Andělská poselství na středu: Panny, souzněte s přírodou, Berani, na nic nejste sami

Andělská poselství na středu: Panny, souzněte s přírodou, Berani, na nic nejste sami
Andělé se zdržují v naší přítomnosti, aby nám mohli podat pomocnou ruku, kdykoli ji potřebujeme. Aby nám dokázali správně pomoci, potřebují náš souhlas. Kdykoli na ně pomyslíme, přiblíží se k nám a naslouchají našim trápením. Snaží se nám pomoci a dennodenně se nám snaží předat poselství.

Abychom byli opravdu šťastní, potřebujeme se zbavit všech mentálních bloků, které nás drží zpátky. Andělé nám pomáhají. Ukazují nám, co děláme špatně, co bychom měli udělat jinak. Pokud v hloubi duše víme, že bychom něco měli udělat jinak, je to důkaz andělské přítomnosti. Našeptávají nám rady, ale je pouze na nás, zda se jich budeme držet. Co si andělé přejí, abychom dnes věděli?

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste milováni za všech okolností. Nejen námi, ale také svým okolím. Všichni lidé, kterým na vás záleží, si pro vás přejí to nejlepší a jsou ochotni vám pomoci, pokud je o to požádáte. Nenechte svou mysl, aby vám vsugerovala, že vás nikdo nemá rád. Není to pravda.

Andělská rada: Neustále nad vámi bdíme a staráme se o to, abyste včas odhalili přátele, kteří vám pouze ubližují, a vystrčili je ze svého života.

Býk (20. dubna – 20. května)

Neustále vám připomínáme, že vy sami jste to nejlepší, co vás mohlo potkat. Mějte se více rádi a rozmazlujte se, zároveň ale dejte pozor na své finanční rezervy. Přílišné utrácení by vám mohlo více vzít než dát. Pomáhejte druhým jen tehdy, když si to zaslouží.

Andělská rada: Pěstujte sebelásku. Mnohdy se stává, že si uvědomíte pozdě, jak jste se zachovali, a potom si to vyčítáte ještě dlouho poté.

Blíženci (21. května – 21. června)

Je v pořádku, že se o nás, vašich rádcích, chcete dozvědět co nejvíce. Stačí uvolnit napětí ve vaší mysli a uslyšíte nás zřetelně. Můžete se nás zeptat na cokoli. Odpovíme vám vaším vnitřním hlasem. Všechny myšlenky, které vzniknou z vnějších vlivů, odstrčte.

Andělská rada: Váš mozek se vás bude snažit zmást, ignorujte všechny okolní rušivé vlivy a myšlenky vznikající z vaší fantazie.

Rak (22. června – 22. července)

Starosti vám nepomáhají, proto se snažte mít jich co nejméně. Litování svých chyb je zcela zbytečné, neboť je nemůžete smazat. Také trávení času v budoucnosti vaší mysli neprospěje a pouze vám vsugeruje, že vedete špatný život. Proto žijte přítomností a změňte to, co změnit lze.

Andělská rada: Nejste-li spokojeni se svým současným životem a zároveň se bojíte změny, vyhledejte někoho, kdo je na tom podobně jako vy. Vaše odhodlání se rázem zvýší.

Lev (23. července – 22. srpna)

Chcete-li v něčem uspět, nemyslete na to každou chvíli. Místo toho nás poproste o ukázání té nejlepší cesty. Radujte se ze života, všímejte si i těch nejmenších změn ve vašem životě k lepšímu. Přijměte to, pro co jste se narodili, a nezapomeňte projevovat vděčnost.

Andělská rada: Každý dar přijímejte s láskou a vděčností. Myslete na to, že i poděkování je jistý druh daru, kterým byste neměli opovrhovat.

Panna (23. srpna – 22. září)

Příroda je nesmírně důležitá, bez ní by na Zemi nebyl život. Staráme se nejen o vás a ostatní lidi, ale také o všechno živé. Udržujeme rovnováhu na této planetě. Pomozte nám s tímto úkolem. Buďte milí nejen k lidem, ale chovejte úctu ke všemu živému.

Andělská rada: Můžete svůj domov zkrášlit pokojovou rostlinou. Udělá vám radost, vzduch v místnostech se zlepší a budete mít dobrý pocit z jejího růstu.

Váhy (23. září – 23. října)

Neustále k vám promlouváme, poskytujeme vám cenné rady. Neslyšíte nás, neboť se bojíte problémů, které doposud nevznikly. Obavy ruší vaši schopnost nám naslouchat, proto, dokud se problém neobjeví, nemyslete na něj. Bez obav budete mnohem spokojenější.

Andělská rada: Vědomí, že nevíte, co se stane, je váš spouštěč obav. Proto nemyslete na to, co bude, a užívejte si přítomnosti a toho, co vám život dává.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vždy v nás máte oporu. Můžete dokázat cokoli, na co si vzpomenete. Najít správnou motivaci bude úkolem dnešního dne, neboť ta původní vás začíná opouštět. Pořádně si promyslete, proč chcete dosáhnout zrovna tohoto úspěchu.

Andělská rada: Chtít pomoci ostatním je dobrá motivace, která vás popožene na cestě za vašimi cíli.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Zvyšte své sebevědomí. Ačkoli si to nyní nemyslíte, jste originální a hodnotný člověk, který by se neměl bát jít za svými cíli bez ohledu na to, co říkají ostatní nebo co si o vašem plánu myslí. Žádný nápad nemá nulovou hodnotu. Veďte svůj život tak, jak chcete, a méně hleďte na slova závistivých lidí.

Andělská rada: Vzhlédněte vzhůru a poproste nás o společnost, kdykoli si myslíte, že svůj plán nedotáhnete do konce. My vás podpoříme.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Hledání štěstí ve vnějším světě nepřináší nic jiného než zklamání a utrpení. Chcete-li být v životě spokojeni, zaměřte se do svého nitra, na svou osobnost. Všimněte si, kolik nereálných věcí vaše mysl očekává. Jakmile se zbavíte všech zbytečných tužeb, zbyde vám soucitnost s ostatními, což vám umožní být šťastní.

Andělská rada: Vždy je na sobě co pilovat, abyste dělali větší radost ostatním. Postupně se měňte k lepšímu. Nemusíte spěchat.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Těší nás, že primárně myslíte na druhé, ale děláte to na svůj úkor a někteří lidé začínají vaší dobroty zneužívat. Než někomu pomůžete, zvažte, zda si tento člověk vaši pomoc skutečně zaslouží. Dnes také více odpočívejte, udělejte si čas na své zájmy.

Andělská rada: Projevte vděčnost sami sobě. Zastavte se a řekněte si, proč jste na sebe hrdí. Pomůže vám to zbavit se zbytečného stresu, který vám škodí.

Ryby (19. února – 20. března)

Důvěra bude dnes opravdu důležitá. Jak v sebe, tak v ostatní lidi. Nepřehánějte to s ní, abyste se nestali obětí vlastní naivity, ale ani kolem sebe nestavte nepropustnou zeď. Spousta lidí vám má co říci, ale vy je soustavně odmítáte, protože máte obavy, že vás zklamou.

Andělská rada: Stejně jako máte rádi sami sebe, mějte rádi i ostatní. Ohlédnete-li se do minulosti, zjistíte, že sami sebe jste mnohokrát zklamali, ale nikdy jste v sebe důvěru neztratili.

Zdroj článku:
  • Autorský text