Výklad tarotových karet na měsíc červen pro jednotlivá znamení

Výklad tarotových karet na měsíc červen pro jednotlivá znamení
Tarotové karty jsou záludné, ale mohou vám říct mnohem víc, než si myslíte. Přečtěte si, co vám výklad tarotových karet prozradí o tomhle měsíci. 

Beran

Zaměřte se na prosté radosti. Nemějte pocit, že musíte hledat štěstí a klid v dalekých zemích nebo se věnovat nákladným rekreačním aktivitám. Uvědomte si, že vše, co potřebujete, je uvnitř vás. Najděte své štěstí v potěšení z přírody. Uvědomte si, že krása se nachází všude kolem vás.

Býk

Zaměřte se na svou tvůrčí mysl. Toto období je velmi úrodné pro zasazení vydatných semínek, která jistě vyrostou zdravá a silná. Máte schopnost velmi dobře prosperovat, ale rozhodně to nepůjde snadno. Klíčem k úspěchu je pro vás zachovat si chladnou hlavu. Nereagujte přehnaně na drobné nepříjemnosti, které vás potkají. Neztrácejte čas s malichernými hádkami.

Blíženci

Motivace musí vycházet zevnitř. Jediné, co vás může vytáhnout z postele, je váš vnitřní elán a odhodlání. Příliš mnoho večírků by vás mohlo vyčerpat natolik, že se nebudete chtít hnout z místa. Pamatujte na střídmost. Buďte ke svému tělu hodní.

Rak

Vaše mysl by dnes měla být zcela jasná a komunikace vám půjde velmi dobře. Zjistíte, že budete potřebovat jen velmi málo slov, abyste vyjádřili svůj názor. S lidmi navážete kontakt na mnoha úrovních. Uvědomte si, že máte důležité informace, o které se chcete podělit se svým okolím. Váš kritický, praktický a fundovaný názor hraje klíčovou roli v aktivitách.

Karty radí - vyjádřete svůj názor, Zdroj: Shyntartanya/ Shutterstock

Lev

Mohou na vás působit silné síly a žádat vás, abyste se postavili o něco rovněji než obvykle. Držte ramena vzadu a buďte hrdí. Nepovažujte se za méněcenného člověka jen proto, že mezi vámi a lidmi ve vašem okolí panují neshody. Zachovejte si úctu sami k sobě a ke svým názorům. Říkejte věci se sebedůvěrou.

Panna

Nebojte se jít línější cestou. Nehýbejte prstem, pokud opravdu nemusíte. Možná bude těžké přimět k pohybu i ostatní. Můžete provolávat, co chcete, ale nakonec, pokud lidé nechtějí jít, nepůjdou. Vaše flexibilní povaha může být vystavena zkoušce. Je více než pravděpodobné, že zjistíte, že se musíte přizpůsobit spíše rozmarům druhých než naopak.

Váhy

Vaše myšlení je stabilní a zdrženlivé. Zjistíte, že vaše mysl je v souladu s vaším egem, a budete schopni přesně verbalizovat, co se ve vás odehrává. Možná budete ostražití v tom, kolik toho lidem řeknete. Může se stát, že vám ostatní budou zatajovat informace. Postupujte opatrně a buďte ve všech svých jednáních upřímní.

Štír

Vaše myšlení je bystré a jasné. Zjistíte, že jakmile začnete mluvit, možná už nikdy nepřestanete. Lidé budou vašim slovům naslouchat mimořádně pozorně. Na ostatní máte velký vliv. Pokud si uvědomíte, jak velký vliv máte na lidi kolem sebe, dokážete toho hodně.

Střelec

 Možná zjistíte, že váš mozek šlape pomalým tempem. Možná se dokonce postupně plíží do havarijního pruhu! V rozhovorech může být obtížnější přijít s vašimi rychlými a vtipnými námitkami. Dejte si na čas a pečlivě volte slova. Komunikace s ostatními může být trochu jako trhání zubů.

Kozoroh

Možná zjistíte, že slova nejsou tím nejlepším způsobem komunikace. Mnohem účinnější je řeč těla a smysl pro dotek a chuť. Zjistíte, že vaše smysly budou celkově zostřené. Vůně z restaurace vzdálené několik bloků by mohla rozproudit vaše chuťové pohárky. Zajděte si na dobré jídlo s někým výjimečným.

Vodnář

Bude se na vás valit spousta informací, ale ne všechny budou nutně skvělé. Zdá se, že vám někdo staví do cesty překážky, které vám ztěžují průchod. Nedovolte, aby vás to zastavilo. Využijte své tvůrčí schopnosti a rozhodnou povahu a najděte způsob, jak všechny překážky obejít. Takové zkušenosti vás jen posílí.

Ryby

V hlavě vám může houkat aktivita. Zdá se, jako by se na vás náhle zaměřila pozornost. Vaše mysl je na jevišti a vaše mozkové schopnosti jsou podrobeny zkoušce. Jste na tuto výzvu připraveni? Ať už jste připraveni, nebo ne, je to tady. Pamatujte na důležitost individuality. Buďte sami sebou a myslete za sebe.

Zdroje článku: