Znamení zvěrokruhu, které rozruší maličkosti a během smutku kazí náladu jiným

Znamení zvěrokruhu, které rozruší maličkosti a během smutku kazí náladu jiným
​​​​​​​Někteří lidé se příliš nezaobírají maličkostmi, jiní se mohou cítit hodně rozrušeni. V druhé kategorii se najde spousta lidí, kteří jsou dlouho smutní a dobrou náladu zkazí komukoliv, kdo kolem nich projde. Přečtěte si, zda nepatříte právě k těmto lidem.

Váhy (23. září – 23. října)

Pokud při své cestě za úspěchem narazíte na lidi, kteří se vám budou snažit házet klacky pod nohy, abyste tuto cestu úspěšně neabsolvovali, budete se cítit podráždění a nikým nemilovaní. Zařeknete se, že všichni lidé na světě jsou na vás zlí a nepřejí vám úspěch.

Pokud se dostanete do této situace, všímáte si pouze věcí, které ostatní říkají, že děláte špatně, a ignorujete všechny věci, které o vás ostatní tvrdí, že děláte dobře.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

I přes váš šílený optimismus jste se dostali na tento seznam. Většinou jste známí jako doživotní snílek, ovšem někdy se stane, že se vám nedaří více než jindy. Pokud ten den přijde, vaše chování se změní k horšímu při každé banální záležitosti.

Stačí jedna nepříjemnost nebo překážka, která vám zkazí plány na celý den, a stanete se opravdu nepříjemným člověkem, a to natolik, že nadáváte na všechny lidi, kteří kolem vás jen tak projdou. Někdy také stačí, když je zahlédnete, jak se vám při vaší náladě vyhýbají velkým obloukem, a začnete jim vyčítat vše, co vám kdy udělali.

Střelci jsou snílci, Zdroj: Zigres/ Shutterstock

Beran (21. března – 19. dubna)

Děláte vše pro to, abyste se vyhnuli neúspěchu. Využíváte veškerý svůj důvtip i svou lstivost, abyste se vyhnuli všemu, co by vám mohlo zkazit reputaci a snížit ambice. Nicméně jste lidé jako všichni ostatní a také vy se čas od času setkáváte s nepřízní osudu.

Pokud se to stane, stanete se hluchými ke slovům lidí, kteří za vámi přišli, aby vám zlepšili náladu. O tom pochopitelně nechcete ani slyšet. Pokud musíte změnit své plány, aby vám něco vyšlo, stáváte se nevrlými a rozséváte do svého širého okolí vaši bolest.

Rak (22. června – 22. července)

Za normálních okolností vás lidé znají jako pečující bytost, která věnuje lásku každému, kdo projde kolem. Ovšem pokud se vám nedaří, rozruší vás každá maličkost a trpíte. A pokud trpíte, stáhnete se a informace přijímáte pouze z vaší mysli, která vás informuje o nespravedlnosti osudu a zlé povahy ostatních lidí.

A vaše okolí si může být jisto, že pokud se někdo bude snažit otevřít vaši tvrdou skořápku, setká se s neúspěchem a jedovatými řečmi, jimiž ho obdarujete. Jste hodně náladoví, a pokud se dostanete do své špatné nálady, je z vás ten nejhorší pesimista, jaký se kdy mohl narodit.

Zdroj článku: