Horoskop na 3. zářijový víkend: Váhy znovu najdou smysl života, Raci stráví víkend o samotě

Horoskop na 3. zářijový víkend: Váhy znovu najdou smysl života, Raci stráví víkend o samotě
Tento víkend bude klidný, pokud se budeme dostatečně soustředit. Měsíc pod vlivem Blíženců a Mars nám v pátek umožní dobře komunikovat, ale musíme si dát pozor na svá slova. V sobotu se můžeme připravit na velké plánování budoucnosti a v neděli bude většina z nás řízena touhou po romantice. Na co se můžete těšit vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

V pátek vám hrozí četné hádky, které budete s největší pravděpodobností vyvolávat nevhodně zvolenými slovy. Můžete někoho slovně urazit. V sobotu se nezastavíte, budete trávit čas se svými přáteli, s nimiž vyrazíte za zábavou. V neděli se vyskytne myšlenka se s někým usadit či plnit své kariérní plány.

Býk (20. dubna – 20. května)

Celý víkend se bude točit kolem vašich financí. V pátek a v sobotu se nebudete ovládat během nakupování, raději veškeré nákupy nechte na jindy. V sobotu se můžete dozvědět o nové pracovní příležitosti. V neděli budete disponovat kreativitou, vyjádřete pomocí ní své názory.

Blíženci (21. května – 21. června)

V pátek zatoužíte se psychicky spojit s ostatními lidmi, budete však netrpěliví. Pokud si dáte pozor na to, co říkáte, prožijete klidný den. V sobotu ze sebe budete chrlit moudrosti a můžete pomoci blízkému, ale i cizímu člověku. V neděli budete podráždění, neprojevujte své emoce veřejně.

Rak (22. června – 22. července)

Společenští rozhodně v pátek nebudete. Budete se věnovat sami sobě a velkou pozornost věnujete svým myšlenkám. V sobotu se necháte unést svými klidnými myšlenkami. V neděli budete hodně komunikativní, a pokud nemáte partnera, zatoužíte po něm.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaši přátelé jsou to, po čem zatoužíte v pátek. Budete si s nimi chtít popovídat a také něco podniknout. V čím větší společnosti budete, tím budete šťastnější. V sobotu zatoužíte po lásce, strávíte den s partnerem nebo s člověkem, který se vám líbí. Neděle slibuje novou pracovní příležitost.

Panna (23. srpna – 22. září)

Tento víkend budete zaměřeni především na vaši kariéru. V pátek si dejte pozor na ukvapená rozhodnutí, jinak by to nemuselo dobře dopadnout. V sobotu se chyťte každé příležitosti, která se vám naskytne. V neděli si uvědomíte, že život vedete podle vlastních očekávání.

Váhy (23. září – 23. října)

Pátek pro vás bude skutečně náročný. Nic se vám nebude dařit podle vašich představ. Skousněte tyto zlé časy. V sobotu se probudíte s pocitem, že lépe jste se nikdy neprobudili. Také se vrátíte ke svým koníčkům. V neděli budete hodně sebevědomí a pocítíte, že je s vámi dobře zacházeno.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nezáleží na tom, koho v pátek potkáte, od všech budete očekávat zradu. Nebude s vámi kloudná řeč, nenecháte si nic vysvětlit. Myslete jen na to dobré. V sobotu se zaměříte na svůj domov a na lidi, kteří tam bydlí s vámi. Neděle může být klidná, ale i negativní, a to v závislosti na vašem chování.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nehledě na to, zda máte partnera, či nikoliv, budete naplněni vášní, která může způsobit, že to přeženete a s cílem své vášně se pohádáte. V sobotu budete převážně plánovat svou budoucnost a vaše komunikační schopnosti budou lepší. V neděli nebudete vědět, zda se vzdělávat či být s přáteli.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Víte, že něco musíte udělat, abyste zlepšili svůj život, a právě pátek vám dá ten impuls se do toho pustit. V sobotu budete přemýšlet o svém zaměstnání. Vaše intuice vám řekne, co je pro vás správné. Pozor na sebevědomí v neděli, můžete to nezdravě přehánět.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Budete plni vášně především v pátek. Delší dobu jste přemýšleli, co podniknete k uhašení své žízně po romantice. Nyní je čas to splnit. V sobotu budete vidět malé detaily a budete sebevědomí, dokážete vyřešit jakýkoliv problém. V neděli zatoužíte vycestovat, nejezděte však příliš daleko.

Ryby (19. února – 20. března)

Nemíchejte se do hádek ostatních lidí, obzvláště v pátek by to pro vás mohlo špatně dopadnout. V sobotu popřemýšlíte nad svou budoucností a začnete dělat kroky k tomu, aby se vám splnila. V neděli napravíte své potrhané vazby s rodinou nebo přáteli.

Zdroj článku: