání.

Váhy (23. září - 22. října)

Vaše příjmy se mohou v průběhu tohoto týdne zvýšit a výdaje budou naopak nižší, což může zvýšit vaše úspory. Můžete být schopni ovládat své protivníky a skryté nepřátele, pokud tedy máte nějaké nevyřešené křivdy, tento týden je vhodný čas na protiútok. Konečně také vyřešíte vleklé spory s partnerem.

Štír (23. října - 21. listopadu)

Tento týden se vám bude velmi dařit na poli financí, je skvělý čas na investice. Možná budete však muset regulovat svou vznětlivost, což může mít vliv na vaše vztahy s okolím. Je také možné, že budete přemýšlet nad dalším studiem, abyste posílili svou kariéru. Studenti a uchazeči o zaměstnání mohou dostat vynikající zprávy.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince) 

Na začátku týdne můžete být pod vlivem negativního vlivu Luny. V běžném životě se tak můžete setkat s překážkami. Doporučujeme vám, abyste si zachovali trpělivost a snažili se nepřijímat žádné výzvy ve spěchu. Tento negativní trend se bohužel udrží až do čtvrtečního poledne.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Na začátku týdne budete řešit spory se sourozenci. Ty však brzy zdárně vyřešíte. Jiné těžkosti by vás v tomto týdnu potkat neměly. Můžete se vydat na krátké služební nebo pracovní cesty, které mohou být v blízké budoucnosti užitečné. Ti z vás, kteří momentálně hledají práci mohou tento týden najít vhodné zaměstnání.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Tento týden bude štěstěna na vaší straně a vy se budete soustředit na své cíle, což může zvýšit vaše sebevědomí a postavení. S pomocí komunikačních dovedností vyřešíte hned několik problémů.

 

Ryby (19. února - 20. března)

Vychutnáte si každý okamžik v práci i doma. Zdá se, že budete ve společnosti oblíbení a veškeré činnosti, do kterých se v tomto týdnu pustíte, vám půjdou od ruky. Vaše vnitřní energie vám pomůže překonat jakoukoli výzvu.