Jak se v závislosti na Vašem znamení zvěrokruhu můžete zbavit pracovního stresu

Jak se v závislosti na Vašem znamení zvěrokruhu můžete zbavit pracovního stresu
Pokud nepatříte k lidem, kteří mají tak dokonalou práci, že je pracovní stres v životě nepotká, určitě i Vy jste zažili již několikrát ten nepříjemný pocit, kdy se v práci nacházíte ve stresu. Člověk se pak méně soustředí na práci a má horší výsledky, které způsobují další vlnu stresu. Víte, jak se v závislosti na Vašem znamení zbavíte stresu nejlépe?

Beran (21. března - 19. dubna)

Jste velmi impulzivní a svůj stres si sami zhoršujete nevhodným chováním. Pokud Vás nadřízený naštve, neříkejte mu, co si myslíte, místo toho to napište na papír a toho se poté zbavte.

Býk (20. dubna - 20. května)

Vezměte si poučení ze slov, která Vám nadřízený nebo kolegové věnují. Pokud jsou dostatečně inteligentní, něco se Vám snaží říci a nesnaží se Vás bezcílně urážet.

Blíženci (21. května - 20. června)

Váš stres pramení z toho, že děláte mnoho věcí najednou a nakonec nic nestíhátet tak jak byste chtěli. Zkuste se zaměřit na jeden úkol bez ohledu na to, jak hodně se u toho nudíte.

Rak (21. června - 22. července)

Váš problém spočívá v tom, že v pracovním kolektivu chcete vyhovět všem za každou cenu. Někdy je lepší říci svůj vlastní názor než všemu přikyvovat jen proto, abyste udrželi harmonii v kolektivu.

Lev (23. července - 22. srpna)

V pracovním prostředí jste často agresivní, abyste si získali pozornost všech včetně Vašeho nadřízeného. Tím paradoxně stresujete nejen ostatní, ale hlavně sami sebe. Zkuste méně toužit být středem pozornosti.

Panna (23. srpna - 22. září)

Máte ve všem svůj vlastní pořádek a úkoly plníte častokrát podle sebe, ne podle pracovních postupů. Pokud toto změníte, nadřízený nebude používat káravá slova a Váš stres se zmenší.

Váhy (23. září - 22. října)

Stejně jako v případě Raka, jste příliš laskaví k ostatním, což vede k tomu, že Vás lidé využívají. Stresu se zbavíte, když nebudete žádat o to, aby ostatní pracovníci rozhodovali za Vás.

Štír (23. října - 21. listopadu)

Vše řešíte sami a všechny okolo od sebe vyháníte, když pracujete. Tím se zapříčiňujete o vznik pracovního stresu hlavně u Vás. Nebojte se požádat o pomoc, pokud ji potřebujete.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

Nenecháváte si od ostatních pracovníků radit, ale své rady rozdáváte od rána do večera. Také Vaše přílišná bezstarostnost dělá své. Zkuste více žít podle pravidel alespoň v pracovním světě.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Pokud musíte něco udělat, představujete si nejhorší scénář, který se může odehrát. Pokud budete pozitivnější, v práci se Vám bude dařit mnohem více a stres se nedostaví.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Váš nadřízený Vám častokrát nabízí pomocnou ruku, pokud má pocit, že něco nezvládáte, jenže Vy jeho pomoc odmítnete. Zkuste ji přijmout a zjistíte, že se Vám bude pracovat mnohem lépe.

Ryby (19. února - 20. března)

Neustále se podceňujete, čehož Vaši spolupracovníci a nadřízený mohou využívat, aby se na Vás léčili. Postavte se sami za sebe a dokažte všem, že i Vy máte hodnotu.

Zdroj článku: