4 znamení zvěrokruhu, která nezvládají selhání

4 znamení zvěrokruhu, která nezvládají selhání
Pokud uděláte chybu, je v pořádku se kvůli tomu cítit špatně. Špatně se cítí lidé narození ve všech znameních zvěrokruhu. Druhá věc však je trápit se svou chybou dlouhé dny, někdy i týdny a v nejhorším případě měsíce. Která znamení zvěrokruhu nezvládají svá selhání? Podívejte se, zda nepatříte mezi ně.

Váhy (23. září – 23. října)

Vše, co chcete, je dobro ostatních. Podle toho také jednáte. Pokud však zjistíte, že vaše chování neprospělo veřejnosti, cítíte se nesmírně špatně. Takto špatně jako vy se necítí nikdo narozený v jiném znamení zvěrokruhu. Trpíte a myslíte na své selhání, neustále si podsouváte, že něco jste mohli udělat jinak, lépe. Jakmile se ocitnete před problémem, který se opakuje a v němž jste naposledy selhali, obnoví to vaši sebelítost a způsobí to, že nebudete chtít danou věc řešit, protože se obáváte vašeho opětovného selhání. Pozor na deprese, u vašeho znamení jsou v případě neúspěchu poměrně běžné.

Beran (21. března – 19. dubna)

Víte, co od sebe očekáváte, protože jste velmi ambiciózní a kladete na sebe vysoké nároky. Stanovili jste si svůj cíl, který je však mnohdy vysoko nad vašimi možnostmi, a proto se často děje, že se dostaví neúspěch. Ten však vy nedokážete přijmout, protože se snažíte být těmi nejlepšími ve svém okolí. Jakmile se onen neúspěch dostaví, vás to srazí na kolena. Neúspěchy ve svém životě nechcete a pokud zjistíte, že jste zklamali sami sebe, bude to na vás mít tvrdý dopad. Bude trvat poměrně dlouho, než se s tím smíříte.

Víte, co od sebe očekáváte, protože jste velmi ambiciózní, Zdroj: fizkes / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Vy máte zásadní problém, a to nejen ten, že se nedokážete vyrovnat se svými neúspěchy, ale také se nedokážete poučit ze svých chyb. Kombinace těchto vašich dvou nedostatků má za následek vaši sebelítost a stranění se od ostatních, což váš problém nevyřeší, naopak vám ještě přitíží. Máte mdloby při pomyšlení, že něco nepůjde tak, jak jste si naplánovali, a pokud se tak stane, neskutečně trpíte. Jelikož se staráte o své nejbližší, přestože to vůbec nevyžadují, a jde vám o jejich dobro, snažíte se být bezchybní. Život ovšem není o tom být ten nejlepší. Ale pokud vás o tom někdo poučí, nechcete o tom slyšet.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Stále myslíte na své chyby, stále nedokážete pochopit, co se pokazilo a kde jste udělali chybu. Přijetí neúspěchů není vaše silná stránka. Sami si ztěžujete svůj život přemýšlením o různých neúspěších a na momentální úspěchy vám nezbývají myšlenky, protože žijete minulostí. Lidé vás v tomto stavu vidí neradi, poněvadž máte tendenci obviňovat ze svých neúspěchů všechny ve svém okolí, což také není dobře. Soustřeďte se na překonání vašich neúspěchů, život jde dál.

 

Zdroj: