Andělská poselství na 1. Boží hod vánoční – Býci, zachovejte klid nehledě na situaci, Lvi, využijte svůj smysl pro humor

Andělská poselství na 1. Boží hod vánoční – Býci, zachovejte klid nehledě na situaci, Lvi, využijte svůj smysl pro humor
Vánoční nálada by dnes rozhodně vymizet neměla. Spousta z nás chce mít 25. prosince již klid a být o samotě, jiní se setkávají se širším okruhem své rodiny. A právě tento den je spousta lidí rozmrzelá a raději sedí doma u televize. Co na to andělé?

Je pro vás lepší odpočívat či se spojit s lidmi, na kterých vám záleží? Andělé mají jasno. Je dobré setkávat se s těmi, kteří jsou pro nás důležití. Pro některé z nás ale platí opak. Trávení času s lidmi, které si nepřejí, by vyvolalo zbytečné hádky. Přečtěte si jejich poselství a odhalte, jakou radu pro vás mají na tento den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nenechte nejistotu, aby zkazila vaši sváteční náladu. Vaše rodina vás potřebuje více, než si myslíte. Nezapomeňte proto zajet za všemi příbuznými, kteří nebydlejí příliš daleko. Můžete být překvapeni četnými novinkami, které se dozvíte, a většina z nich nebude nepříjemná.

Andělská rada: Ani špatné zprávy nejsou zcela negativní. Poučte se z nich, pokud můžete, nebo svým známým domluvte, aby se na svět nedívali přivřenýma očima.

Býk (20. dubna – 20. května)

Očekávejte nečekané. Někteří vaši příbuzní mohou mít pocit, že je zábava remcat o vánočních svátcích, aby vás vytočili. Nechte vánočního ducha, aby vás pohltil. Pokud se to povede, zůstanete pozitivní po celý den. Drobné poznámky vypusťte, jste skvělá osoba, která se stará o pohodlí celé rodiny.

Andělská rada: Netoužíte-li po společnosti rodiny a přátel, zkuste to přetrpět alespoň několik desítek minut až hodinu a potom se vraťte domů. Nikdo vás nemůže nutit zůstat, když nechcete.

Blíženci (21. května – 21. června)

Ne všichni vaši příbuzní sdílejí váš pohled na svět. Může působit bezstarostně a nedomyšleně. Nenechte se odradit od svých cílů tím, že pár lidí řekne, že váš způsob fungovat nebude. Vezměte si jejich slova k srdci, ale nedovolte, aby zničila to, co již delší dobu budujete.

Andělská rada: Nesnažte se lhát, že s něčím přestanete, když to nemyslíte vážně. Nelžete ani sami sobě – to je ještě horší. Místo toho všem oznamte, co chcete udělat, zcela upřímně.

Rak (22. června – 22. července)

Nezapomeňte popřát šťastné svátky všem lidem, nejen těm, kteří k vám mají nejblíže. Potkáte spoustu nových skvělých lidí, budete-li sdílnější. Pouze pokud máte partnera, nenechte si poblbnout hlavu, budete k takovému jednání náchylnější. Nová osoba je člověk, stejně jako váš partner, není proto třeba hned měnit.

Andělská rada: Můžete si napsat seznam, co vás na jiných lidech tolik přitahuje. Je to jejich charakter, tvar nosu? Ať už to je zamilovanost, přátelství či rodinné vztahy, važte si toho, co máte, a neničte to.

Můžete si napsat seznam, co vás na jiných lidech tolik přitahuje
Můžete si napsat seznam, co vás na jiných lidech tolik přitahuje | Zdroj: saragolfart@gmail.com / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Humor je vaše nejsilnější stránka, využijte ho proto naplno, když se u vás zastaví vaši známí. Rozveselte je příjemným humorem a také jejich starosti můžete zlehčit, pokud dotyčný má velký smysl pro humor. Nebojte se udělat vtip, pokud víte, že je vhodný.

Andělská rada: Dokažte jiným lidem, že je máte rádi a stojíte při nich. Při řešení složitého problému ho trochu zlehčete, abyste ho poté mohli co nejlépe vyřešit.

Panna (23. srpna – 22. září)

Ne se všemi z vašeho života jste nyní v kontaktu. To změní jedna textová zpráva či nečekaný host. Někomu chybíte a tento člověk vás dnes navštíví, či vám o sobě dá vědět jiným způsobem. Vaše reakce nemusí být nejlepší. Vítejte všechny lidi, včetně těch, s nimiž máte nevyřízené spory.

Andělská rada: Vždy je jen na vás, zda dáte lidem ve vašem životě šanci vrátit se zpět. Ječení ale není nejlepší volbou odmítnutí. Buďte trochu kreativnější.

Váhy (23. září – 23. října)

Horší než bezmyšlenkovitě utrácet své peníze je bezmyšlenkovitě utrácet peníze někoho jiného. Když nemáte peníze, máte tendenci si půjčovat od své rodiny. Dělejte to pouze tehdy, když víte, že vám poslouží dobře. Toužíte-li utrácet, je lepší počkat na svou vlastní výplatu.

Andělská rada: Spřátelte se s lidmi, kteří šetří, kde se dá. Pomohou vám poznat, kdy nakupování postrádá smysl, a do budoucna jim hodně poděkujete, že vás zastavili včas.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Ne vždy je nutné být sami sebou. Někdy je lepší zatnout zuby a pozorovat, jak se situace vyvrbí. Obzvláště tyto svátky jsou pro vás náročné, chce se po vás, abyste předstírali, jak vás ostatní neštvou. Buď zkazíte tyto svátky nebo řeknete, co si o všech myslíte – volba je na vás.

Andělská rada: Kultivujte mír ve své duši. Naučí vás to mít ostatní více rádi a tolerovat všechny jejich odlišnosti. Koneckonců, každý člověk je jiný a ostatní by to měli respektovat.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Náhlé změny nálad by se o svátcích neměly dít vůbec, ale vy si budete připadat, jako kdyby si z vás každý člen rodiny dělal legraci. Ať už půjde o rádoby vtipné dárky či dotěrné poznámky ostatních lidí, udělejte vše pro to, abyste se ovládli. Není nic horšího než mrzout o vánočních svátcích.

Andělská rada: Pokud se raději stáhnete než abyste trávili čas se svou rodinou, vězte, že nyní to není dobrý nápad. Trávit čas o samotě můžete po celý rok, nyní byste se mohli věnovat své rodině.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ne na všechny své známé máte náladu. Slušnost je vyslechnout je a pokusit se odpovědět. Nemusíte mít na všechny čas, ale měli byste je pozvat dál, když se uráčili přijít – někteří z daleka. Na první pohled obtížný člověk vám nakonec může poskytnout nezapomenutelné zážitky.

Andělská rada: Neurážejte ostatní lidi. Každé negativní slovo, které vyřknete, může mít neblahý dopad na vztahy s vašimi přáteli, proto buďte milí, přestože nemáte nejmenší náladu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Každý občas není spokojen. Také vám se ne vždy musí zadařit, co si umanete. Snažte se tentokrát své pocity skrýt, nevybíjet si je na členech rodiny, kteří vás přišli poctít svou návštěvou. Nepřitahujte zbytečnou pozornost, místo toho své rodině dokažte, že vám na ní opravdu záleží.

Andělská rada: Pokud si myslíte, že se vám nedostává uznání, které si zasloužíte, nevyšilujte. Místo toho pochvalte ostatní za to, co se vám líbí, a oni vám vaše sladká slova oplatí.

Ryby (19. února – 20. března)

Nic není tak naléhavé, jak se na první pohled může zdát. Zachovejte chladnou hlavu, nemyslete na to, že ostatní od vás očekávají jen to nejlepší. Není tomu tak, i vy jste pouze člověk. Nedovolte emocím, aby ve vás vřely. Vždyť prožíváte krásné svátky, na které jste čekali celý rok.

Andělská rada: Věnujte pozornost všem lidem, kteří vás mají rádi a kteří se o vás postarali vždy, když jste potřebovali jejich pomoc. Popřemýšlejte, jak jim poděkovat.

Zdroj článku:
  • Autorský text