Andělská poselství na neděli: Vodnáři, splňte své sliby vůči rodině, Býci, lépe pochopte přátele, kteří procházejí těžkým obdobím

Andělská poselství na neděli: Vodnáři, splňte své sliby vůči rodině, Býci, lépe pochopte přátele, kteří procházejí těžkým obdobím
Jsme-li na tom dobře a nic nás netrápí, máme tendenci zapomínat na ostatní lidi. Na jejich negativní zážitky, na to, že nyní potřebují naši pomoc. Udělejme si na ně dnes čas. Andělé říkávají, že je velmi důležité přát ostatním to nejlepší.

Udělejme si proto čas na to, abychom svým nejbližším sdělili, že nám na nich záleží. Například jim popřejme hodně štěstí a velkou radost v jejich životě. Přitom nezáleží na tom, zda se nyní něčím trápí nebo jsou se svým životem velmi spokojeni. Každého potěší slyšet, že nám na něm záleží. Jak můžete dnes radost způsobit sami sobě vy? Přečtěte si andělská poselství pro nedělní den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Inspirovat se nočními sny není na škodu, umíte-li číst mezi řádky. Vaše sny jsou pouhý výklad, neodrážejí budoucnost, proto si kupte snář či si vyložte význam svého snu na internetu. Tím získáte cennou radu, jak se stát lepším člověkem a zda si dnes nemusíte dát na nic pozor.

Andělská rada: Dnes máte spoustu času přemýšlet o svém životě. S vašimi osobními problémy nejspíše souvisí váš pracovní život, není-li jejich přímou příčinou. Odhalte, co vám chybí, a změňte to.

Býk (20. dubna – 20. května)

Snažte se mít větší pochopení pro to, čím vaši přátelé nyní procházejí. Jsou-li ve stresu, reagují jinak než obvykle, občas to se svou reakcí přeženou. To poslední, co potřebují, je vaše naštvání. Ukažte jim, že je máte rádi a v těchto těžkých časech jim budete velkou oporou, nikoli nepřítelem.

Andělská rada: Motivujte své přátele, aby se vrátili ke svým velkým plánům, do kterých se jim momentálně nechce. Nabídněte se, že jim pomůžete odstartovat jejich vysněnou kariéru, budou-li chtít.

Blíženci (21. května – 21. června)

Buďte více průbojní. Pouštět jiné lidi před sebe v obchodě je skvělá věc, která potěší, ale v osobním životě nemusíte být vždy ti druzí, třetí či čtvrtí. Občas je výhodné udělat radost napřed sobě a poté teprve ostatním, zejména cítíte-li se jako někdo, na koho nikdo nebere zřetel.

Andělská rada: Rovněž je důležité myslet na ostatní, přestože se staráte sami o sebe. Jsou chvíle, kdy další lidé mohou počkat, avšak v jiných chvílích je vaše spolupráce důležitá a i pro vás přínosná.

Rak (22. června – 22. července)

Budete-li odvážní, probudíte v sobě svého dobrodružného ducha. Stačí jen vykročit z komfortní zóny, abyste se dokázali skvěle pobavit. Na druhou stranu je důležité jakoukoli změnu brát sportovně a nenaštvat se, že se něco ubírá směrem, kterým jste si nepředstavovali.

Andělská rada: V každé události, která vás potká, najděte příležitost vyzkoušet něco nového a užít si život naplno. Nikdo nesdílí vaše názory a právě díky tomu se svět stává tak záživným.

Využijte teplých jarních dnů a vyrazte na výlet nebo na piknik.
Využijte teplých jarních dnů a vyrazte na výlet nebo na piknik. | Zdroj: iofoto / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Nebojte se říci si o odměnu, bylo-li vaše úsilí velmi náročné. Konáte-li dobrý skutek, konáte ho sami od sebe a je špatné si říkat o odměnu. Jste-li však o něco požádáni a laskavě si uděláte čas v den odpočinku, máte právo svůj čas vyměnit za trochu peněz či protislužbu.

Andělská rada: Buďte připraveni na to, že někteří lidé se začnou cukat, když se ozvete. Právo důrazně připomenout, že příště jim nemusíte jít na ruku, je v tomto případě na vaší straně.

Panna (23. srpna – 22. září)

Mezi asertivitou a agresivitou je pouze tenká hranice, která se dá lehce překročit. Pamatujte na to, když svým nejbližším budete chtít pomoci dobře míněnou radou, pro kterou nepoužijete ten nejpřívětivější tón. Vztahy, na kterých vám hodně záleží, tímto způsobem můžete jednou zničit nadobro.

Andělská rada: Lidé nemusejí chápat, že jste své sdělení mysleli dobře, a budou na vás naštvaní bez ohledu na to, jak podrobně svůj záměr později vysvětlíte. Hlídejte si proto, co říkáte a jak to říkáte.

Váhy (23. září – 23. října)

Denní rutina vám obvykle nic neříká, i v těchto činnostech však můžete najít jisté potěšení. Stačí snažit se pochopit jiné lidi, všímat si, čím procházejí, když se zaměřují na každodenní rutinu. Brzy pochopíte, proč se vyplatí dělat to samé. Nikoli proto, abyste se nudili, nýbrž proto, abyste každý svůj den trochu ozvláštnili.

Andělská rada: Snažte se vycházet s těmi, které potkáváte u sebe doma. Vaši nejbližší vás rozhodně nechtějí štvát, v jejich sdělení je rada, čím se můžete zlepšit. Využijte této příležitosti.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Následujte své štěstí. Častokrát se zastavuje, abyste ho neztratili z dohledu. Ponořte se do odhalování nového talentu. Nemáte pouze jeden, máte jich hned několik, a ty skryté stále čekají na své odhalení. Čím lépe poznáte sami sebe, tím spokojenější život můžete vést.

Andělská rada: Soutěživost není ta nejlepší vlastnost, jak být spokojeni sami se sebou. Přestože vaše vítězství se vám může nyní jevit zřejmě, protivník může být silnější, než jak se prezentuje.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud se vám zdá, že všichni se snaží být důležitější než vy sami, nezoufejte a vůbec se nerozčilujte. Příčinou jsou nevyřčené problémy, s nimiž se vaši blízcí momentálně potýkají, a proto jsou hodně náladoví. Dejte jim čas a pokud se situace za pár dní nezlepší, konfrontujte je.

Andělská rada: Mezitím se zaměřte na úkoly, které jste dnes chtěli splnit. Trápit se tím, proč se všichni ostatní chovají nevhodně, nemá žádný význam. Kultivujte schopnost trpělivosti.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Máte toho hodně co říci, neboť ve všem nalézáte logiku dříve než ostatní. Chtějí ale být poučeni? Ne každý je připraven slyšet pravdu. Pokud někomu upřímně řeknete, co jste viděli, a on si stále myslí, že nemluvíte pravdu, s tímto člověkem je těžké pořízení a do budoucna se na tom nic nezmění.

Andělská rada: Vztahy, v nichž nechcete pokračovat, ale musíte, bohužel sami od sebe jen tak nezmizí. Zejména jedná-li se o rodinu někoho, na kom vám záleží, lepší je mlčet a neříkat nic.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nedělní plánování získání většího majetku pomůže pouze vám. Rodina na vás čeká, na dnešek jste jim nejspíše slíbili malý výlet či posezení v cukrárně. Neohrozte vztahy jen kvůli tomu, že vám nyní chybí pár korun. Na myšlenky na práci budete mít celý příští týden, nyní čas stravte s těmi, na kterých vám záleží.

Andělská rada: Výlet s rodinou vypadá jako ztráta těžce vydělaných peněz, jedná se však o jednu z nejlepších investicí, které můžete udělat. A to hlavně proto, že vytvoříte hodnotné vzpomínky.

Ryby (19. února – 20. března)

Buďte více sebevědomí. Budete lépe schopni řešit své problémy. Už nebudete ten malý človíček, který nic nedokáže, aniž by mu někdo pomohl. Vezměte svůj osud pevně do svých rukou a všem ukažte, že abyste začali, nepotřebujete nikoho dalšího. Rozhodujte se pouze sami za sebe.

Andělská rada: Je dobré vycházet s ostatními, nicméně pokud vás pouze využívají, vyvstává otázka, zda v těchto vztazích pokračovat. Ukončete přátelství s každým, kdo ve vás nevyvolává radost dlouhodobě.

Zdroj článku:
  • Autorský text