Která znamení zvěrokruhu nesnáší hádky?

Která znamení zvěrokruhu nesnáší hádky?
Hádky nepatří k činnostem, které bychom chtěli provozovat každý den. Ale jelikož každý jedinec je rozdílný, občas se stane, že se s někým pohádáme. Pokud však spadáte do jednoho z následujících znamení zvěrokruhu, hádky přímo nesnášíte a snažíte se jim vyhnout.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Upřednostňujete klid a ticho kolem sebe, proto nesnášíte hádky. Ještě více je nenávidíte, pokud se s vámi hádá někdo, kdo o vašem životě a o celé hlasitě projednávané věci neví absolutně nic, a proto jeho argumenty nejsou ani chytré, ani zajímavé.

Ještě více než hádky nesnášíte, když jste svědky nějaké rvačky, která vznikla tím, že každý člověk má jiný názor na nějaké téma. Častokrát jste nazýváni zbabělcem, poněvadž vaše chytrost vám říká, kdy se schyluje k hádce, a radí vám, abyste z tohoto místa okamžitě odešli.

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste ten pravý člověk, který by nikdy neměl vstupovat do hádek. Vy se hádkám vyhýbáte, a pokud vás již někdo osočí a započne hádku, udržujete se v klidu pomocí vaší silné vůle. Víte, že hádky nikdy nikam nevedly a nepovedou, a proto se snažíte urovnat vzniklý spor již v začátku. 

A je naprosto jedno, jestli hádku vyvolá vám blízká osoba nebo naprosto neznámý člověk, který měl špatný den. Nenaštvete se během jednostranné hádky ani v případě, že dotyčný nemá zrovna nejrozumnější argumenty, protože o dané situaci nic neví, přestože je ochoten se kvůli ní hádat.

Beran je ten pravý člověk, který by nikdy neměl vstupovat do hádek, Zdroj: fizkes / Shutterstock

Váhy (23. září – 23. října)

Přiznejte si to, věděli jste, že vaše znamení bude na tomto seznamu. Poněvadž vy si nepřejete nic jiného, než aby všichni byli spokojení a nehádali se. Myslíte si, že pokud by se ze dne na den přestali všichni lidé hádat, svět by se stal mnohem lepším a klidnějším místem.

Dotyčnému se postavíte pouze v případě, že by byla přímo ohrožena vaše důstojnost či důstojnost a zájmy někoho jiného. Ale ani to nelze považovat za hádku, spíše vyřknete svůj názor a následně odejdete, pokud není nějaká osoba v nebezpečí. Snažíte se přesvědčit ostatní, aby se nehádali.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud jde o vás samotné, rádi si do ostatních trochu šťouchnete, ale jakmile si někdo šťouchne do vás, započne hádku. A vy hádky nesnášíte, protože se již nejedná o pouhou výměnu názorů. Pokud vás někdo shazuje před ostatními hádkou, nebudete s dotyčným ztrácet čas, poněvadž vy sami znáte své hodnoty.

Pokud se hádáte, nedostali jste se do neškodné konverzace, kde šlo pouze o výměnu názorů, ale váš momentální sok si vybral pro vás velice citlivé téma, o kterém nikdo kromě vás nemá právo mluvit. V tu chvíli to dotyčnému pěkně vrátíte. Nicméně to nic nemění na faktu, že hádky nesnášíte.

Zdroj článku: