Výklad tarotových karet na víkend: Váhy budou potřebovat klid a ticho, Štíři by se měli věnovat předvánočnímu úklidu

Výklad tarotových karet na víkend: Váhy budou potřebovat klid a ticho, Štíři by se měli věnovat předvánočnímu úklidu
Víkend již klepe na dveře a vy se ptáte, co vás čeká zajímavého? Při výkladu tarotu je výhodné, že si karty můžete vyložit dříve a své budoucnosti jít napřed.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Čeho se vlastě tak bojíte? Každá negativní emoce je spojena s dalším strachem a nejistotou. O víkendu budete svými obavami doslova pohlceni. Osm pohárů vám ve spojení s ostatními kartami radí, abyste byli vděční za to, co již máte, poděkujte za všechny příležitosti, které vám osud dal. Přestaňte o sobě pochybovat a radujte se ze života.

Býk (21. 4. – 20. 5.)

V sobotu budete naplněni energií a díky kartě Devět holí se vám podaří všechny víkendové plány dotáhnout až do samého konce. Vaše snaha a námaha se vám určitě vyplatí, takže v neděli se budete již radovat ze svého úspěchu. Myslete hlavně na sebe a začněte se radovat z maličkostí, pořádně si také odpočiňte, zasloužíte si to.

Blíženec (21. 5. – 21. 6.)

O víkendu si zajděte někam na cvičení, protáhněte se nebo dělejte jakoukoli činnost, během které si vyčistíte hlavu a získáte novou energii. Zapomeňte na všechny problémy, které si s sebou táhnete již z týdne. Přehnané starostí vám kvůli kartě Sedm pohárů pořádně zamotají hlavu, a proto pro vás v tyto dny bude duševní hygiena natolik důležitá.

Rak (22. 6. – 23. 7.)

Ne vždy platí, že risk je zisk. O víkendu totiž budete přitahováni situací, která se bude jevit jako zisková, ale opak je pravdou. Osm holí vás před touto situací varuje, ale nedokáže vás před ní ochránit. Zamyslete se tedy, zda vám to za to opravdu stojí, protože po krátké radosti přijde veliké zklamání.

Lev (24. 7. – 23. 8.)

Být sám sebou a mít nezaujatý postoj, to vám radí víkendová karta Sedm holí. Stojíte před nějakým úkolem a překážkami, které jsou tu proto, abyste pochopili, že jsou zároveň výzvou k nějakým činům. Nesnažte se od problémů utíkat, ale postavte se jim čelem. Karty nad vámi drží ochranou ruku a výsledek se brzy dostaví.

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Eso holí je vždy kartou s velkou energií, proto byste ji měli naplno využít pro své již dlouho odkládané víkendové plány. Navíc tato karta s sebou přináší nové začátky. Chcete něco změnit? Jděte do toho, teď je pro to ten nejlepší čas.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Teď ze všeho nejvíce potřebujete klid, ticho, odpočinek a oddech. Pokud vás trápí něco ve vztahu, nevzdávejte to tak snadno, raději se stáhněte do ústraní a v klidu si promyslete své další kroky. Rozejít se se svým partnerem by teď nebylo to správné řešení, jak vám radí karta Čtyř pohárů. Raději zkuste najít společné řešení.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Císař je kartou pořádku. Ideální čas k tomu věnovat se předvánočnímu úklidu, zazimovat zahradu a začít pomalu přemýšlet nad vánočním cukrovím. Uklízet však nemusíte jen kolem sebe, ale i sami v sobě. Přijměte zodpovědnost sami za sebe a zorganizujte si i svůj osobní čas, ať máte také čas na odpočinek i zábavu.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Máte pocit, že nemáte žádné koníčky? Tak se nějakým začněte věnovat! Karta Třech pohárů vás přímo vybízí k nějaké nové aktivitě. Vyzkoušejte i netradiční věci a uvidíte, že vás velmi příjemně překvapí. Dejte do svého života více zábavy a obklopte se přáteli!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Buďte otevření všemu, co si pro vás tento víkend nachystal. Karta Umírnění spouští harmonickou proměnu, kterou ve svém životě významně pocítíte. Všechny úkoly plňte s klidem a jasným cílem, bude se vám dařit! Ve vztahu dojdete naplnění se svým partnerem skrze smysly.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Královna pohárů reprezentuje zejména ženský element a citlivost. Buďte vnímaví ke svému okolí a věnujte se především rodině a přátelům. Karty přejí také lásce, dejte si však pozor na žárlivost a přílišnou přecitlivělost.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

O víkendu se pravděpodobně s něčím rozloučíte, jak nám naznačuje Trojka mečů. Může se jednat o konec vztahu, úmrtí, ale i třeba věc, kterou již dlouhou dobu chcete vyhodit. Vše berte jako nový začátek, který vám otevře další možnosti vaší cesty.

Zdroj článku:
  • Autorský text