Výklad tarotových karet na jarní měsíce: Váhy čekají těžká rozhodnutí, Rybám se splní nejtajnější přání

Výklad tarotových karet na jarní měsíce: Váhy čekají těžká rozhodnutí, Rybám se splní nejtajnější přání
Věříte v moc tarotových karet? Pokud ano, pojďte společně s námi poodhalit jejich magické schopnosti a nahlédnout pod pokličku vaší budoucnosti. Chcete vědět, co vás čeká v prvních jarních týdnech? Býci skončí se svými zlozvyky! Štíři budou pečovat o své blízké a Rybám se splní ta nejtajnější přání!

Beran (21.3. – 20.4.)

Následující měsíce se díky kartě Věž dozvíte pravdu, které se ale nemusíte bát, uvidíte, že se vám naopak uleví a vy tak vyřešíte hned několik svých problémů. Pozor si dejte zejména v práci, a to na svou vlastní existenci. Někdo z vašich spolupracovníků na vás bude chtít svést něco, za co vy nemůžete.

Býk (21.4. – 20.5)

Zkuste na jaře skoncovat s nějakým svým nešvarem. Karta Smrti vám k tomu dodá potřebnou sílu, jedná se totiž o tarot, který vám umožní konec něčeho dlouhotrvajícího. Každý konec je svým způsobem osvobozující a přináší vám nové začátky a příležitosti.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Uvolněte se a zkuste si trochu odpočinout. Vaší dominantní kartou je Vesmír, proto se tyto jarní dny oddejte svým tužbám a jen buďte sami sebou. V práci pocítíte jistotu a zjistíte, že jste na správném místě a obklopeni správnými lidmi. S partnerem si užijete soulad a harmonii.

Rak (22.6. – 23.7.)

Přijměte vše, co vám jarní dny nabídnou. Zkuste neodmítnout ani jednu nabídku! Sice budete díky kartě Kolo štěstí doslova v jednom kole, ale na tyto týdny pak jen tak nezapomenete. Rozpoznejte pravou příležitost a chopte se ji, všechny změny ve vašem životě díky tomuto tarotu přijmete s porozuměním.

Lev (24.7. – 23.8.)

Máte pevnou vůli dotáhnout všechny své plány až do úplného konce? Umíte se v práci prosadit, aniž byste šli přes mrtvoly? V tom případě naplno využijte kartu Královny holí. Jedná se o velmi silnou kartu, která představuje zralost a odhodlání a pomůže vám jak v práci, tak v osobním životě.

Panna (24.8. – 23.9.)

První jarní měsíce si pro vás karty připravily nějaké trápení. Pětka holí vám přinese špatné zprávy, které ve vás mohou vzbudit i pocity deprese. Buďte ve střehu a připravení opravdu na všechno. Každá krize však bývá jen zkouškou, nepodléhejte tedy smutku.

Jarní měsíce přinesou pannám špatné zprávy
Jarní měsíce přinesou pannám špatné zprávy | Zdroj: Mangostar/ Shutterstock

Váhy (24.9. – 23.10.)

Pětku holí lze vysvětlit jako varování před nějakou hrozbou. Čekají vás totiž těžká rozhodnutí, která pokud se rozhodnete špatně, mohou ovlivnit i vaši budoucnost. Při rozhodování se tentokrát spolehněte na svůj zdravý selský rozum. Veškeré překážky přijměte jako výzvu, se kterou se musíte vypořádat.

Štír (24.10. – 22.11.)

Pečujte o své blízké, zaslouží si to. Karta Rytíře pohárů vám k tomu dopomůže, jedná se totiž o velmi pečovatelský a láskyplný tarot. Jděte tedy i vy za hlasem svého srdce, zvlášť pokud jste zamilovaní. Neskrývejte své city, naopak je dejte všem ostatním najevo, okolí to ocení.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Nehledejte vinu u ostatních, ale zkuste se podívat sami na sebe a do svého nitra. Nic si nenalhávejte a konečně si přiznejte pravdu, jelikož obelháváním sami sebe stejně ničeho nedocílíte. Karta Sedmička pohárů vám dodá potřebnou sílu k tomu, abyste tyto dny vyřešili všechny vaše problémy.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

I když je to těžké, někdy je potřeba umět přijmout porážku a prohru. Místo toho, abyste kopali jen kolem sebe a hledali viníka, který stojí za vašimi problémy, se zamyslete a najděte příčinu těchto vašich obtíží. Uvidíte, že když zjistíte, co za tím vším stojí, bude se vám dařit lépe, a to i díky pomoci Pětky mečů.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Karta Umírnění ve vás spustí harmonickou proměnu. Zkuste se tyto dny soustředit jen sami na sebe, na vaše pocity, touhy, přání a plány. Budoucnost vám nabídne příležitosti k něčemu novému. Měli byste se jich chopit a prožít je naplno. Je nejvyšší čas něco ve vašem životě změnit. I kdyby to měla být jen maličkost.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Toužíte po něčem? V těchto jarních měsících budou vaše nejtajnější přání naplněna, jelikož je vaší dominantní kartou Hvězda, která je plná naděje. Zejména ve vztahových záležitostech se vám bude dařit a s partnerem najdete společnou cestu. V povolání vás čekají úkoly, které vám otevřou nové příležitosti.

Zdroj článku:
  • Autorský text