Tato znamení zvěrokruhu jsou v posteli stydlivá

Tato znamení zvěrokruhu jsou v posteli stydlivá
Některá znamení zvěrokruhu jsou známá tím, že se v posteli hned rozohní, avšak znamení zvěrokruhu, která vám představíme dnes, se bojí udělat další krok a v posteli neexperimentují. Ukážeme si, která to jsou.

Váhy (23. září – 23. října)

Pokud si najdete partnera, ve své mysli si představujete, jaký bude v posteli. Vaše fantazie vám řekne, že vaše milostné hrátky budou opravdu krásné a nezapomenutelné. Ovšem v momentě, kdy má k něčemu opravdu dojít, bojíte se, že svého partnera zklamete, protože se mu to nebude líbit.

Raději necháte všechno na něm a nejste dominantní, abyste náhodou nezkazili jeho představy. Ano, většinou jste to vy, kdo vymýšlí různá řešení na různé situace, ale jakmile se dostanete s někým do postele, necháváte veškerou fantazii na tom druhém.

Ryby (19. února – 20. března)

Váš partner vás musí v posteli opravdu poznat, než mu něco dovolíte vykonat. Musí vás přimět, abyste se s ním cítili dobře, než od mazlení přejdete k samotnému aktu. Musíte si být jisti, že váš partner je opravdu ten pravý a nejde mu jen o to jedno.

Líbí se vám, pokud jedinec, s nímž máte strávit příjemné chvilky, žadoní o váš souhlas. Rádi ho necháváte chvíli trpět, než mu vše odsouhlasíte. I poté však zastáváte roli pasivního milence, abyste náhodou něco nepokazili. Zklamání vašeho partnera z vašeho nevhodného chování v posteli je to poslední, co byste chtěli zažít.

Musí Vás přimět, abyste se s ním cítili dobře, než od mazlení přejdete k samotnému aktu, Zdroj: VGstockstudio / Shutterstock

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Dokud neskončíte s partnerem v posteli, vaše drahocenná osoba zastává názor, že jste hodně pracovití, jste si jisti svým místem v životě a nestane se, že byste nevěděli, co máte dělat. Jenže přesně to se stane, jakmile se společně ocitnete v posteli.

Máte tendenci nechat plynout své emoce a nepoužívat mozek. Nikdy nebudete ten postelový agresor, protože se bojíte, že uděláte něco špatně a dosáhnete nekladné reakce své drahé polovičky. Necháváte partnera dělat si, co se mu zamane, a vy osobně nic nevymyslíte, protože by váš nápad mohl partner odmítnout.

Rak (22. června – 22. července)

Jakmile si najdete svého partnera, který ve vás vidí milující osobu, začnete ovládat celý jeho život, abyste se ujistili, že mu nikdy nikdo neublíží a on se nedostane do žádných vážnějších problémů. Ovšem jakmile se s ním ocitnete v posteli, vše se rázem změní. Nejste si jisti tím, co máte dělat, a nezáleží na tom, kolikátý v řadě váš partner je.

Požadujete po partnerovi, aby řídil celý intimní život vás obou, a v některých případech, kdy jeho praktiky jsou trochu nevšední, nedělá vám problém nesouhlasit. K tomu, abyste byli v posteli s někým, koho milujete, potřebujete vnímavého partnera, který bude vědět, co se vám líbí, a co ne.

Zdroj článku: